Şimdi Ara

Ankara Bodrum Yol Güzergahı Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
24.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: barca1899

Hocam dediğiniz yerden gittim gayet güzeldi sadece nazilliden sonra navigasyon bir yere yönlendirdi bilemedim dağların içinden yol vardı baya bı tepeye çıktık oradan Muğla yoluna bağlandım ama kestirmeydi baya :))

Bozdoğana girmişsiniz hocam nazillinin içindeki göbekten düz gitmeniz gerekirken sola dönmüşsünüz. O yol dağ ve tek şerit diye söylemek istemedim ama aydın çine den sonraki yola bağlandınız yine

Yardımcı olabildiğim için sevindim isterseniz dönüşte de aynı yolu kullanırsınız ancak dağ olmayan tarafından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Evet sola döndük manzara görmüş olduk :) Hocam dönüşte tekrar sorayim size işim garanti olsun :)

• barca1899 B kullanıcısına yanıt
    Tabii ki elimden geldiğince yardımcı olurum. Her gün giriyorum foruma bir gün öncesinden yazın da

Hocam merhaba inşallah yarin öğlen 1 de çıkıyoruz :)) Yol güzergahini tekrar yazarsan sevinirim,sadece o gelirken dağa girmeyeyim yeter :))

• quote:

Orijinalden alıntı: barca1899

Hocam merhaba inşallah yarin öğlen 1 de çıkıyoruz :)) Yol güzergahini tekrar yazarsan sevinirim,sadece o gelirken dağa girmeyeyim yeter :))

Hocam çıktınız mı bilmiyorum da hemen yazayım yeni gördüm kusuruma bakmayın. Bodrum milas yatağan çine aydın nazilli denizli dinar afyon eskişehir polatlı ankara. O dağ yoluna girmemek için yatağana gelince yol ikiye ayrılıyor muğla ve çine yönüne doğru siz sola döneceksiniz çineye. Biraz gittikten sonra kavaklıdere ayrım var sağda oraya girmeyin. Oraya girerseniz geldiğiniz bozdoğan yolundan gidersiniz. Yatağandan çineye döndükten sonra hiç sapmadan aydına kadar gidin ordan sağ tarafa nazilliye dönün. Sonrası zaten bildiğiniz yol. Yolunuz açık olsun Yine söyleyeyim afyonda cumhuriyette bir sucuk yiyin

Teşekkürler hocam 15 dkya çıkıyoruz inşallah cok sağolun yol ayrimlarini öğrenmem iyi oldu dağdan gitmeyecegiz çünkü :) İnşallah uğrariz dediğiniz yere

• Dediginiz yol ayrimlarindan gittim daha düzgün yoldu köy yoluna gitmedik hiç, sağ salim geldik:) teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.