Şimdi Ara

Ankara Bodrum Yol Güzergahı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
24.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah Salı günü Ankara'dan Bodruma ailecek gideceğiz.
    O tarafa hiç gitmedim.Yol güzergahı nasıldır,dikkat etmem gereken kısımlar,mola verilecek güzel yerler nerelerdi, kısacası yol ve güzergah hakkında bilgisi olan varsa sevinirim. Teşekkür ederim.
    Afyon tarafi 790 km
    Denizli tarafından 710 km gözüküyor.

Ankara Bodrum Yol Güzergahı Yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara - Bodrum Yol Güzergahı

Ankara'dan Bodrum'a gitmek için iki ana yol güzergahı bulunmaktadır. En kısa yol, yaklaşık 690 km uzunluğundadır ve şu şehirlerden geçer:

• Ankara
    • Eskişehir
    • Kütahya
    • Afyonkarahisar
    • Denizli
    • Muğla
    • Bodrum

Alternatif güzergah ise biraz daha uzundur (yaklaşık 730 km) ancak daha az dağlık bir araziden geçmektedir:

• Ankara
    • Bolu
    • Düzce
    • Sakarya
    • Kocaeli
    • Yalova
    • Bursa
    • Balıkesir
    • Bodrum

Her iki güzergahta da ücretli otoyol seçenekleri mevcuttur. Ankara - Bodrum arası yolculuk, trafik yoğunluğuna bağlı olarak ortalama 8-10 saat sürmektedir.

Ankara'dan Bodrum'a otobüs ile gitmek de mümkündür. Direkt otobüs seferleri yaklaşık 12 saat sürmekte ve çeşitli otobüs şirketleri tarafından hizmet verilmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Forumun %90ı Denizli-Nazilli yolunu önerecek.Bende o %90lık kısma katılıyorum.

O yolu ilk kullandiginiz icin Denizli yolu uygun olacaktir.Bir kac defa kullanmis olsaydiniz bir farklilik icin Izmir-Kušadası yolunu tavsiye edebilirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizli Naz'illi üzerinden gelirken Naz'illi ekmek sonra içeri kıvrımlı bir yol var. O yolu kullanma dağlık bir yol ve çok kıvrımlı inişli çıkışlı. Ben bir kere girdim ve tövbe ettim. Kullanmam bir daha.

Denizli'den sonra Aydın'a git ve Aydın'dan normal karayolu ile gel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir yolunu kullan. Daha temiz bir yol.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih33yucel

Denizli Naz'illi üzerinden gelirken Naz'illi ekmek sonra içeri kıvrımlı bir yol var. O yolu kullanma dağlık bir yol ve çok kıvrımlı inişli çıkışlı. Ben bir kere girdim ve tövbe ettim. Kullanmam bir daha.

Denizli'den sonra Aydın'a git ve Aydın'dan normal karayolu ile gel.

Bahsettiginiz yol kemalpasa donusunden bir onceki yolmu?

• Kesinlikle Denizli yolunu kullanmayın.

En iyi seçenek Afyon-Aydın-Söke güzergahı, hem yol düzgün hem de manzara daha güzel.

• entigin E kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yol çok mu kötü? Virajlı mı yollar mı bozuk. Biraz detay verir misin?

• Denizli-Muğla arasında özellikle Kale mevkinde yol çok virajlı ve dar ve yol çalışması da olabiliyor.

• en son 31 temmuzda bodrum dan ankara ya döndüm

muğla , marmaris , datçaya ve bodruma hayatımda kaç kez gittiğimi hatırlamıyorum

ve hiç nazilli yolunu kullanmadım sürekli denizli tavas kale yılanlı muğla merkez güzergahını kullanıyorum

kale-yılanlı ve muğla merkeze 10 km kalana kadar yol düz değil ama köy yoluda değil

ama anlatılan kadarda bozuk değil

yaz yada kış hiç sorun yaşadığım olmadı bu güzergah da ve en kısa yolda burası

o yüzden hayatında 1 kez bodruma gitmiş insanların dediklerini fazla dikkate almayın

eğer ehliyeti alalı 1 yıldan kısa süre olduysa ve uzun yol tecrübeniz hiç yoksa o zaman farklı
  • Ankara Eskişehir Afyon Denizli Nazilli Aydın Çine Yatağan Milas Bodrum en düzgün güzergahtır. Her sene milas Ankara yapıyoruz giderken denizliden(kale tavas) gidip aydından geri dönüyoruz. Muğla merkezden sonra denizliye kadar yol yaklaşık 100-150 km bozuk. Aydından gelin kafanız rahat olsun.

• Teşekkür ederim yorumlariniz için.

• dymmt D kullanıcısına yanıt
    Ehliyet 5 yıldır var hocam uzun yol tecrübemde 10-15 kez

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz güzergah için navigasyona ne yazmam gerekiyor

• barca1899 B kullanıcısına yanıt
    denizli-nazilli-aydın -çine -yatağan-milas-bodrum

şekilde izlemeniz lazım rotayı navigasyon çizmez ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: barca1899

Hocam navigasyona ankara milas yazın. Milastan bodruma zaten tek yol var levha ile çok rahat gidersiniz. Navigasyon hangi rotayı çizer bilmiyorum ama hatırlaığım kadarıyla yazayım. Ankara Polatlı eskişehir sivrihisar afyon dinar denizli nazilli aydın çine yatağan milas bodrum olacak güzergah. Sivrihisardan isterseniz geçmeyebilirsiniz başka bir yol daha var oradan geçmeyen otobüsler genelde orayı kullanıyor. Ama sivrihisar yolu boş oluyor hep.

Çok teşekkür ederim hocam inşallah gece çıkacağım.

• dymmt D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

quote:

Hocam navigasyona ankara milas yazın. Milastan bodruma zaten tek yol var levha ile çok rahat gidersiniz. Navigasyon hangi rotayı çizer bilmiyorum ama hatırlaığım kadarıyla yazayım. Ankara Polatlı eskişehir sivrihisar afyon dinar denizli nazilli aydın çine yatağan milas bodrum olacak güzergah. Sivrihisardan isterseniz geçmeyebilirsiniz başka bir yol daha var oradan geçmeyen otobüsler genelde orayı kullanıyor. Ama sivrihisar yolu boş oluyor hep.

Bu güzergah çok iyi. Yukarda yazan bir arkadaşı dinleyip Pazartesi günü Denizli tavas yoluna girdim pişman oldum. Asfalt Mıcırlı asfalt yolun bir kısmında çalışma var. Mıcırlı asfalttta Yol sesinden kafam uğuldadı. Belki 20-25 km daha uzun ama Aydın yolu çok daha iyi.

• quote:

Çok teşekkür ederim hocam inşallah gece çıkacağım.

Allah yolunuzu açık etsin benim dediğim güzergahtan giderseniz denizliden sonra temkinli olun radar oluyor. Gerçi gece gidecekmişsiniz ama ne olur ne olmaz

Edit: Eğer kaçırmazsanız afyonun çıkışında cumhuriyet sucuklarının bir tesisi var yolun sol tarafında kalacak. Geçtikten sonra sağdan köprüden u yapıp girebilirsiniz levha var gösteren. Orada güzel bir sucuklu yumurta yiyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖlüyenYörüler -- 6 Eylül 2017; 0:44:4 >
    Hocam dediğiniz yerden gittim gayet güzeldi sadece nazilliden sonra navigasyon bir yere yönlendirdi bilemedim dağların içinden yol vardı baya bı tepeye çıktık oradan Muğla yoluna bağlandım ama kestirmeydi baya :))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.