Şimdi Ara

Ankara'da Araçlarımızı Kendimiz Yıkayabileceğimiz Benzin İstasyonları? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
4
Favori
36.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Konuyu güncelleyelim. 2 su 1 köpük 30-50 arasında değişiyor. Kim nerde araç yıkıyor, fiyatları ve süreyi yazsa fikrimiz olur. Bazı benzinlikler suyun dakikasını kısarak fiyat artırdı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kazım karabekir shell ve karşısındaki opette hala su, köpük 5 er lira

• Maltepe opet su 7 köpük 6 lira. Süpürge de 6 sanırım. Suyun süresi de gayet iyi. Paspas kurutmak için demirler de var kenarda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt

Daha önce bunu yazmıştım ama artık opet değil Shell oldu orası,bıcı bıcı denen zımbırtı 15tl olmuş,kendiniz yıkarsanız 10tl 1 jeton.İç dış yıkamanın 100 150 tl civarı olduğu düşünülürse 30 veya 40tl lik jeton alıp kendim hallediyorum sabah erken saatlerde gidip.Yoksa yer bulunmuyor kalabalık oluyor baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle selamlar.Araç yıkama konusunda sizlerle düşüncemi paylaşmak isterim.Yıllardır araçlarımı benzinlikteki köpük ve tazzikli su ile yıkadım.Maliyet düşük hızlı bir çözüm.Ancak şu anki ekonomik şartlar göz önüne alındığında en düşük segment te bir aracın 1.000.000 TL olduğu durumda aracınızı kendiniz yıkamaya özen gösterin.Bizler çok farkında olmasak da her yıkamada boyamıza zarar veriyor tazikli su ve fırçalar.Birde üstüne arkadan bekleyen varsa biraz hızlı olup çıkmak zorunda kalınırsa vay halimize araç üstünde kalan sular mercek görevi üstlenip aracımızın boyasını ciddi hasarlar veriyor (bir çok arabadaki güneş yanıkları renk solması gibi sorunların sebebi).İmkanı olan arkadaşlar lütfen özellikle binek araçlarını çift kova ile yıkamayı tercih etsinler.

• doğukent caddesi üzerinden ikea'ya yaklaşırken BP. su ve köpük süreleri ideal, jeton 10 TL. yıkama sonrası silmek için gölgelik bir alan olmaması dezavantaj.

• kendi basınçlı köpük makinemiz ( aparatımız ) + benzinlik basınçlı su

1-su

2- köpük

3- sünger

4- su

5- bezle kurulama

• Yozgat bulvarında, foruma giderken opet var orada yıkıyorum. Suyunu beğeniyorum süresi gayet yeterli 150 saniye ve 10 TL. Yeni zam geldi maalesef. Köpük de 10 TL ama ben kullanmıyorum köpüğü iyi değil. Aracı genelde 1 ay dolmadan yıkadığım için köpük kullanıp süngerle temizlemem gereken durumlar genelde olmuyor. Sadece suyla geçiyorum tertemiz oluyor. Bir de kurularken sonax bsd (mavi renkli hızlı cila) sıkıyorum tertemiz ve parlak oluyor. 1 aya yakın idare ediyor.

• Etlik shell süresi aşırı kısa arıtılmış su diyor inanmayın kolpa ücretler 8 er tl ama cihazlar mö üretim olduğu için habire sorun çıkıyor. Konya yolu dönüşündeki po fena değil yine 8er tl ama süresi daha iyi.

• Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Ora iyi de bir ara aşırı kireçliydi suyu

• Faruk3737 F kullanıcısına yanıt

Evet hocam hala kireçli ama akşam saatlerinde yıkıyorum ben hızlı temizlersem iz kalmıyor. Güneş vurdu mu sıkıntı tabi  

• Turgut özal Bulvarı siteler yönündeki shell (kuşcağız sanatoryum alt geçit ayrımına gelmeden) su köpük 5er tl.
    Kurulama alanı kısıtlı, gölgelik alan yok denebilir.

Bunun biraz gerisinde po var. Orda da su köpük 8er tl. Po da kurulama alanı var ve akşam gölgelik alan oluyor.

• Etimesgut da böyle bir yer var mı arkadaşlar?

• Yozgat bulvarı,Çevreyoluna çıkmadan sağda.Süre falan iyi,100 tl.ile çok rahat halledersiniz,jetonlu,yanınızda 5 lt.falan da su alın ya da boş bidon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanjiro Kamado -- 30 Mayıs 2024; 15:57:48 >
  • Merhaba, Çayyolu taraflarında önereceğiniz bir yer var mı yıkama için?

• Altındağ için öneri alabilirim :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.