Şimdi Ara

Ankara-Bursa arası otomobille en hızlı ne kadar sürer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işim gereği ayda 3-4 haftada bir arabamla bu yolu yapıcam. WV polo 1.6 var akşam 18:00 - 18:30 gibi yola çıkıcam tahmini
    olarak. Sizce en çabuk ne kadar sürede varabilirim. Ank-bursa ya da bursa-ank arasını

• O güzergahı iyi bilenler cevaplarsa sevinirim arkadaşlar
  • 3 saat 15 dakika gibi sürelerde gittim. Fakat hiz kurallarina uyup gereksiz risk almadan giderseniz bu süre 4-4 buçuk saatlere cikar. Bence 2. Si mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramazan bayramında ve ayın 18inde gidip geldim yol güzel ankaradan 3,5-4 saatte gidilmekte
    radar olmadıgı bilinse 3 saatte ulaşım olur
    eskişehir 2 saat sürmekte inegöl 1 saat bursada yarım saat 45 dakka
  • hocam bursada dikkat edin her yer radar kayniyo ayrica mavi minibuslere cok yaklasmayin

• Hız kurallarına uyarsanız 4:20 gibi bir şey sürmesi lazım.
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar benim için de 3.5 4 saat arası gidebilirsem çok iyi olacak malum bölünmüş yolda hız sınırı da 110 + %10 u diye biliyorum yanılmıyorum değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

hocam bursada dikkat edin her yer radar kayniyo ayrica mavi minibuslere cok yaklasmayin

Aslında şehir merkezi ile işim olmayacak çevre yolunu kullanıcam yani tam olarak görükle ye gidicem o zaman biraz daha değişir sanırım
  • EDS olan yerlerde bursa ve eskişhirlerde hız sınırı 70 mi şu an?
  • Asagi yulari Bursa polatli arasini 3 saat 20 dakika da gidiyorum hiz sinirlamalarina uyarak.

Suratli gittigimde en erken 2 saat 50 dakikada gidebildim.

Bursa eskisehir arasi 1saat 20 dakika
    Eskisehir polatli arasi 1saat 30 dakika

Ama bu kadar kastirmaya gerek yok. Cok acil oldugu icin zorlamistim fakat bu kadar basmaninda bir anlami yok bence, indigimde resmen gozlerim ve vucudum surekli odaklanmaktan yorulmustu.

Not: bursa da yasiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: H2O

ramazan bayramında ve ayın 18inde gidip geldim yol güzel ankaradan 3,5-4 saatte gidilmekte
    radar olmadıgı bilinse 3 saatte ulaşım olur
    eskişehir 2 saat sürmekte inegöl 1 saat bursada yarım saat 45 dakka

Hocam 3 saat epey zor. Inanki 3 saat 15 dakika bile çok zorki bu süreyi 3 saate düşürmek aşırı riskli. Zaten hiz ortalamanizin 130km ye yakın olmasi gerekiyorki bunun mezitleri, eskisehir içi, ışıkları var.

• Bursadan 11:30 da otobüse binere saat 16:45 te aştideydim. Otobüsle bile 5.15 - 5.30 arası sürerken ( ki otobüs hem inegölde hem eskişehir de bazen polatlıda bile duruyor ve 90 ı geçmiyor.)araba ile 3.45 - 4 saati yakalamk çok zor olmaz diye tahmin ediyorum sadece.
  • Yavaş yavaş 4,5 saatte gittim geçen hafta hızım 80-120 arası idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 6 Eylül 2013; 20:20:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Yavaş yavaş 4,5 saatte gittim geçen hafta hızım 80-120 arası idi.

Evet hocam benim amacım işte 4 saatin altına düşürmek o yolu 3.45-3.50 saat civarına. Eskişehir ankara arasını 2 saate düşürebilirsem yapabilirim diye tahmin ediyorum hız sınırı da 122 imiş şimdi baktım. Tehlike olmayan yerlerde basarım. Bir de yolculuğumun büyük kısmı gece olacak. Kritik yer esk-ank arası otobüs 2.45 te gidiyor ort 80 km hızla bazen polatlıda duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: meok86

quote:

Evet hocam benim amacım işte 4 saatin altına düşürmek o yolu 3.45-3.50 saat civarına. Eskişehir ankara arasını 2 saate düşürebilirsem yapabilirim diye tahmin ediyorum hız sınırı da 122 imiş şimdi baktım. Tehlike olmayan yerlerde basarım. Bir de yolculuğumun büyük kısmı gece olacak. Kritik yer esk-ank arası otobüs 2.45 te gidiyor ort 80 km hızla bazen polatlıda duruyor

30 dk geç git ama sağlam git eğer çok acil işin yoksa gece gideceksen inegöl'e gelmeden bir yol var çok virajlı ve yol yapım çalışması yapılıyordu geçen hafta oraya dikkat et yol tek şerite geçiyor orada bazen bir de polisler çok siniyor ağaç altlarına dikkatli olun.

• quote:

quote:

quote:

30 dk geç git ama sağlam git eğer çok acil işin yoksa gece gideceksen inegöl'e gelmeden bir yol var çok virajlı ve yol yapım çalışması yapılıyordu geçen hafta oraya dikkat et yol tek şerite geçiyor orada bazen bir de polisler çok siniyor ağaç altlarına dikkatli olun.

Mezitler in hemen altından mı bahsediyorsunuz hocam? Bir arkadalım söylemişti orası sanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mezitler in hemen altından mı bahsediyorsunuz hocam? Bir arkadalım söylemişti orası sanırım

Aynen öyle Mezitler'in altı dikkat edin çok sinsi yol..

• Başka fikir paylaşacak yok mu arkadaşlar?
  • Allah yardımcın olsun diyebiliyorum. hız kurallarına özellikle uymakta fayda var radar cezası can sıkabilir. gece radar olmaz ama o güzergahta tır kamyon varsa dönüş yolu da uzun sürecektir.
  • 3-3,5 saatte gidilir ama radar cezalarıyla bir adet dizüstü bilgisayar alınabilir sanırım. :) Çünkü sadece şehir giriş ve çıkışlarında radar yok. Gezici radar da çok oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.