Şimdi Ara

Beylikdüzü'nden Kadıköy'e gitmek [En çabuk-kısa yol taktiği lazım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
36.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Beylikdüzü'nde oturuyorum. Kadıköye geçmem lazım. 13.20 gibi orada olmam gerekiyor. En kısa yolu nasıl gidebilirim. Ben şuanda metrobüste zincirlikuyuda inip, oradan kabataşa geçip, oradan da kadıköy vapuruna binmeyi planlıyorum. Ama büyük ihtimal daha kısa yolları vardır.

Var mı kısa bir yol?

• Metrobüsle direk karşıya geçsene ?
  • Metrobus zaten sukru saracoglu stadinin ordan geciyor. Olmadi en iyisi o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa bi kısa yolunuz, alırım.

quote:

Orijinalden alıntı: Juanito Perez

Metrobüsle direk karşıya geçsene ?

Açıklar mısın biraz. Hangi durakta ineyim, ne yapayım gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisses Fleisch -- 22 Şubat 2014; 10:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

Arkadaşlar Beylikdüzü'nde oturuyorum. Kadıköye geçmem lazım. 13.20 gibi orada olmam gerekiyor. En kısa yolu nasıl gidebilirim. Ben şuanda metrobüste zincirlikuyuda inip, oradan kabataşa geçip, oradan da kadıköy vapuruna binmeyi planlıyorum. Ama büyük ihtimal daha kısa yolları vardır.

Var mı kısa bir yol?

Metrobüsle direk söğütlüçeşmeye git işte. Oradan kadıköye yürüyerek 5 dakikada çıkarsın.
  • quote:

Varsa bi kısa yolunuz, alırım.

quote:

Orijinalden alıntı: Juanito Perez

Metrobüsle direk karşıya geçsene ?

Açıklar mısın biraz. Hangi durakta ineyim, ne yapayım gibi...

Söğütlüçeşme Kadıköy zaten. Kadıköye çıkarsın dedikleri boğa heykeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

quote:

Arkadaşlar Beylikdüzü'nde oturuyorum. Kadıköye geçmem lazım. 13.20 gibi orada olmam gerekiyor. En kısa yolu nasıl gidebilirim. Ben şuanda metrobüste zincirlikuyuda inip, oradan kabataşa geçip, oradan da kadıköy vapuruna binmeyi planlıyorum. Ama büyük ihtimal daha kısa yolları vardır.

Var mı kısa bir yol?

Metrobüsle direk söğütlüçeşmeye git işte. Oradan kadıköye yürüyerek 5 dakikada çıkarsın.

Kadıköy'ün bir köşesine atmasın bizi sonra, kız vapurun oralardan alacak beni. Bulabiliriz birbirimizi değil mi

Karşı deneyimim yok pek, öğrenelim de sıkıntı çıkmasın sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Var mı kısa bir yol?

Kadıköy'ün bir köşesine atmasın bizi sonra, kız vapurun oralardan alacak beni. Bulabiliriz birbirimizi değil mi

İneceğin yer tam kadıköyün orası değil fakat yakın. En azından vapurla vb. uğraşmassın. Söğütlüçeşmeden de taksi vapurların oraya 5-8 TL bir şey yazıyordu.

• quote:

quote:

quote:

Var mı kısa bir yol?

metrobuse bin Söğütlüçeşmede in hocam cok uzak değil vapura merak etme kime sorsan gösterir olmadi ver taksinin birine 5 lira götürür

• cevizlibagda in eminonu arabalarina bin sonra da vapurla kadikoye git.

• Hocam eğer direk kadıköy iskele'ye gitmek istiyorsan uzunçayır durağında in metrobüste oradan kadıköy otobüslerinde bin direk iskele'de iniyorsun zaten

• Söğütlüçeşme durağında in boğaya çık boğanın boynuzlarının baktığı yerden aşağıya yardır rıhtımdasın zaten :)
  • Metrobüse bin uzunçayır da in hocam ordan metro ile kadıköy merkez vapur iskele çıkışından çık.

• 34BZ 34Z

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.