Şimdi Ara

İSTANBUL-KONYA ROTA SORUSU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
28.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elit lokantalar şu anda indirimde he şey hesaplı
  • Havzan etliekmek iyi bir yer değil.Size Bolu Lokantasını tavsiye ederim.Bence Konya'da en iyi etliekmek yapan yer.Mevlana Türbesi'nin orada kime sorsanız gösterir
  • Ağzımda eriyen (!) eti Konya'da yedim. Tereyağdan daha eriyik durumdaydı. Konya bu konuda hakikaten ÇOK BAŞARILI. Rahmetli babam da Antalya'ya giderken Konya üzerinden gitmiş, rahmetli anneme sürpriz yapıp Mevlâna Türbesi ziyareti ve Konya Kuzu Fırın ziyafeti yapmış.

Canım babacığım, canım anneciğim, istediğiniz gibi, sevinçle dolu, özgür ve dolu dolu yaşadınız. Rahat uyuyun. Sizin evladınız olmaktan her an tarifi imkansız mutluluk duyuyorum. Oğlunuz Taner (Dennuri)
  • konu rota sorusundan lokanta ve konya mutfağına döndü
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Ağzımda eriyen (!) eti Konya'da yedim. Tereyağdan daha eriyik durumdaydı. Konya bu konuda hakikaten ÇOK BAŞARILI. Rahmetli babam da Antalya'ya giderken Konya üzerinden gitmiş, rahmetli anneme sürpriz yapıp Mevlâna Türbesi ziyareti ve Konya Kuzu Fırın ziyafeti yapmış.

Canım babacığım, canım anneciğim, istediğiniz gibi, sevinçle dolu, özgür ve dolu dolu yaşadınız. Rahat uyuyun. Sizin evladınız olmaktan her an tarifi imkansız mutluluk duyuyorum. Oğlunuz Taner (Dennuri)

ALLAH rahmet eylesin.

furun kebabı bir başka tabiki.(elle ve pide ile yanında soğan ile yenecek)

ali baba ve şükrü de yenmesi gerekli diye düşünüyorum

• Cuma akşamı 2. köprüyü bir geçebilsek vakitlice yoksa yol uzarda uzar..Neyseki iş çıkışım 17:30..18 e kadar köprüyü geçtim geçtim yoksa tırt
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

konu rota sorusundan lokanta ve konya mutfağına döndü

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    konya dan istanbul beylikdüzüne gideceğim arabam şahin ve 4 kişi olacak hangi yolu tercih edersiniz biliyosunuz şahin pek yokuşlu yollara gelmez gelsede yormak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyavuz

konya dan istanbul beylikdüzüne gideceğim arabam şahin ve 4 kişi olacak hangi yolu tercih edersiniz biliyosunuz şahin pek yokuşlu yollara gelmez gelsede yormak istemiyorum

Ben İstanbul da yasamiyorum ama en mantiklisi ankara üzeri İstanbul olur. Yolada gece cikarim sicakta yanmam serin olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. konuyu canlandırdığım için kusura bakmayın :)

bende bu pazar nasipse istanbuldan konyaya yola çıkıcam. şimdi O-5 otobanı köprüler vs yapılmış durumda. şimdi O-5 i kullanarak bursa gemlik vs üzerimi gitmeliyim. yoksa yine ankara üzerinden mi? hangisi hangi açıdan daha iyidir. değerli tavsiyelerinizi bekliyorum. saygılar...
  • Arkadaşlar halen tavsiye bekliyorummm.. :) lütfen bi el atın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembar

merhaba arkadaşlar. konuyu canlandırdığım için kusura bakmayın :)

bende bu pazar nasipse istanbuldan konyaya yola çıkıcam. şimdi O-5 otobanı köprüler vs yapılmış durumda. şimdi O-5 i kullanarak bursa gemlik vs üzerimi gitmeliyim. yoksa yine ankara üzerinden mi? hangisi hangi açıdan daha iyidir. değerli tavsiyelerinizi bekliyorum. saygılar...

Ben Ankara'dan eskişehir yoluna dönüp ya yunak yada mahmudiye üzeri gidiyorum.(Ama bu yolu kullanmayın) (Ankara-Eskişehir yolunda akaryakıt istasyonu bulmak zor)

O-5 otoyolu derken Osmangazi'den Bursa-Izmir'e erkenden ulaştıran yolmu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet o yolu diyorum. O-5. google maps e istanbul- konya yazdığımda bana O-5 üzerinden eskişehirden yol çiziyor.. bir bakabilir misin hocam sende?
  • bende herkes gibi ankara yolunu tercih ettim ve çok raht geldim. yol zaten ankaraya kadar otoban basıyorsunuz hep. ankaradan sonra da konya ya kadar kötüydü yollar 2015 te geldiğimde. şimdi ise gözlerime inanamadım. çok güzel olmuş yollar sadece radarlara dikkat edin 110-120 yi geçmeyin. kavşaklarda 80-90 a düşün yeterlidir. hayırlı yolculuklar gidenlere
  • tembar T kullanıcısına yanıt
    Osmangazi köprüsüne 65,65tl vermektense Ankara üzeri gelmeniz çok daha uygun olmuş.

Navigasyonlar sürekli o köprüye yönlendiriyor. Nedense(!)
  • Konuyu 3 sene sonra canlandıralım :)

3 farklı rota arasında kaldım. Genelde 110u geçmeden sürerim. Benim için hangisi uygun?:
    1- Ankara üzerinden (Toplam 720km)
    2- Eskişehir>Bilecik>Sapanca üzerinden (Toplam 660km)
    3- Afyon>Kütahya>Bilecik>Sapanca üzerinden (Toplam 680km)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.