Şimdi Ara

Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Kazananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: masket Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene balıkesir necatibey fakültesi ingilizce öğretmenliği kazandım sizce okul nasıldır ortamlar nasıldır herkes farklı bi yorum yapıyor bilgisi olanlar yardımcı olsun :D

• hayırlı olsun necatibey çok köklü bir fakültedir gidince göreceksin,çok çok iyi bir okul tam şehrin göbeğinde ve ortamı harikadır,balıkesir üniversitesi hakkında çokça bişeyler yazmıştım arayıp bulursan o başlığı okuyabilirsin ama nefli olmak ayrıcalıktır balıkesir üniversitesinin en eski ve en kaliteli fakültesidir,diğer bölümler şehrin dışında ana kampüste ama nef şehrin tam ortasında ve kendine ait bir kampüste,pişman olmazsın mutlu bir öğrencilik hayatı yaşayacağından emin olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

hayırlı olsun necatibey çok köklü bir fakültedir gidince göreceksin,çok çok iyi bir okul tam şehrin göbeğinde ve ortamı harikadır,balıkesir üniversitesi hakkında çokça bişeyler yazmıştım arayıp bulursan o başlığı okuyabilirsin ama nefli olmak ayrıcalıktır balıkesir üniversitesinin en eski ve en kaliteli fakültesidir,diğer bölümler şehrin dışında ana kampüste ama nef şehrin tam ortasında ve kendine ait bir kampüste,pişman olmazsın mutlu bir öğrencilik hayatı yaşayacağından emin olabilirsin

internetten bi çok yorum okudum hep içimi kararttılar onun için bi düşündüm açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GarethEmery -- 18 Ağustos 2013; 17:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GarethEmery

Arkadaşlar bu sene balıkesir necatibey fakültesi ingilizce öğretmenliği kazandım sizce okul nasıldır ortamlar nasıldır herkes farklı bi yorum yapıyor bilgisi olanlar yardımcı olsun :D

dostum muhtemelen aynı sınıfta olacağız. araştırdığım kadarıyla şehir olarak bizim fakülte merkezde olduğu için pek bir şey bekleyemeyiz. sessiz, sakin öğrenci şehri diyorlar. ama denize kıyısı olan ilçeleri on numara ve merkeze 1.5 saatlik yol diye duydum. nef hakkında kötü bir şey duymadım hatta hocaları övüyorlardı bazı forumlarda.

kpss türkiye 2. ve 10. buradan çıkmış bu aradahttp://www.balikesir.edu.tr/bau/haber/11329

memnun kalırız diye umuyorum:) bu arada yurda mı çıkacaksın dostum, benim gibi?

• Merhaba arkadaşlar,

Ben de NEF öğrencisiyim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, pişman olmayacaksınız. ;)

İnternetten Balıkesir Üniversitesi ile ilgili yorumlara hiç bakmayın. Zira, hep olumsuz yorumlar okuyacaksınız. BAÜ, şehrin dışında ve ulaşımı biraz sıkıntılı. Fakat, NEF ise şehrin tam merkezinde. Emin olun, Türkiye'deki Eğitim Fakülteleri arasında ilk 3'e girer fakültemiz. Geçen sene KPSS 2. si; bu sene yine KPSS 2. si ve 10. su çıkaran bir fakülte. Önceki senelerdeki başarılarını saymıyorum bile...

NEF'in bir bahçesi vardır ki, efsanedir. Sırf o bahçede oturmak için kampüsten gelenlere şahit oldum. Eğer KYK yerine Merkez'de kalacaksanız, hiç minibüs-otobüs derdiniz olmayacak.

Sakin ve sizi çok yormayacak bir öğrencilik hayatı geçireceksiniz. Neyse, ben anlat anlat bitiremem şimdi. Siz merak ettiklerinizi sorarsanız, cevaplarım. :)

Hayırlı olsun.

• Lisedeyken bizim okula Necatibeyden stajyer öğretmenler geliyordu. Baya kafa adamlardı. Hatta halı sahaya bile davet etmişlerdi. Herkes şehirin göbeğinde demiş ama o kadar da göbeğinde değil onu söyleyeyim başta. Ama çevresi de güzeldir. Bence eve çıkmayı düşün oralarda evler gayet uygun oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsan Dolay

quote:

Orijinalden alıntı: GarethEmery

Arkadaşlar bu sene balıkesir necatibey fakültesi ingilizce öğretmenliği kazandım sizce okul nasıldır ortamlar nasıldır herkes farklı bi yorum yapıyor bilgisi olanlar yardımcı olsun :D

dostum muhtemelen aynı sınıfta olacağız. araştırdığım kadarıyla şehir olarak bizim fakülte merkezde olduğu için pek bir şey bekleyemeyiz. sessiz, sakin öğrenci şehri diyorlar. ama denize kıyısı olan ilçeleri on numara ve merkeze 1.5 saatlik yol diye duydum. nef hakkında kötü bir şey duymadım hatta hocaları övüyorlardı bazı forumlarda.

kpss türkiye 2. ve 10. buradan çıkmış bu aradahttp://www.balikesir.edu.tr/bau/haber/11329

memnun kalırız diye umuyorum:) bu arada yurda mı çıkacaksın dostum, benim gibi?

ilk sene mecbur yurtta kalmayı düşünüyorum ama kafamdan birilerini bulursam 2. seneye bırakmadan eve çıkmayı planlıyorum ismin neydi bu arada :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara tıp kazananlar
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafAltay

Merhaba arkadaşlar,

Ben de NEF öğrencisiyim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, pişman olmayacaksınız. ;)

İnternetten Balıkesir Üniversitesi ile ilgili yorumlara hiç bakmayın. Zira, hep olumsuz yorumlar okuyacaksınız. BAÜ, şehrin dışında ve ulaşımı biraz sıkıntılı. Fakat, NEF ise şehrin tam merkezinde. Emin olun, Türkiye'deki Eğitim Fakülteleri arasında ilk 3'e girer fakültemiz. Geçen sene KPSS 2. si; bu sene yine KPSS 2. si ve 10. su çıkaran bir fakülte. Önceki senelerdeki başarılarını saymıyorum bile...

NEF'in bir bahçesi vardır ki, efsanedir. Sırf o bahçede oturmak için kampüsten gelenlere şahit oldum. Eğer KYK yerine Merkez'de kalacaksanız, hiç minibüs-otobüs derdiniz olmayacak.

Sakin ve sizi çok yormayacak bir öğrencilik hayatı geçireceksiniz. Neyse, ben anlat anlat bitiremem şimdi. Siz merak ettiklerinizi sorarsanız, cevaplarım. :)

Hayırlı olsun.

Mustafa doğru söylüyor bir Çağış Makina Müh. öğrencisi olarak NEF bahçesine çok sık giderim. Çağışı kazanmış olsaydın bir ton olumsuzluk yazardım sana buraya 3 yıldır burdayım ve sövmediğim gün hatırlamıyorum heralde :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.