Şimdi Ara

Hangi yol daha rahat?(Ankara-Muğla arası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
20.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankaradan Muğlaya giderken olan yollardan iki güzergah arasında kaldım

1. Emirdağ-Afyon-Sandıklı-Dinar

2. Emirdağ-Bolvadin-Çay-Dinar

Bu 2 güzergah arasından sadece yolun sürüş rahatlığı gözönüne alınarak hangisi daha rahattır. Duble kısmı fazla olan güzergah tercih sebebidir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'dan Muğla'ya Giderken En Rahat Yol

Ankara'dan Muğla'ya ulaşmak için farklı güzergahlar mevcuttur. En rahat ve hızlı yol, Ankara-İzmir Otoyolu (O-30) üzerinden gitmektir. Bu güzergah, yaklaşık 650 kilometre uzunluğundadır ve aşağıdaki illerden geçer:

• Eskişehir
    • Kütahya
    • Afyonkarahisar
    • Uşak
    • Denizli
    • Aydın

Otoyolun büyük bölümü çift şeritlidir ve iyi bakımlıdır. Bu nedenle, trafik sıkışıklığı yaşamadan rahat bir şekilde yolculuk edebilirsiniz.

Ankara'dan Muğla'ya alternatif bir güzergah ise Ankara-Antalya Otoyolu (O-20) üzerinden gitmektir. Bu güzergah, yaklaşık 700 kilometre uzunluğundadır ve aşağıdaki illerden geçer:

• Konya
    • Akşehir
    • Isparta
    • Burdur

Bu güzergah, Ankara-İzmir Otoyolu kadar rahat olmayabilir, ancak yine de makul bir seçenektir.

Hangi Yoldan Gidilir?

En rahat yol Ankara-İzmir Otoyolu (O-30) üzerinden gitmektir. Bu güzergah daha kısa ve daha iyi bakımlıdır. Ancak, trafik sıkışıklığı yaşanabileceği zamanlar olabilir.

Muğla'dan Ankara'ya Giderken Geçilen Şehirler:

• Aydın
    • Denizli
    • Uşak
    • Afyonkarahisar
    • Kütahya
    • Eskişehir
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sandıklı Dinar yolu daha rahattır, aynı zamanda Antalya yolu. Fakat asıl sıkıntı denizli muğla arasındadır, çok virajlı bir yol oralarda dikkat etmek gerek alternatifi milas yoludur ki en az bir saat uzar yolunuz.
  • bende denizli sonrasını soracaksınız sandım. Standart olarak zaten her zaman sandıklı dinar iyidir. Bundan sonra eger hala calışmalar suruyorsa, ki yıllardır suruyor; bu nedenle yolu 1 saatte olsa uzatıp riske girmeyip milastan gitmenizi tavsiye ederim. Ben yatagan tarafını kullanıyorum ancak cok virajlı ve tek seritti gecen yıl. Ben yoldan zevk aldıgım için orayı tercih ediyorum ama rahat bir yolculuk isteyenlere yatagan uzarinden gitmelerini tavsiye etmem. Acıkcası tehlikeli bir yol
  • @exantric, en son Ankara-Afyon-Sandıklı-Dinar yolunu ocak sonu kullandım, gece gidecekseniz, Dinar giriş veya çıkışında yolda bir kaç yerde işaretlenmemiş daralma vardı. Son zamanlarda oralarda kaza falan duymadığıma göre, düzeltmeye ihtiyaç duymamış olabilirler. Onun dışında Denizli Muğla arasındaki yolda herhangi bir araca dikkat edin, yolda bol bol taş var, camınıza isabet etmesin.
  • ben 2.güzergahı öneririm,gayet güzel sakin bir yol, birkaç ay önce 2 defa o yoldan geçtim
  • Denizli Muğla yolu ne durumda, yakın zamanda geçen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chains

Denizli Muğla yolu ne durumda, yakın zamanda geçen var mı acaba?

3 hafta önce kullandım, sürekli yol çalışması var, zaman zaman gidiş gelişe düşüyor. Ayrıca bu konuya bir göz atın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara - Adana arası yol nasıl?
    16 yıl önce açıldı
    Antalya Nasıl Bir Şehir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigmaPI
    3 hafta önce kullandım, sürekli yol çalışması var, zaman zaman gidiş gelişe düşüyor. Ayrıca bu konuya bir göz atın.

hocam gündüz vakti kullanılmayacak kadar kötü degildir diye tahmin ediyorum. yolu degistirip aydın üzerinden gidildiginde yol yaklaşık 90km ve 1.5 saat civari uzuyor gorunuyor google haritalardan bakıldıgında.. diger konuya baktim, yogun bir tartisma yasanmis:) neyse son gun karar veririm artik dogrudan mi yoksa aydin uzerinden mi gidecegime..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chains -- 2 Temmuz 2013; 15:44:00 >
  • Ormanlık virajlı yolda gecenin bir vakti yolculuk yapmıştım o içtiğim suyu çeşmeden unutamıyorum arabadan iner inmez kıçım donmuştu ağustos sıcağında
  • mugla yatagan taraflarındaki çalışmalar ne alemde? bitti mi acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.