Şimdi Ara

Ankara Cankaya Karatas, Mühye , Yakupabtal ,Yaylabag Proje ve Imar bilgileri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
362
Cevap
29
Favori
85.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakupabdal bölgesini takibi bir süredir bıraktık alıp satmıyoruz.
  • Arkadaşlr bu tapu işleri ne kadar sürüyor?

tapular yazılıyor dendi aylar geçti tık yok, acil satımamız gereken yer var, bu konuda duyumu olan var mı acaba? Tapuların yazılma konusunda
  • Otoban altı imarlı tapular çıktı. Ankara planlama eski adı Aks firması konya yolu ege plaza 11. Kattan alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NosWagen kullanıcısına yanıt
    merhaba. çok sağolun.

işle ilgilenen arkadaşımız bişey söylemedi, bilgilenemedik.

otoban altı yerimiz var, siz ilgilenirseniz görüşelim.

şu an satış için beklemek mi gerekir?
  • Merhaba yakupabdal civanpinari mevkii 1181 parsel ile ilgili bilgi. Verebilirmisiniz.Projedemi disindami yola yakinligi ve fiyati hakkinda bilgi verebilirmisiniz
    .teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HKaleli

Merhaba yakupabdal civanpinari mevkii 1181 parsel ile ilgili bilgi. Verebilirmisiniz.Projedemi disindami yola yakinligi ve fiyati hakkinda bilgi verebilirmisiniz
    .teşekkür ederim.

1181 PARSEL dere içinde kalır çok tutulan bi parsel değil.. m2 si 70 civarı satılır..
    Maalesef herhangi bir anlasma yapmadim kimseyle. Arsa al unut derler ya benimkisi o hesap. Anlasma yapinca avantajlari nedir. Bilgi verebilirmisiniz, bu konuda biraz cahilim.

• merhabalar sayın Yücesan 242 parselde yerim var parsel fiyatı ve imarı konusunda bilgi verebilirmisiniz. Rica etsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalkan06 -- 2 Haziran 2016; 16:38:33 >
  • dalkan06 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba karataş242 parselin bir kısmını almışlar proje cizgileri içinde bir kısmı dısında kalmış yani projeye yarım giriyor ortalama fiyatı 200-220 tl civarında. Bu fiyat aralığında alım satım için yardımcı olurum.

Ankara Arsa Toptancısı YÜCESAN 0551 907 95 95
  • hergün değişen dünyamızda ve canı güze ülkede acaba 844 (sekizdörtdört) parsel fiyatı uçmaya başlamış mıdır acaba
    Bigilendirmeniz için teşekür ederim sayın Yücesan yatırım amaçlı almıştım şu an için satmayı düşünmüyorum.Düşünürsem sizinle irtibata geçeceğim.
  • sayın NosWagen benim 1032 parselde 200m2 arsam war acaba proje içimi olup oılmadığını söylermisiniz birde şu anki m2 fiyatını ve geleceğini şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar arsa karataştadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0N1NisBack -- 5 Haziran 2016; 12:28:18 >
  • R0N1NisBack R kullanıcısına yanıt
    R0N1NisBack 1032 çevre korumada kalıyor. Net bir fiyat veremiyorum yakın zamanda 1032 parsel alıp satmadığım için.
  • Merhabalar
    Karataş 1583 parsrl ile ilgili gelişme var mı.Durumu nedir.Yaklaşık güncel fiyat aralığı hakkında bilgisi olan var mı

• kmlzkan K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 1583 parsel proje içi olup m2 fiyatı ortalama 280-290 lira aralığında.

• Noswagen merhaba
    proje içi diye belirtmişsiniz.Gelecek için proje ne düşünülüyor.Yaklaşık 5 yıllık zaman zarfında ne gibi olasılıklar olur.

• selam iyi günler karataşta 114 parselde 200 metre kare arsamız var şu an nekadar fiyatı birde satmak istiyoruz bu koularda yardımcı olursanız seviniriz saygılar
  • kmlzkan K kullanıcısına yanıt
    Kentsel dönüşüm için hazırlanan bu projeler çarpık kentleşmenin önüne geçmeyi ve uzun yıllar süren arsa ortaklıgı anlaşmazlıklarını en aza indirmek için yapılan projelerdir. Önümüzdeki 5 yıl için bölgede yapılaşma olur diyemiyorum fakat her sene bölgede fiyatlar artıyor.
  • sinan46isik S kullanıcısına yanıt
    114 parsel projeye sınır sayılacak bir parsel olup projeye girme olasılığı pek mümkün görünmüyor. Arsanızın güncel m2 fiyatı ortalama 160 tl. Acil ihtiyat yoksa satmayın her sene ortalama %15 - %20 pirim yapan bir bölge.

Değerli Arkadaşım, öncelikle yıllardır sürdürdüğünüz bu faydalı paylaşımlar için teşekkür ederim. Hem kendi adıma hemde diğer arkadaşların faydalanması adına Karataş 157 parselde olan 400 m2 arsamın durumunu sormak istiyorum.

Rabbim sizlerden razı olsun. Umduğunuz ummadığınız yerlerden rızıklandırsın hayırlı kapılar açsın inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.