Şimdi Ara

Ankara Çankaya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jimijimix

Arkadaslar bende ttnete göre olan fiyat cazibesine kapıldım geçtim pişmanım. Parası fazla sorun olmayacaklara kesinlikle tavsiye etmiyorum

bende tt netten uydunete geçmeyi düşünüyorum ... ankara çankayadamı yasıyosun hocam senın ne gibi sorunların var uydunette
  • Köroglunda oturuyorum geceleri 12 gibi bazen gidiyo nedensiz bır sekilde bu ara yenileme çalısmaları varmış zaten felaket ve beklenen hızı kesinlikle alamıyorum ttnete gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimijimix -- 12 Ağustos 2011; 10:57:50 >
  • bi yerden bulursun xd
  • bugün uydunetten aradılar kampanyalarını sölediler dedim bizim burda kabloları değiştiriyormusunuz herkes şikayetçi neden geçiyim dedim doğru haklısınız fiber kabloları döşeniyor altyapı çalışmaları var dedi ne kadar sürcek dedim belli değil diyince teşekkür ettim geçmeyi düşünmüyorum dedim kapattım :))
  • Biz kurtaramadık sen kurtar kendini :)
  • Dikmen harbiye mahallesinde oturuyorum 10 gündür kesik internet. Dün aradım gün sonuna kadar gelecek dediler bugün bu saate kadar hala gelmedi
  • Son 3 gundur super burda hersey sinyal ping hiz duzeldi diyebilirim
  • 13. günde geldi uyduneti tebrik ediyorum
  • edit mesaj silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GBrighter -- 15 Ağustos 2011; 14:19:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.