Şimdi Ara

Ankara - Çankaya Yüksek Ping 1300-1400 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben böyle iş görmedim 1Mbit hız varken böyle olmuyordu 3Mbit'e geçtik DL hızı baya iyi ama 1400 küsür ping atıyor internette gezmek çile oldu

• Dun sinyal seviyelerinde ve hizda sorun vardi ariza kaydi biraktim.Teknik ekip geldi actim agzimi yumdum gozumu adamlari hem asagiladim bilgisizlerinden hemde yerin dibine soktum ilgisizliklerinden. Ama sunu ogrendim ankarada tek cikis varmis o da ulusdaymis 1 senedir bunu semtlere oluyorlarmis. Bahcelievler, dikmen, kecioren,etlik,oran,yildiz falan diye bu sene sonunda her semtin kendi cikisi ve dagilimi olucakmis tum altyapiyi koakslari degistirim bir kisminida fiber yapiyorlarmis sene sonuna dogru ankara cok iyi bir altyapiya sahip olucakmis o zaman duzelir dediler. En eski altyapi cankaya ve cevresinde varmis kayiplar bundan oluyormus ayrica sistem yetmiyormus bekle duzelicek dediler ama bakalim gorucez

• şimdi test yaptım bursa 15 frankfurt 97 çıktı bölge ankara çankaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

Dun sinyal seviyelerinde ve hizda sorun vardi ariza kaydi biraktim.Teknik ekip geldi actim agzimi yumdum gozumu adamlari hem asagiladim bilgisizlerinden hemde yerin dibine soktum ilgisizliklerinden. Ama sunu ogrendim ankarada tek cikis varmis o da ulusdaymis 1 senedir bunu semtlere oluyorlarmis. Bahcelievler, dikmen, kecioren,etlik,oran,yildiz falan diye bu sene sonunda her semtin kendi cikisi ve dagilimi olucakmis tum altyapiyi koakslari degistirim bir kisminida fiber yapiyorlarmis sene sonuna dogru ankara cok iyi bir altyapiya sahip olucakmis o zaman duzelir dediler. En eski altyapi cankaya ve cevresinde varmis kayiplar bundan oluyormus ayrica sistem yetmiyormus bekle duzelicek dediler ama bakalim gorucez

valla biraz önce mail attım bakalım nasıl cevap gelecek, biran önce düzeltsinler yoksa ağır konuşucam

• beyler çok ilginç bişi oldu eset internet security 3'de "antivirüs ve antispwere'ı kapattım şimdi internet jet gibi PING 6'lara düştü ?? daha önce hepsi açıkken hiç sorun yoktu ama bunada şükür..

• İnternet security kullanmak gerekiyo, ancak ping sorunu yaptığı da aşikar bende trend micro kullanıyorum 500 lerde ping kapatnca 10 en fazla buna nasıl bir çözüm buldunuz acaba? ping yükseltmeyen bi internet security programı bulabildiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scream505

İnternet security kullanmak gerekiyo, ancak ping sorunu yaptığı da aşikar bende trend micro kullanıyorum 500 lerde ping kapatnca 10 en fazla buna nasıl bir çözüm buldunuz acaba? ping yükseltmeyen bi internet security programı bulabildiniz mi ?

Ubuntu diyorum başka bişey demiyorum ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

quote:

Orijinalden alıntı: Scream505

İnternet security kullanmak gerekiyo, ancak ping sorunu yaptığı da aşikar bende trend micro kullanıyorum 500 lerde ping kapatnca 10 en fazla buna nasıl bir çözüm buldunuz acaba? ping yükseltmeyen bi internet security programı bulabildiniz mi ?

Ubuntu diyorum başka bişey demiyorum ;)

Arkadaşım windows altında bi çözümün yok mu :)
  • quote:

Ama sunu ogrendim ankarada tek cikis varmis o da ulusdaymis 1 senedir bunu semtlere oluyorlarmis. Bahcelievler, dikmen, kecioren,etlik,oran,yildiz falan diye bu sene sonunda her semtin kendi cikisi ve dagilimi olucakmis tum altyapiyi koakslari degistirim bir kisminida fiber yapiyorlarmis sene sonuna dogru ankara cok iyi bir altyapiya sahip olucakmis o zaman duzelir dediler. En eski altyapi cankaya ve cevresinde varmis kayiplar bundan oluyormus ayrica sistem yetmiyormus bekle duzelicek dediler ama bakalim gorucez

Acaba bugün için durum nedir. Söylediklerini uygulamışlar mı... Biri bilgilendirse bizi ne güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

quote:

Ama sunu ogrendim ankarada tek cikis varmis o da ulusdaymis 1 senedir bunu semtlere oluyorlarmis. Bahcelievler, dikmen, kecioren,etlik,oran,yildiz falan diye bu sene sonunda her semtin kendi cikisi ve dagilimi olucakmis tum altyapiyi koakslari degistirim bir kisminida fiber yapiyorlarmis sene sonuna dogru ankara cok iyi bir altyapiya sahip olucakmis o zaman duzelir dediler. En eski altyapi cankaya ve cevresinde varmis kayiplar bundan oluyormus ayrica sistem yetmiyormus bekle duzelicek dediler ama bakalim gorucez

Acaba bugün için durum nedir. Söylediklerini uygulamışlar mı... Biri bilgilendirse bizi ne güzel olur.

şuan için altyapi çalışmaları bitmiş olmalı ki şayet bulunduğum bölgede elektirk kesintisi olmadığı sürece bağlantım gayet iyi durumda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.