Şimdi Ara

Ankara-Bursa arası otomobille en hızlı ne kadar sürer? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eskişehir dışında yavaşlatacak tek yer mezitler olur. Mezitler de bölünmüş yol çalışması ne zaman biter acaba?
  • Başlığı okudum yazıyorum...SAKIN DENEMEYİN....İki depo benzin parası kadar harcadığınız yakıta ilave olarak trafik cezası ödersiniz...O yolda radar çok....SAKIN...
  • Mezitlerdeki duble yol çalışması ne aşamada bilen var mı arkadaşlar, bitmesi yakın mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meok86

Bursadan 11:30 da otobüse binere saat 16:45 te aştideydim. Otobüsle bile 5.15 - 5.30 arası sürerken ( ki otobüs hem inegölde hem eskişehir de bazen polatlıda bile duruyor ve 90 ı geçmiyor.)araba ile 3.45 - 4 saati yakalamk çok zor olmaz diye tahmin ediyorum sadece.

90'ı geçmediklerine eminmisiniz 110la çoğu zaman sollayamıyorum da otobüsleri bursaya giderken. O yüzden sordum.
  • Mezitlerdeki duble yol çalışması ne aşamada ne zaman tamamen açılacak bilen yok mu arkadaşlar? 20-25 km arası bir mesafesi vardı sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

Orijinalden alıntı: meok86

Bursadan 11:30 da otobüse binere saat 16:45 te aştideydim. Otobüsle bile 5.15 - 5.30 arası sürerken ( ki otobüs hem inegölde hem eskişehir de bazen polatlıda bile duruyor ve 90 ı geçmiyor.)araba ile 3.45 - 4 saati yakalamk çok zor olmaz diye tahmin ediyorum sadece.

90'ı geçmediklerine eminmisiniz 110la çoğu zaman sollayamıyorum da otobüsleri bursaya giderken. O yüzden sordum.

120 ye bağla sen de hocam:) hız sınırı binek otolar için 110 bunun %10 dan fazlası aşıldığında ceza başlar. yani hız sınırı 121 diyebiliriz bölünmüş yolda:)
    En son otobüsle gittim ank-esk arasını kkoç ile en önde oturuyodum baktım ısrarla 90 ı geçmedi diğer firmaları bilemem tabi ona rağmen aştiden esk otogara 2.45 saatte girdi

• Mezitlerle ilgili bilgi verecek yok mu yaw arkadaşalar?
  • Dün bursadan ankaraya geldim. 3 saat 50 dk da:) (Görükle-Söğütözü arası yaklaşık) Sadece çevre yolunda arasıra 130-140 ları gördüm.Diğer yerlerde hızım 100-120 arası idi hep, hiç durmadım, eskişehir de inegölde mezitlerin girişinde ve polatlıdan önce ve sonra eds ler var. Mezitlerde çok kısa bi alan 200-300 metre civarı kalmış kalan tüm yol duble...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.