< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara çevre yolu sabit radar (3. sayfa)
-
-
Cevabınız için teşekkürler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
konya yolu gölbaşı'na iniş rampasında sotaya yatıyorlar. bana bu yaz 170-180 lirayı yapıştırdılar. radar sınırını yalayarak geçmişim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: yirthan
Cevabınız için teşekkürler.
Rica ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankaralı iseniz ne kadar kötü bir toplu taşıması olduğunu da bilirsiniz. yürüyerek 20-30 dk da gideceğiniz yerlere önce Kızılay'a gidip sonra geri dönerek iki saatte gideceğiniz için araba ile trafiğe çıkmak zorunda kalırsınız. Yapılaşma ve yollar plansız olduğu için anlamsız bir trafik yoğunluğu vardır. normal zamanda araba ile 30 dk da gittiğiniz yere iş çıkışı araba ile 2 saatte gidemezsiniz. bu trafiğe girmemek için çevre yoluna çıkıp hız yapıp evine 1 saatin altında gitmeye çalışıyor insanlar. artık çevre yolu bile trafik olup tıkanıyor. çevre yolundan keçiören tarafına doğru gidiş yönü dur kalk ilerliyor akşamları. Her yere trafik hesabına bakılmadan emsal artışları yapıldı. Encümenler, müteahhitler, başkanlar rantına bakıyor. Bu şehirde her şey düzgün ve planlama yapılmış olsa 50 ile gitmekten rahatsız olan adam olmazdı zaten. kısa bir yeri 50 ile gider 1 saatin altında bir sürede ulaşacağı yere ulaşırdı. Ben cuma günleri işten çıkıp eve 3 saatin altında ulaşınca mutlu oluyorsam kusura bakmayın mevlana bulvarının hız sınırı değil çevre yolunun hız sınırına bile laf ederim. Ya yeni yol yapsınlar ya da düzenleme yapsınlar. Günde 5-6 saat yolda zaman geçirilmez. Ankara gibi çubuk çayı dışında şehri bölen coğrafi hiç bir engel yokken sırf plansızlık ile trafik olması tarif edilemez bir aptallığın eseri. Almanya'da nasıl hız sınırı olmayan otoban var ise bizde de çevre yolunda hız sınırı olmayabilir veya şerit düzenlemesi gibi farklı uygulamalar yapılabilir. insanların serzenişi çektikleri trafik problemi kaynaklı. Siz 1 saatin üzerinde günlük işe gitme süresini normal ve insani buluyorsanız bu da sizin vizyonsuzluğunuz ona ben bir şey diyemem. Ben 1 saatin üzerinde işe gitme süresini insani bulmuyorum. Bulmayacağım. Elimde olsa bunun işçi hakkı olarak yasal düzenleme ile temin altına alınması için her türlü mücadeleye de varım. Bana kalsa şehir içinde işe gitmek için bir saatin üzerinde ulaşım zorunluluğu olan, bu süreyi düşürmek için hız yapmak zorunda kalan işçiye ceza kesmek yerine plansızlık ile zamanları çalındığı için tazminat ödenmeli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X