Şimdi Ara

SUBARU ÜLKEMİZDE NEDEN TUTULMUYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir marka veya bir ürünün tutulması için asgari gerekçeler vardır. Eğer bunlar olmaz ise bir marka satmaz, satamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahillik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E serisi örneği çok mantıklı olmuş

Millet pahalı diye Subaru alamıyor
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Parçalar gerçekten Amerika'da bile çok pahalı.

Adamlar forumlarda paylaşım yapıyorlar bol bol ama.

Kültürleri müthiş.

Mesela en alakasız arızayı bile soruyorsun 50 tane cevap, yorum..vs.

Müthiş yol yapıyorlar ve bilgili tüketiciler.

O yönden çok takdir ediyorum
  • Karsilastigim ornekler

Soburu, subaru bu hangi ulkenin arabasi

Çin mi? Kore mi?

Bu araç çok pahalidir..

Oo bu çok yakar. ( cevap sizinkinden az yakiyor)

Bunun yerine jetta niye almadiniz ( bizzat yasanmis olay)

Bunlarda donanim zayif ( silecek isitmama kadar her sey var)

Kisesel gorusum, toplum olarak herkesin gittigi yön dısına cikmayi cok riskli goruyoruz. Ne derler bizim icin onem arzediyor.

Disardan aracimi kullananlarin yorumu,

Aa dort ceker hissi gercekten cok farkliymis

Bu yoldan cikmiyor ( beni kusturana kadar yoldan cikarmaya calisti cikaramadi)

Kalkislari cok seriymis

Motor sesi harika

Burdan kesinlikle cikamaz, aa nasil cikti, inanmiyorum

SUBARU ÜLKEMİZDE NEDEN TUTULMUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensodrive -- 24 Aralık 2014; 20:44:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Wrx Sti benim gençlik hayalimdi :)

İkinci el temizini ve oynanmamışını bulmak imkansıza yakın, yakıt tüketimi çok fazla( fabrika verisi 15 litre civarında) , iç tasarım ve malzeme kalitesi başarılı değil.

Ama hala ara ara sti ilanlarını inceliyorum belki bir gün bir çılgınlık yapıp alırım :) şöyle 2006 model falan :)

Bu söylediklerim sadece wrx sti için geçerli. Xv, legacy, forester, impreza için çok bir bilgim yok.

• Duymamanız ve ülkemizde dahi satıldığını bilmemeniz normal. Çünkü herkes Mercedese binebilir, BMW ye binebilir, hatta vw sırası beklerken ölebilir... Ama herkes Subaruya binemez... Herkes binebilseydi, o arabanın bir özelliği kalmazdı.
  • Outback modelini çok beğeniyorum.

Amerika'da inanılmaz da ucuz.

Vur dağa taşa.
  • Çok feci alasım var bir XV. Bir gün bir büyüğü devirip, gidip alacağım. Ayıkken cesaret edemiyorum
  • güncel kasa legacy için konuşuyorum. bir ara ciddi cidii bakıyordum ancak gitmeyen benzini içen 2.0 motoru var. başka seçeneğinizde yok
  • Vatana millete hayırlı olsun.

Yarın ''Asx varken niden Tiguan alınır?''

Öbür gün '' Mazda 6 almayan eşektir''

Sonra da boşlukta uzaklaşıp kaybolan bir üye daha....
  • Dizel otomatik forester gelecek 2015'te.Fiyatı uçurmazlarsa bayağı görürüz yollarda.130.000 civarı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Parçalar gerçekten Amerika'da bile çok pahalı.

Adamlar forumlarda paylaşım yapıyorlar bol bol ama.

Kültürleri müthiş.

Mesela en alakasız arızayı bile soruyorsun 50 tane cevap, yorum..vs.

Müthiş yol yapıyorlar ve bilgili tüketiciler.

O yönden çok takdir ediyorum

ucuza alıp, keyifle binebileceğim bir elin parmağı kadar araba kaldı. Saab battı, Subaru'nun da ikinci el piyasasını geliştirip, başkasına kaptırmak istemiyorum.

Yedek parça pahalı; ama kasko var. Ancak araç Subaru olduğu için kasko da pahalı çıkıyor.

Ancak nadiren arıza yaptığı için aynı maliyetle araba yürüyor...

1.5'in hantallığı, 2.0'ın mtv yükü, 4 çekerin yakıt ekonomisine olan zararı, yüksek kasko primleri ve korkutucu yedek parça fiyatları sağolsun, daha uzun yıllar Subaru'dan bana ekmek çıkar gibi gözüküyor.

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Outback buraya gelse harika olur.

Motorları sıkıntılı.

En kötü 2.5.

Aslında onu 2 litre yapsalar harika olur.

Tam aktivite aracı
  • Bu cevabımı yanlışlıkla yeni konu olarak açmıştım konu kilitlenmiş o yüzden buraya taşıyayım :)

Daha Subaru'nun yolcu koltuğuna bile oturmadan yakıt tüketimi ve malzeme kalitesi ile ilgili atıp tutan insanların olduğu bir ülkede tabiki tutmaz. Tutmasın zaten, biz memnunuz bu durumdan :)

1 yıldan fazladır Subaru kullanan birisi olarak parçasının pahalı olduğu gerçeğini inkar edemem iyi bakılmış, yan sanayi parça ve LPG takılmamış bir subaru'nun motor ve parça ömrü diğer markalara göre 2-3 kata kadar daha fazladır, bu da uzun vadede durumu amorti etmektedir. Fakat sorunlu ya da ağır bakımı gelmiş bir subaru alırsanız ve 2-3 parça değişiminden sonra arabayı elden çıkartırsanız ettiğiniz masrafın kaymağını yeni sahibi yemiş olur, siz de zarar edersiniz. Bizim millet de genelde 1-2 yılda bir araba değiştirdiği için uzun vadede kendini amorti edecekler masrafları etmek işine gelmez.

2. sahibi tarafından ucuza kaçılıp sanayilerde p.ç edilmiş subaru araçlar sonraki sahiplerine bela oldukları için de kötü bir itibarı vardır. Bu yüzden de 2. el fiyatları çabuk düşmekte.

Motor seçenekleri ülkemizde kısıtlı ama subaru'nun türkiye'ye getirmediği motor seçenekleri genelde 2.5 litre 3.6 litre gibi amerika pazarına yönelik motorlar. Amerika'da subaru'nun ne kadar sevildiğini ve motorlarının ne kadar uzun ömürlü olduğunu görmek için
    subaru of america, inc.
    Subaru Cars, Sedans, SUVs | Subaru of America
    http://www.subaru.com/LoveEveryMile.html
    şu siteye bir bakın :)

Biz ülkemizde yan sanayi parça kullanıp, dandik yağ kullanıp üstüne bir de LPG takınca araçlara bu kadar uzun ömürlü olmuyor tabiki.

Bu arada subaru XV 1.6 motora 9-10 litre yaktırmayı başaran kişi aracı çok dikkatsiz kullanıyordur eminimki.

Bu arada Konya Subaru Yetkili Servisi Ceylan Subaru aynı zamanda Mercedes özel servisliği de yapıyor. Servisin sahibi ile sohbetimizde, subaru'nun mekanik anlamda mercedes'ten daha kaliteli ve dayanıklı olduğunu söylemişti. Zaten kendisi ve yine serviste ustalık yapan kardeşi de Subaru araca biniyorlar, düşünün iki aracın da servisini veren bir yerin sahipleri Mercedes yerine Subaru'yu tercih ediyorlar, neden acaba? Subaru sıfırda da ikinci elde de parasının çok üzerinde kalitede araçlar sunuyor. Bunu keşfedip bir kez subaru sahibi olan da başka bir marka araç kullanmayı düşünmez genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilteris_ -- 25 Aralık 2014; 13:36:00 >

• Neden tutmaz veya tutulmadı SUBARU? Belki eksileneceğim ama olsun.

Sağolsun ülkemizde VW delisi ve Seat / LEON delisi olmuş halk nedeni ile, Japon arabası denince akla Toyota ve Honda geldiği sürece SUBARU tutulmaz. Mitsubishi ve Mazda'da tutulmaz. Zaten bana göre SUBARU farklı bir araba olup her kesime de hitap etmez. 2 yıl önce bir arkadaşım kayınbiraderinin Subaru Impreza arabasını kullanıyordu bir 10 gün boyunca işe o arabayla gittik ve geldik. Araba 2008 modeldi ve maalesef LPG'li idi.
  • Şu videoyu izledik diye Subaru mu alalım

• sti 35000$'lık bir araç ama bizde bu araba 100,000$ o yüzden kimse ilgilenmiyor

bir de ülkenin bir gerçeği var , bazı markaların satış adetleri yıllardır aynı...
  • Bayiyi arayıp sorduğun aracın fiyatını da öğrendin mi?

• Tutulacak tarafı mı var tutulsun. ANCA direksiyon ve vitesi tutulur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.