Şimdi Ara

Bilgisayarımda ki İllet Wi-Fi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CASPER EXCALIBUR G770 Modelini kullanıyorum i5 10.Nesil versiyonlu olan Notebook.

Sorunum şu ki; Bilgisayarımın interneti sürekli kesiliyormuş gibi örneğin Steam üzerinden bir indirme başlatıyorum ve indirme hızı 4/5mbit'lerden başlayıp 10-20 saniye içerisinde 5-10kb/s indirme hızlarına düşüyor bu sürekli böyle tekrar ediyor. Normalde 1 saatte indirmem gereken bir şeyi 1 günde indiriyorum başıma bela oldu artık.

Veya Tarayıcı üzerinde dolanırken bir web sitesindeyim ve başka bir sayfaya geçeceğim ama tam o an bağlantı kesiliyor sanki ve ömür boyu o çark dönmeye başlıyor ama site yüklenmiyor  

Netflix,YouTube vesaire izlemek hele ne mümkün Sürekli donuyor sürekli donuyor.

Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşların desteğini rica ediyorum...

• wifiyi devre dışı bırakıp varsa usb wifiyle dene.

• Merhaba, denedim işe yaramıyor hocam.

• kenjui K kullanıcısına yanıt

birde modem reset dene varsa güncel firmware onu yükle... cepten bağlanınca aynı sorun devam ediyor mu... switch varsa iptal et direkt telefona tak bağlan ... hat kablosunda kopukluk kıvrılma var mı diye iyice bak... / modemden lan kablosuyla bağlan/ en son çare internet sağlayıcnla irtibat kurup port değiştirme talebinde bulun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.