Şimdi Ara

ANKARA-Çankaya Cumhuriyet Fen Lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler Çankaya Cumhuriyet Anadolu Öğretmen Lisesi, anadolu öğretmen liselerinin dönüştürülmesi kapsamında Cumhuriyet Fen Lisesi ne dönüştürülecekmiş. Yazmayı düşünenler var mı aranızda? Yüzdelik dilimi kaç olur? Eğitimi nasıl olur? Bilgisi olan var mı? Yazmayı düşünenler gelsin tartışalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerrakpasa -- 10 Temmuz 2014; 19:21:21 >

• Ben de Ankara'dayım. Puan ve yüzdelik dilimin ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim girdi sınava. 483 ve 1,02(türkiye) yüzdelik dilimi.
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butcher157 -- 2 Eylül 2014; 16:37:41 >
  • ciddi misin kardeş? fen lisesi olacak okul. belki bir şeyler değişir falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerrakpasa -- 15 Temmuz 2014; 0:48:03 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butcher157 -- 2 Eylül 2014; 16:42:08 >
  • benim puanım 408.0196 girebilme imkanım az da olsa varmı birde öğretim kötü diyolar buraya fen lisesi olduğu için değişirmi
  • lenfer L kullanıcısına yanıt
    o puanla birinci olarak bile girersin
  • yüzdelik dilim puandan daha önemli dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerfb1907

yüzdelik dilim puandan daha önemli dimi ?

meb, puana göre alacağız diyor yüzdelik dilimler ise ilk tercihteki dilimler ileride düşebilir biraz fakat sanırım sistem şöyle işleyecek okulun kontenjanı 120 ise o okula başvuran 150 öğrenci var bunları puanlara göre sıralayacaklar ve ilk 120 kişiyi alacaklar gibi bir sistem olur diye düşünüyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.