Şimdi Ara

Ankara'da adsl'den kablo internete geçen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler arkadaşlardan biri kablo neete ip dğeiştirmeyi söylemiş bi garip geldi bana sabit sonucta dğeiştirsek sonra foklamasın :) bide 512 sınırsızag ecicem iimi sizce kualnanlar varmı dl hızı kac ortalama. ve bide en onemlisi wiriles kablo modem isitiyorum en eski modemlerden kualnıyorum kablo netle siyah yatay olanlardna şimdiden saolun
  • valla geçenlerdede bize turksat'ın uydu kablonet gibi bi broşürü geldi sanırım yeni geldi bizim oraya kablonet.. ankara/eryaman..

bizde düşünüyoruz ama henüz bi karar veremedim açıkcası..
  • @MurMur
    kardeşim bi oku istersen başlıkta yazanları.
  • Yapiyorum ama 24 saat degil aklima estikce yani en fazla 5-6gb olur
    quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Download yapıyorsan kotanın ne anlamı var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MurMur

Beyler arkadaşlardan biri kablo neete ip dğeiştirmeyi söylemiş bi garip geldi bana sabit sonucta dğeiştirsek sonra foklamasın :) bide 512 sınırsızag ecicem iimi sizce kualnanlar varmı dl hızı kac ortalama. ve bide en onemlisi wiriles kablo modem isitiyorum en eski modemlerden kualnıyorum kablo netle siyah yatay olanlardna şimdiden saolun

Ben megauploaddan rapidshareden deli gibi download yapıyorum dediğim yöntemle...
  • ****** lardan bişyi anlamadım kardeş yöntemi biraz acarsan bende yaparım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mellkor

Yapiyorum ama 24 saat degil aklima estikce yani en fazla 5-6gb olur
    quote:

Download yapıyorsan kotanın ne anlamı var ?

kotasız hatla download un keyfi başka :P şöyle söyliyim ben artık cd falan almıyorum. ama kesin 5-6 gb civarıysa ve buna surf chat online oyunlar youtube gibi şeyler dahil değilse kotasız.
  • Arkadaşlar NetMaster CME075 modem nasıldır?

Benim evimde 512 sınırsız ADSL var fakat arkadaşlarla ortak kullandığımız için online PES6 oynamam pek mümkün olmuyor.1GB kotalı kablonet bağlattırmayı düşünüyorum online oyun için.Bir arkadaşım bağlattırdı geçenlerde aynı bu şekilde çok memnun hatta uçuk bir fark var diyebilirim çok ciddi bir şekilde PES6 online ortamında onun bağlantısının farklılığını hissediyoruz.

Diyeceğim o ki yalnızca online Pes6 oynayacak bi insan için bu yukarıda belirttiğim modem yeterli midir?

Not:Normal internet ihtiyaclarım için ADSL bağlantımı kullanıcam dolayısıyla kota sorun arz etmiyor.
  • Ben olsam Motorola bakardım.
  • Hımmm kablo net ücretlendirmesi nasıldır acaba?
  • Link almak için yazdın bunu herhalde
    ben vermem ara :p
  • quote:

Ben olsam Motorola bakardım.

Rouvax sen ne marka modem kullanıyorsun? Eğer motorola ise 55YTL'ye SB4200 buldum bu fiyat nasıl sence?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sCn.ZephyR.

Arkadaşlar NetMaster CME075 modem nasıldır?

Benim evimde 512 sınırsız ADSL var fakat arkadaşlarla ortak kullandığımız için online PES6 oynamam pek mümkün olmuyor.1GB kotalı kablonet bağlattırmayı düşünüyorum online oyun için.Bir arkadaşım bağlattırdı geçenlerde aynı bu şekilde çok memnun hatta uçuk bir fark var diyebilirim çok ciddi bir şekilde PES6 online ortamında onun bağlantısının farklılığını hissediyoruz.

Diyeceğim o ki yalnızca online Pes6 oynayacak bi insan için bu yukarıda belirttiğim modem yeterli midir?

Not:Normal internet ihtiyaclarım için ADSL bağlantımı kullanıcam dolayısıyla kota sorun arz etmiyor.

Pek iyi değildir, ben üç ay sonunda gece gündüz download yapınca modemi yakmış bulunuyorum. Zırt pırt bağlantı da kopup duruyordu. Tavsiye etmem. Ama sadece oyun için kullanacağım diyorsan idare edebilir... 2. El motorola 5100 aldım. 4200 modeline 55 ytl bence oldukça iyi. Motorola sıfır hiç bir yerde bulunmuyor, sağa sola telefon ettim durdum yok lanet şey... 2. el sorun çıkarmasa bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 23 Şubat 2007; 12:59:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Orjinalden alıntı: sCn.ZephyR.

Arkadaşlar NetMaster CME075 modem nasıldır?

Pek iyi değildir, ben üç ay sonunda gece gündüz download yapınca modemi yakmış bulunuyorum. Zırt pırt bağlantı da kopup duruyordu. Tavsiye etmem. Ama sadece oyun için kullanacağım diyorsan idare edebilir... 2. El motorola 5100 aldım. 4200 modeline 55 ytl bence oldukça iyi. Motorola sıfır hiç bir yerde bulunmuyor, sağa sola telefon ettim durdum yok lanet şey... 2. el sorun çıkarmasa bari.

Zırt pırt bağlantı kopuyorsa online gaming için pek uygun olduğu söylenemez herhalde.Ama yine de gidip 2.el bir kablonet modeme 55 YTL vermek ölü yatırım gibi geliyor.

• motorolalar her yerde daha kaliteli diyorlar, zaten son kampanyadan sonra piyasada fazla 2. el bulunacağını da sanmıyorum. 50 ye falan alınabilir güvenilirse. zaten taş gibi aletler adsl modem gibi değiller kolay kolay bozulmaz. ben 5-6 senedir net&sys modemi fişten çekmedim her zaman acık hiç bişey de olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkIn

daha geçen güne kadar hepsiburada.com da motorola vardı ancak şuan stoklarda yok görünüyor.. sanırım talep fazla..

başka internet üzerinden satın alabileceğim veya ankarada satılan yerler biliyorsanız sölermisniz?

birde router baglamayı ve interneti paylaştırmayı düşünüyorum.. evde zaman zaman 3 pc e kadar çıkıyor sayı.. normalde 2 pc var ve bunları cross kablo ile baglamak dışında, routerlı bir çözüm arıyorum.. nasıl ve hangi tür aletlerle yapabilirim fikriniz var mı?

LINKSYS WRT54G ile fevkalade yapabilirsin ve firmware desteği ile cihazın gücünü 250 mw'a kadar yükseltebiliyorsun.. tabi uygun versionlu cihazla..
  • teşekkürler,
    peki birşey daha soracağım.. bu kablomodemlerde 1 adet usb 1 adet ethernet diyor..
    şimdi ben pc lerden birisini usb den diğerinide ethernetten olmak üzere cross kablo işine filan girmeden 2 makineye de internet çıkışı verebilir miyim?
    birde ebay de satılan kablomodemler tr de de kullanılabilir mi yoksa bu kablo internetin bölgesel sınırlamaları ve standartları var mı?
    mesela amerikadan bir kablo modem siparişi versem tr de kullanabilir miyim?
  • Hem USB den hem Ethernetten Aynı anda iki bilgisayara çıkış veremezsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.