Bildirim
Ankara Boya Koruma Kampanyası 349 TL // Detaylı Temizlik 349TL // Seramik Kaplama 1299 TL!! (10. sayfa)
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teslim ederken hatırlarsanız olası bi kusma olursa sonradan getirebilirsiniz demişizdir. Ahtapotla kurutma yapıyoruz kusmaları anında görebiliyoruz ve olabilecek bi kusma zaten ahtapotla kurutma bittikten sonra hemen olur. Ama çok küçük bi istisna olsada sonradanda kusma yapabilir. Getirin bize biz müdahele edelim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bende dün boya koruma için aracı verdim, araç citroën ds4.
Bu sabah arabayı aldım.
Tabiri caizse arabayı cıncık gibi yapmışlar. Çok beğendim.
Arabanin içini bile en ince detaya kadar temizlemisler.
Tavanda kuş pisliğinden kalma yanık oluşmuştu tavanın 3/1 oranında, onu bile yok etmişler çok şaşırdım ve çok memnun kaldım.
Özellikle Kurban bey ve diğer çalışanlar çok saygılı çok efendiler bu benim çok hoşuma gitti. Buradan onlarada selam olsun.
Serhat beye teşekkür ediyorum çok güzel iş çıkartmışlar.
Detaylı temizlik için tekrar yanlarına uğrayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar aracımi bu sabah teslim ettim ve bu aksam aldım ben gayet begendim önceden bircok çizik ve hare vardı araca bugün almaya gittiğimde gayet tertemiz yeni boyanmış gibi olmuş babamın aracinida yaptıracağım inşallah resimleri atmalarini istedim once ve sonrasini gorursunuz ben tavsiye ediyorum.
Aradım ama ulasılamıyor
-
Detaylı temizlik kaç saat sürüyor ? Sabah bıraksak arabayı ne zaman alabiliriz. -
Merhabalar
Sabah saat 9 gibi alıyoruz aynı gün akşam saat 5-5.30 gibi teslim ediyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baserhanotomotiv -- 2 Temmuz 2018; 12:7:29 >
Audi A4 aracıma detaylı temizlik ve seramik kaplama yaptırdım. Daha sonrasında iklimsel nedenlerle ufak bir sorun oluşmuştu ve garanti kapsamında hemen ele aldılar. Aracıma başka bir aksesuar taktırmak istediğimde ise Serhat Bey bana eşlik ederek pazarlık konusunda yardımcı da oldu.
Ayhan Usta ve Kurban Ustaya güzel işçilikleri için teşekkürler.
Gönlünüz rahat bir biçimde aracınızı teslim edebilirsiniz. -
Açılış kapanış saatleriniz nedir. 8.15 gibi getirip 6.15 gibi almak mümkün olur mu ? -
Çalışma saatlerimiz 8.30-19.00 arasıdır. Sabah bırakıp akşam alabilirsiniz tabiki.
Aracı yine böyle bi kampanya ile götürmüştüm. Aracınızda çok çizik var şunu uygulamamız laızm bunu uygulamamız lazım diye ye 200 liralık fiyatı 400-500 e çıkarıyorlardı. Çektim gittim. Oraya gelince yine böyle süprizler yaşamayız değil mi? -
Efendim bizde asla öyle şeyler olmaz. Ne diyorsak odur. Götürdüğünüz yer neden ve niçin öyle dedi bilmiyorum ama bizde kötü sürprizler değil iyi sürprizler olur.
Bende aracımı bugün boya koruma için götürdüm, memnum kaldım, ayrıca far temizliği ve araç içi temizlikte yapılmıştı. Düşünen arkadaşlara rahatlıkla tavsiye ederim. -
Cevap Biraz geç oldu ama birşey ispatlamış değilsiniz kamera görüntülerinde kutu çıkarılırken veya yerleştirilirken şifrenin orada olup olmadığının görüntü kalitesinin yetersiz olduğundan gözükmediğini telefonda konuştuk. dürüst değilsiniz. Acemisiniz ve kusurunuzu müşteriye atarak bir yere varamazsınız. Diyelim ki şifre küçük bir şekilde gözden kaçtı peki 10 cm lik kapak nereye gitti. Elinizde çöp bir parçayı tutarak biz buna bile sahip çıkıyoruz demeniz hoş değil. Eğer kamera görüntülerinde herşey net gözükseydi iki taraf durumu kabul eder hiç bir problem olmazdı, bundan sonra çekimlerinizi daha yakın plandan ve kaliteli yaparsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıcak Boya Yenileme ve Koruma,Detaylı Temizlik ve Motor Temizliği Fırsatımızdan Yararlanan Aracımız
Sizleride Bu Fırsatımızdan Yararlandırmak İstiyoruz.
0(534)583 29 29 ☎️
Aracımıza Boya Yenileme ve Koruma,Detaylı İç Temizlik ve Motor Temizliği ve Koruma İşlemi Yapılmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Forum üyelerinin ve yöneticilerinin bu güzel insanla (Serhat Bey) ne sıkıntısı var anlamakta zorluk çekiyorum. Gerçekten işinin ehli ve işini hakkıyla yapan bir insan. Sahip olduğum aracıma boya yenileme - koruma, detaylı iç temizlik ve motor temizliği uygulandı. Ayrıyeten LLumar marka cam filmi çekildi. Temiz, özenli işçiliklerinden ve özlem duyduğumuz 'güzel' esnaflığı bize yaşattığı için teşekkürlerimi birde buradan iletmek istedim.
Allah bol kazançlar nasip etsin. Gitmeyi düşünenlere fakat aklında soru işareti olanlara şiddetle tavsiyemdir..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X