Şimdi Ara

Denizli Muğla arası yol nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
18.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önce hiç muğlaya gitmedim,

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilr mi acaba ?

Denizli den Muğlaya yol durumu nedir ?

bölünmüş yol mu yoksa tek yol mu

Sıcak asfalt var mı

haritadan gördüğüm kadarıyla çok fazla viraj var ama bunlar keskin viraj mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Denizli-Muğla Yolu: Bilmeniz Gerekenler

Denizli ve Muğla illerini birbirine bağlayan D330 karayolu, Ege Bölgesi'nde önemli bir ulaşım arteridir. Bu yol, doğal güzellikleriyle ünlü iki şehri birbirine bağlayarak turizm ve ticari faaliyetlere olanak tanır.

Yol Durumu:

D330 karayolu, genel olarak iyi durumda olup asfalt kaplıdır. Yol genişliği yeterlidir ve trafik akışı genellikle sorunsuz seyreder. Ancak, özellikle yaz aylarında tatil sezonu boyunca yolun bazı bölümlerinde yoğunluk yaşanabilir.

Uzaklık ve Seyahat Süresi:

Denizli ve Muğla arasındaki mesafe yaklaşık 160 kilometredir. Normal trafik koşullarında, bu mesafeyi ortalama 2 saat 30 dakika gibi bir sürede tamamlayabilirsin.

Güzergah:

D330 karayolu, Denizli şehir merkezinden başlayarak güneybatı yönünde ilerler. Yol üzerinde Honaz, Çal, Kale, Tavas ve Milas ilçelerinden geçer ve Muğla şehir merkezine ulaşır.

Geçilecek İlçeler:

• Honaz
    • Çal
    • Kale
    • Tavas
    • Milas

Önemli Noktalar:

• Denizli-Muğla yolu üzerinde çeşitli dinlenme tesisleri ve yakıt istasyonları bulabilirsin.
    • Yolun bazı bölümleri dağlık alandan geçer, bu nedenle özellikle kış aylarında dikkatli sürmelisin.
    • Yol boyunca güzel manzaralar eşliğinde keyifli bir yolculuk yapabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ikisinin arası fazla değil
    cankurtaran -tavas yol ayrımından muğla
    yol cankurtarandan sonra çok iyi değil tek şerit en son çalışma vardı temkinli gidin
    1.30 dakikada alırısınz
    iyi yolculuklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

ikisinin arası fazla değil
    cankurtaran -tavas yol ayrımından muğla
    yol cankurtarandan sonra çok iyi değil tek şerit en son çalışma vardı temkinli gidin
    1.30 dakikada alırısınz
    iyi yolculuklar
    Bölünmüş yol olmayan kısımları vardı bir ara, Kale Tavas tan sonra Muğla istikametine doğru belirli bir km, bol viraj ve dağlık yollardan geçiş yaparsınız, ama zevklidir dağın başından ovaya iniyorsunuz sonuçta.
  • Kaleye kadar gayet güzel. Kale-Muğla arası ise oldukça virajlı. Dikkat edin hem orada çalışmada yapıyorlar. Yolu bilmiyorsanız gece yolculuğu tavsiye etmem. (Gece çıkacağım dememişsiniz ama tavsiye mahiyetinde yazdım) hayırlı yolculuklar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Kaleye kadar gayet güzel. Kale-Muğla arası ise oldukça virajlı. Dikkat edin hem orada çalışmada yapıyorlar. Yolu bilmiyorsanız gece yolculuğu tavsiye etmem. (Gece çıkacağım dememişsiniz ama tavsiye mahiyetinde yazdım) hayırlı yolculuklar. :)
    geçen hafta geldim çalışma var berbat yol.Mıcır var,camın kırılması içten bile değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: desgilad

geçen hafta geldim çalışma var berbat yol.Mıcır var,camın kırılması içten bile değil

Alıntıları Göster
    Manzarası harika bir yol. Çam ormanlarının içinden gidiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Manzarası harika bir yol. Çam ormanlarının içinden gidiliyor.

Alıntıları Göster
    geçen sene kale üzerinden gittim çift şerit yol çalışmaları vardı bitmiştir büyük ihtimal ama mümkünse gece yolculuk etmeyin işaretler eksik ve az daha duvara giriyordum araç ışıkları dahi yetersiz kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

geçen sene kale üzerinden gittim çift şerit yol çalışmaları vardı bitmiştir büyük ihtimal ama mümkünse gece yolculuk etmeyin işaretler eksik ve az daha duvara giriyordum araç ışıkları dahi yetersiz kalıyor.

Alıntıları Göster
    tavas makasına kadar cankurtaran biraz virajlı ve yokuştur , ordan sonrası genel olarak düz , asvalt olarak genele bakarsak bence cok iyi .. denizli tavas arası ( cankurtaran ) dikkatli kullanın hocam ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EFAE9B29C

tavas makasına kadar cankurtaran biraz virajlı ve yokuştur , ordan sonrası genel olarak düz , asvalt olarak genele bakarsak bence cok iyi .. denizli tavas arası ( cankurtaran ) dikkatli kullanın hocam ..

Alıntıları Göster
    ben de geçen yıl ankaradan marmarise gittim. denizli muğla arasında riske girmek istemedim. yolu biraz uzatarak aydın üzerinden gittim. neticede amaç tatil olduğu için aydını da görme fırsatım oldu. hem de tamamı bölünmüş yolda gitmiş oldum. iyi yolculuklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Man

ben de geçen yıl ankaradan marmarise gittim. denizli muğla arasında riske girmek istemedim. yolu biraz uzatarak aydın üzerinden gittim. neticede amaç tatil olduğu için aydını da görme fırsatım oldu. hem de tamamı bölünmüş yolda gitmiş oldum. iyi yolculuklar

Alıntıları Göster
    daha dün geldim o yoldan. yol çalışmaları yüzünden teke düşüyor yol. Tırlar, kamyonlar yolu baya kapatıyor. Kamyonun arkasına da uyuzun biri düştüyse vay halinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

bitmedi, seneye de bitmez. Kendimi bildim bileli oralarda yol çalışmaları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtaTuncel

daha dün geldim o yoldan. yol çalışmaları yüzünden teke düşüyor yol. Tırlar, kamyonlar yolu baya kapatıyor. Kamyonun arkasına da uyuzun biri düştüyse vay halinize.

Peki Aydın Muğla arası yol nasıl ?

Aydın Muğla yolu belli bir noktadan sonra Denizli Muğla yolu ile birleşiyor mu ?

Ben Muğla Milas a gideceğim, Muğla Milas Arası yol nasıl ? Çalışma var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

quote:

Orijinalden alıntı: AtaTuncel

Peki Aydın Muğla arası yol nasıl ?

Aydın Muğla yolu belli bir noktadan sonra Denizli Muğla yolu ile birleşiyor mu ?

Ben Muğla Milas a gideceğim, Muğla Milas Arası yol nasıl ? Çalışma var mı ?

Alıntıları Göster
    Turkiyenin cogu vilayetini gezdim ama Mugla-Denizli arasindaki yol kadar guzel ve buyuleyici bir yer gormedim. 2003 yilinda bolunmus yolda vardi teke dusen seritte ama aradan gecen 11 yilda bolunmus yol orani artmistir diye tahmin ediyorum.

Denizliden sabah gunes dogmadan cikin yol uzerinde gunesin dugusu ile o muhtesem manzaranin zevkini cikarin diyede tavsiyemi ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Turkiyenin cogu vilayetini gezdim ama Mugla-Denizli arasindaki yol kadar guzel ve buyuleyici bir yer gormedim. 2003 yilinda bolunmus yolda vardi teke dusen seritte ama aradan gecen 11 yilda bolunmus yol orani artmistir diye tahmin ediyorum.

Denizliden sabah gunes dogmadan cikin yol uzerinde gunesin dugusu ile o muhtesem manzaranin zevkini cikarin diyede tavsiyemi ediyorum.

Teşekkür ederim tavsiye için,
  • kara_eylül kullanıcısına yanıt
    Ben Aydın üzerinden gitmedim. Genellikle otobüs firmaları tercih ediyor o yolu. Direk Denizli, Tavas, Kale sonrasında Muğla üzerinden gittim. Şöyle söyleyeyim. Denizli'ye kadar yol süper. Ondan sonra bozuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atatuncel

Ben Aydın üzerinden gitmedim. Genellikle otobüs firmaları tercih ediyor o yolu. Direk Denizli, Tavas, Kale sonrasında Muğla üzerinden gittim. Şöyle söyleyeyim. Denizli'ye kadar yol süper. Ondan sonra bozuluyor.
    20 dakika bilemedin yarım saatlik bir mesafede sıkıntı var... yol kapalı değilse.. yani yolda hiç bekleme olmayacaksa, 3. vites gidilecek belli bir km o kadar sıkıntı olmaz... hem ormanlık yol.. hem de alternatiflerinden çok çok kısa... ne işim var 120 km aydın'da..

ayrıca bir de tavsiye vereyim... mideni ona göre ayarla, bana teşekkür edersin..

tavas ilçesine girince 2. ışıkta sol tarafına bak.. elmallı pide diye bir yer var...

kıymalı pide ve tahinli-ballı katmer iste... bol domates söğüş versin.. çıkmıştır oraların bahçe domatesi şimdi...

göveç yiyeceksen eğer, o zaman ilçe garajının karşısındaki pideciye git.. adını hatırlamadım..

eyvallah...

• Fethiye tarafına gidecekseniz tavas makasına girmeyeceksiniz ve fethiye yolu gayet güzel bölünmüş yol. Muğla yolunda tavas kaleyi geçene kadar bölünmüş yol mevcut sonrası ise yol çalışmalarının olduğu orman yolu virajlı ve kısmen engebeli ancak zevkli bir yoldur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Fethiye tarafına gidecekseniz tavas makasına girmeyeceksiniz ve fethiye yolu gayet güzel bölünmüş yol. Muğla yolunda tavas kaleyi geçene kadar bölünmüş yol mevcut sonrası ise yol çalışmalarının olduğu orman yolu virajlı ve kısmen engebeli ancak zevkli bir yoldur.
    Uzun yıllardır Kale-Muğla yolu yapılıyor. Bir türlü bitmiyor
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama cumartesi kale tavas arasını kullanmak istiyorum. Son zamanlarda ordan geçen forumdaşımız var mıdır?
  • Bu yolda ki yolculuğunuz esnasında lütfen içdiğiniz sigaralarınızı araç camından dışarıya atmayınız.

İnişli çıkışlı, dönemeçli, kara ve kızılçam ormanı arasında manzaralı güzel bir yoldur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.