Citroen c elysee lastik basıncı
EXCALIBUR G770 Wi-Fi Sorunum
Arkadaşlar
CASPER EXCALIBUR G770 Modelini kullanıyorum i5 10.Nesil versiyonlu olan Notebook.
Sorunum şu ki; Bilgisayarımın interneti sürekli kesiliyormuş gibi örneğin Steam üzerinden bir indirme başlatıyorum ve indirme hızı 4/5mbit'lerden başlayıp 10-20 saniye içerisinde 5-10kb/s indirme hızlarına düşüyor bu sürekli böyle tekrar ediyor. Normalde 1 saatte indirmem gereken bir şeyi 1 günde indiriyorum başıma bela oldu artık.
Veya Tarayıcı üzerinde dolanırken bir web sitesindeyim ve başka bir sayfaya geçeceğim ama tam o an bağlantı kesiliyor sanki ve ömür boyu o çark dönmeye başlıyor ama site yüklenmiyor
Netflix,YouTube vesaire izlemek hele ne mümkün Sürekli donuyor sürekli donuyor.
Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların desteğini rica ediyorum...
Bilgisayarımda ki İllet Wi-Fi Sorunu
Arkadaşlar
CASPER EXCALIBUR G770 Modelini kullanıyorum i5 10.Nesil versiyonlu olan Notebook.
Sorunum şu ki; Bilgisayarımın interneti sürekli kesiliyormuş gibi örneğin Steam üzerinden bir indirme başlatıyorum ve indirme hızı 4/5mbit'lerden başlayıp 10-20 saniye içerisinde 5-10kb/s indirme hızlarına düşüyor bu sürekli böyle tekrar ediyor. Normalde 1 saatte indirmem gereken bir şeyi 1 günde indiriyorum başıma bela oldu artık.
Veya Tarayıcı üzerinde dolanırken bir web sitesindeyim ve başka bir sayfaya geçeceğim ama tam o an bağlantı kesiliyor sanki ve ömür boyu o çark dönmeye başlıyor ama site yüklenmiyor
Netflix,YouTube vesaire izlemek hele ne mümkün Sürekli donuyor sürekli donuyor.
Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların desteğini rica ediyorum...
Üni Kayıt Dondurma Hakkında
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar.
Medipol Üniversitesinde %50 burslu Yeni Medya 4. sınıf öğrencisiyim. Bu sene bazı nedenler ile kaydımı dondurma kararı aldım.
Seneye devam etmek istediğimde tekrar %50 burs ile devam edebiliyor muyum? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
İddiaya Giriyorum.
|
17.00’da geliyor sonuçlar.
|
i3 6098p RX470 Ekrana Görüntü Gelmiyor
|
i3 6098p vs i3 6100
|
Dostlar 2600₺ Sistem Toplayacağım..
|
TH 8 - 92 Level - FULL KÖY - 45 TL √ HER TURLU ODEME
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 149
İkinci El Bölümü Mesajları: 46
Konularının görüntülenme sayısı: 5.054 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El