Eskişehir dışında yavaşlatacak tek yer mezitler olur. Mezitler de bölünmüş yol çalışması ne zaman biter acaba?
Başlığı okudum yazıyorum...SAKIN DENEMEYİN....İki depo benzin parası kadar harcadığınız yakıta ilave olarak trafik cezası ödersiniz...O yolda radar çok....SAKIN...
Mezitlerdeki duble yol çalışması ne aşamada bilen var mı arkadaşlar, bitmesi yakın mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: meok86
Bursadan 11:30 da otobüse binere saat 16:45 te aştideydim. Otobüsle bile 5.15 - 5.30 arası sürerken ( ki otobüs hem inegölde hem eskişehir de bazen polatlıda bile duruyor ve 90 ı geçmiyor.)araba ile 3.45 - 4 saati yakalamk çok zor olmaz diye tahmin ediyorum sadece.
90'ı geçmediklerine eminmisiniz 110la çoğu zaman sollayamıyorum da otobüsleri bursaya giderken. O yüzden sordum.
Mezitlerdeki duble yol çalışması ne aşamada ne zaman tamamen açılacak bilen yok mu arkadaşlar? 20-25 km arası bir mesafesi vardı sanırım...
quote:
Orijinalden alıntı: Krandei
quote:
Orijinalden alıntı: meok86
Bursadan 11:30 da otobüse binere saat 16:45 te aştideydim. Otobüsle bile 5.15 - 5.30 arası sürerken ( ki otobüs hem inegölde hem eskişehir de bazen polatlıda bile duruyor ve 90 ı geçmiyor.)araba ile 3.45 - 4 saati yakalamk çok zor olmaz diye tahmin ediyorum sadece.
90'ı geçmediklerine eminmisiniz 110la çoğu zaman sollayamıyorum da otobüsleri bursaya giderken. O yüzden sordum.
120 ye bağla sen de hocam:) hız sınırı binek otolar için 110 bunun %10 dan fazlası aşıldığında ceza başlar. yani hız sınırı 121 diyebiliriz bölünmüş yolda:) En son otobüsle gittim ank-esk arasını kkoç ile en önde oturuyodum baktım ısrarla 90 ı geçmedi diğer firmaları bilemem tabi ona rağmen aştiden esk otogara 2.45 saatte girdi
Mezitlerle ilgili bilgi verecek yok mu yaw arkadaşalar?
Dün bursadan ankaraya geldim. 3 saat 50 dk da:) (Görükle-Söğütözü arası yaklaşık) Sadece çevre yolunda arasıra 130-140 ları gördüm.Diğer yerlerde hızım 100-120 arası idi hep, hiç durmadım, eskişehir de inegölde mezitlerin girişinde ve polatlıdan önce ve sonra eds ler var. Mezitlerde çok kısa bi alan 200-300 metre civarı kalmış kalan tüm yol duble...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme