Şimdi Ara

Ankara - Adana arası yol nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önümüzdeki salı günü ankaradan adanaya gitmeyi düşünüyorum kendi arabamla. Hafif kar yağışı görünüyor o günlerde, bu yağış yolda fazla bir sorun yaratır mı? kar lastiği ve zincir var arabada. yol nasıldır hiç bilmiyorum?

• Kardeşim yol dümdüz ve tamamen duble yol.Yani geliş ayrı gidiş ayrı.Kar da yağsa eğer dikkatli bir sürücüysen Allah'ın izniyle sağ salim varırsın.
  • niğde üzerinden geçeceğin için pozantıdan otobandan çıkınca 1-2 saat zorlanırsın sonrasında yollar geniş ve sorunsuz olur fakat ulukışla ayrımına kadar çok dikkatli ol türkiyenin en berbat yollarından birisidir.

İyi yolculuklar.

• İnanılmaz zevkli ve inanılmaz güzel bir yol... Aksaray'dan sonra zaten manzara inanılmaz... Şimdi karda düşmüştür, o yolda araç kullanmak büyük zevk benim için.

Özellikle Mersin-Antalya arasında sürekli kullanan birisi olarak, Ankara-Adana yolu cennete uzanan yol gibi geliyor bana.
  • Şuan seferimiz yeni geldi.Ve konuyu görünce Şöför'e sorum.Sadece biraz kar varmış.Tehlikesi yok yani.
  • Ben ehliyeti Ağustosta aldım.Şeker Bayramında mersine gittik.İlk defa uzun yol yapacaktım babam hastaydı bana güvenerek çıktı.Ankara da aldım arabayı Mersin e kadar kullandım.Adana yolu en zevk aldığım yoldu düm düz bir yol.Belirli mesafelerde küçük çaplı göbekler var ama sorun değil yani.Sadece bi yol vardı nerdeydi hatırlayamadım yol çok düzgün değildi hep kamyon tır sollamak zorunda kalmıştım.
  • yol guzelde ama aksaray ulukışla duble yol falan degılde duble tarla denmeli(kar ve buzlanma olursa dıkkat et)

pozantıdan sonra otabana gıreceksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-istanbul Eski Yol ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mnr980

yol guzelde ama aksaray ulukışla duble yol falan degılde duble tarla denmeli(kar ve buzlanma olursa dıkkat et)

pozantıdan sonra otabana gıreceksın

Heh bi pozantı kötü pozantıdan sonra yol güzel birde sanırım o aksaray ve ulukışla dediğin yer tarla gibi hiç beğenmemiştim.
  • ulukısla- pozantı arası tek serit gidis var.hafif trafik varsa bide kamyonun arkasına takılırsan yandın.bide yerler buzlu olunca hemen karsı seride gecip kamyonu sollayim tekrar seridime donim olayı cok tehlikeli oluyor.birde her taraf duzluk,tarla ve yolda dümdüz, dolayısıyla cok sıkıcı bir yol.sıcak havada çok kötü mayıştırıyor. ama pozantıdan sonra otoyol baslıyor.orada cok rahat edersin.
  • Pozantı yorar...
  • pozantı'da sabırlı ol. hatalı sollamaya kalkışma
  • benim lisede badi çiftehanlıydı, bu gülek geçidinin orda bir köymüş, paso anlatır dururdu, iki yanımda oturanlardan biri o biri aksaraylı arkadaştı. bayağı canlandı kafamda oralar

valla arkadaşların dediği gibi ulukışlaya kadar tarla
    geçitte kara dikkat etmek lazım. pozantı da yokuş aşağı gidiliyor, arabayı çok salmayın derim

adana çukurova düz, sonra ilk dağların başladığı yerler olduğundan çok yağış alır oralar
  • Teşekkürler arkadaşlar, çok faydalı bilgiler verdiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.