Bildirim
Ankara Boya Koruma Kampanyası 349 TL // Detaylı Temizlik 349TL // Seramik Kaplama 1299 TL!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En son zarar verdiğiniz aracın videosu ve telafisi paylaşılacakti noldu o iş?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracın çıtası yenilendi. Bizim yenilediğimiz gün yabancı bi numaradan whatsappdan mesaj geldi sen konu açtıkca ben kapattıracağım diye. Ve 2 dk sonra konu silindi. Sağolsun Donanım haberin yetkililerine konuyu ilettik bakalım yardımcı olacak. Sanırım arkadaş bugün yarın paylaşımlarını yapar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Araç çıtasında hangi işlem sırasında ne gibi bir sorun oluşmuştu geçmiş olsun. Ayrıyetten konularınız ne sebeple kapattırılıyor o numaraya yazın bakalım derdi neymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leanyok -- 10 Nisan 2018; 17:9:49 > -
Teşekkür ederim. Seat Leon marka model aracın sağ arka Kelebek camının etrafındaki çıtanın ufak bi kısmı maskeleme yapıldığı halde polisaj zarar verdi malesef. Bizde hemen kusurumuzu giderdik. Hatta arkadaşımız sağolsun hoş karşıladı bizde hemen müdahale ettik. Sorun şu numaraya ulaşamıyoruz. O günden beri kapalı. Sadece bize atılan mesaj “Sen Konuyu Açtıkca Bende Kapattıracağım.” Dedi. Ve 2dk sonra gerçekten konumuz silindi ve bu 3. Kez oldu. Kendisinin sanırım bizim yaptığımız işlerde ve Markalarımızda gözü var anlaşılan. Sağolsun üst yetkilileri bilgilendirdik araştırma yapacaklarını söylediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baserhanotomotiv -- 10 Nisan 2018; 17:19:42 >
Bugün 2. kez detaylı temizlik uygulaması yaptırmak için aracımı buraya bıraktım. İlkinden memnun kalmıştım aracımı değiştirince yine burayı tercih ettim. İlgi, alaka, güleryüz ve işçilik bakımından bir şey değişmemiş. Yine memnun kaldım. Sağolsunlar aracımı sıfır gibi teslim ettiler. Buradan kendilerine teşekkür ediyorum. Aracının detaylı temizliğe ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim.
-
acaba cam filmi uygulama fiyatlarınız nedir. ben air 80 uygılması yaptırmak isterim. ön cam hariç fiyatlarınız nedir. -
LLumar Air 80 5 cam uygulaması 799₺
LLumar Air 80 En ön cam uygulaması 499₺
Ama LLumar Air Serisine alternatif diğer serileride öneririm. Air serisi diğer serilerinin içinde yüksek rakamlı bi filmdir.
teşekkür ederim. pahalıymış. diğer serilerin fiyatı nedir.quote:
Orijinalden alıntı: baserhanotomotiv
LLumar Air 80 5 cam uygulaması 799₺
LLumar Air 80 En ön cam uygulaması 499₺
Ama LLumar Air Serisine alternatif diğer serileride öneririm. Air serisi diğer serilerinin içinde yüksek rakamlı bi filmdir. -
Evet malesef dolar kurundan dolayı ve LLumarın yapmış oldu son zamdan sonra iyice pahalılaştı.
At Serisi 250₺
Atc Serisi 350₺
Atr Serisi 450₺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baserhanotomotiv -- 12 Nisan 2018; 10:35:25 >
atr 350 atc mi olacak. iki atr fiyat yazmışsınız.quote:
Orijinalden alıntı: baserhanotomotiv
Evet malesef dolar kurundan dolayı ve LLumarın yapmış oldu son zamdan sonra iyice pahalılaştı.
At Serisi 250₺
Atc Serisi 350₺
Atr Serisi 450₺ -
Pardon yanlış yazmışım. Düzelttim tekrar
atr cam filminde kampanya düşünüyor musunuz. -
Düşünüyorduk ama hem LLumarın yapmış olduğu zam hemde dolar kurundan dolayı kampanyadan çok zam bile gelme olasılığı var malesef
Kendilerine daha önce Honda Civic 2011 aracım için boya koruma yaptırdım. Gerçekten işçilikleri ve kullandıkları ürün çok iyiydi. Gayet başarılıydılar.
Son paylaşımlardan sonra tekrar gittim, kendileriyle görüştüm hatta cam filmine çektirdim.
Kendisiyle forum üzerine konuştuk. Konuda herhangi bir hata veya kural dışı içerik olmamasına rağmen gözümüzün önünde konu kapandı.
Kendileri gayet iyi ama beden bu şekilde birisi bela olur anlamış değilim.
Babamın aracı için detaylı temizliğe götüreceğim.
İyi dilekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizinde kendi gözünüzle tesadüfen şahit olduğunuz olayda büyük mağduriyet yaşadık. İnşallah yönetim işbirliği yapan kişileri bulur ve cezalandırır. Desteğiniz için çok teşekkür ederiz. İyiki varsınız
Merhaba,
1- Google haritalarda isminiz ne olarak geçiyor? (boya koruma için)
2- Pazar günü açık mısınız?
Merhabalar Kabil caddesi no 34 yazarsanız direkt gelebilirsiniz
Malesef pazar günü kapalıyız
Megane 2 aracımın bu seneki pasta cila boya koruma işleminide Serhat bey de yaptırdım. Teşekkür ederim. Forum yönetimininde sıkıntısı neyse açıkca yazsalarda bilsek...
bu işletmeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. telefonda llumar film 250tl diyip dükkana gidince yok çekiyorlar. bizde yoksa hiç bir yerde yoktur boşuna aramayın 350tlye yapalım diyerek müşteriyi kandırmaya çalışıyorlar. hiç bir yerde kalmadı dedikleri 250 liralık filmi ertesi gün başka yerde yaptırdım. buranın sahibi de telefonla arayıp rahatsız ediyor. bizim vaktimizi aldın başka randevu alacaktık diye azalıyor. hiç memnun kalmadım. önceki konun kapanmasına vesile olan kim ise o arkadaşa da teşekkür ederim. insanların mağdur olmasına mani olmaya çalışmışlar. inşAllah bu konu da kapanır ve bir daha açılmaz.
|
En son zarar verdiğiniz aracın videosu ve telafisi paylaşılacakti noldu o iş?
|
Arkadaşlar ben de aracıma burada detaylı temizlik + boya koruma yaptırdım, genel anlamda fiyatına göre güzel iş yapıyorlar ANCAK aracınızda bir sorun çıkarsa KESİNLİKLE ilgilenilmiyor. Ben başımdan geçenleri anlatayım.
Yaklaşık 1 ay önce, aracımı sabah bırakıp akşama teslim aldım. Aracım cam tavan ve haliyle tavanda bir perde var. Aracı teslim ettiğimde perde KAPALIYDI yani tavandaki cam temizlenmeye müsaitti. Çok sık kullanmıyorum ancak bir süre sonra yola çıkarken perdeyi açmaya çalıştığımda perde gelmedi. Biraz araştırdıktan ve bir kaç deneme yaptıktan sonra perdeyi açmayı başarabildim. Ancak o da ne? Perde yanlardan rayından çıkmış. Tekrar içeri sarılırken üst üste toplanmış vs. Hemen Serhat beyle iletişime geçtim, whatsapp üzerinden fotoğrafları gönderdim. Bana bu tarz cam tavanlı araçların kendilerine çokça geldiğini dolayısıyla dikkatli olduklarını, perdeyi yalnızca camı silmek için açtıklarını - ki zaten perde KAPALI cam tavan açıktı bıraktığımda- daha sonra tekrar kapattıklarını, güneşte kalmaktan dolayı misinalarının atmış olabileceğini falan söyledi. (Apartmanda kapalı garaj, işyerinde kapalı garaj var) (Perde motoru vs çalışıyor bu arada, ileri geri gidip geliyor ancak kenarlardaki yerine oturmamış ve gergin olmadığı için perde toplanıyor. Yani perdenin çalışması ile ilgili bir sorun yok) Cumartesi günü aracı servise ve Şaşmaz'da, İvedik Sanayi'de dört beş ustaya gösterdim. Güneşten falan misina atmayacağını, araç içinden müdahale ile perdenin rayından çıkabileceğini söylediler. Ustadan ustaya fikir değişir diye farklı yerlere götürdüm ancak hepsi benzer şeyler söyledi. 1000-1200 TL tamir masraf olacağını söylediler. Servisin değiştirmek için istediği fiyata hiç girmiyorum bile. Şimdi 1 - 1.5 ay sonra bunları neden yazdım. Ben iyi niyetle, sorunun Serhat bey'in dediği gibi bi sebepten kaynaklanmasını bekledim, bayram tatili sonrası ilk fırsatta sanayiye gittim ama maalesef öyle olmadı. Kendisine bunları özelden de yazmadım çünkü onların yaptığı işlem sırasında böyle bir şey yaşanması Serhat bey'in dediğine göre mümkün değil. Hem de whatsapptan benim attığım mesajı gördükten 1 dk sonra cevap yazdığı için ne yolladığım fotoğraflara baktığını düşünüyorum ne de yanındaki çalışanlara temizlik yaparken böyle bir şey olup olmadığını sorduğunu düşünüyorum. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ancak dediğim gibi başımdan geçenleri anlatmak istedim. Şu an aracımın üstünde gergin bir cam tavan perdesi yerine kırışık nevresim serilmiş gibi gözüküyor :) |
Yalniz telefonda 270 tl nakit seklinde fiyat veriliyor. Kart cekilirse arti kdv deniyor. Gitmeyi düşünenler icin bilgi olsun.
|
Sonucu merakla bekliyorum hocam bende kısa zaman içerisinde aracımı götürmeyi düşünüyorum
|
Benzer içerikler
- temu iade nasıl yapılır
- trendyol üye olmadan iade nasıl yapılır
- vialand doğum günü formu doldur
- migros fotoğraf baskı
- doğum gününde hediye veren markalar
- kasım indirimleri ne zaman
- n11 çabuk
- letgo güvenli ödeme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X