Şimdi Ara

Ankara'da Araçlarımızı Kendimiz Yıkayabileceğimiz Benzin İstasyonları? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
36.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halil_ibrhm

Sağolun hocam. Benim aklım Ankara Emniyet Müdürlüğüne gitmiş ama çankaya da olur. Tekrardan teşekkür ederim denedikten sonra tecrübemi yazarım.

rica ederim ne demek
  • Anadolu bulvarı çevre yoluna gelmeden serhat mahallesinin orda opet var orada jetonlu köpük ve yıkama var.
  • Konya yolu üzerindeki Kadoil'de yıkatma fırsatım oldu sistemi gerçekten beğendim. Kimseyle uğraşmadan belli bir standartta çizilmeden yıkansın diyenler için tavsiye edebilirim. Ancak yine de çıkışta aracın kuytu köşe yerlerini kurulamakta fayda var. Normal 7, cilalı 10 tl fiyat. Bence şu kış gününde hiç uğraşmak istemeden mükemmel değil ama temiz olsun diyenler için ideal bir yer. Sistemin adını bilmiyorum ama varsa böyle yerler paylaşabiliriz :)

Havaların ısınmasıyla da kendimiz yıkarız kısmetse.
  • Emniyet genel müdürlüğünün yanındaki Shell'de otomatik yıkama 7 lira aracın altını da yıkatırsanız 10 lira ama kurutma kısmı çok iyi değil makinadan sonra beş dakika su kalan yerleri kurutmak lazım. Kendiniz yıkamak isterseniz İstanbul yolu petrol ofisi javpet var 1 liraya kendiniz yıkayabilirsiniz veya yine 1 liraya araca köpüğü sıkıp otomatik yıkama fırçasına girebilirsiniz ayrıca benzinlikten fiş alıp yıkamacısına da yılatanilirsiniz 15 lira ama baya iyi yıkıyorlar geçen kış 6 liraya iç dış yıkama kampanyası vardı bu yılda yapsalar keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşıyaka mezarlığı tarafında po yıkama 1 köpük 1

• Çankaya Üniversitesine gelmeden Opette 1 lira süpürge, 1 lira köpük, 1 lira su.

Bez götürürseniz çok güzel yıkama yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Çizmez abi fiber bez.

hocam hangi shell o ? şu polisevi kavşağının ordaki opet'in yanında olan mı?

ben ordaki opette yıkatıyordum hep. kendim yıkayamıyorum da ordaki ustalara 5 tl verince hallediyorlardı. geçen gittiğimde baya bekledim 10 tane araç , 1 tane görevli vardı başka da kimse yoktu. hala aktif mi orası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalterWhite00

quote:

Çizmez abi fiber bez.

ben ordaki opette yıkatıyordum hep. kendim yıkayamıyorum da ordaki ustalara 5 tl verince hallediyorlardı. geçen gittiğimde baya bekledim 10 tane araç , 1 tane görevli vardı başka da kimse yoktu. hala aktif mi orası ?

Evet, po idi shell oldu. Zaten baktığınızda fırça olmadığını anlıyorsunuz. Ama bir gün gidip elimle yoklayacağım :) 7 lira olmuş yıkama. %90 temizliyor. Atladığı yerler oluyor. Vaktiniz varsa fiber bezle silerseniz iyi.

Valla kendim temizleyeceğim artık, yıkamacılardan gına geldi. Geçrien fevzi çakmakta yıkattım. Ne kadar dedim? 30 dedi, ne alaka dedim? Sıcak suyla yıkadım donuyor dedi. Zaten donmuş araba:) neyse içine bi bindim, içi leş gibi. Bu ne dedim? Abi gidiyorsun diye diyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WalterWhite00

quote:

Çizmez abi fiber bez.

Evet, po idi shell oldu. Zaten baktığınızda fırça olmadığını anlıyorsunuz. Ama bir gün gidip elimle yoklayacağım :) 7 lira olmuş yıkama. %90 temizliyor. Atladığı yerler oluyor. Vaktiniz varsa fiber bezle silerseniz iyi.

Valla kendim temizleyeceğim artık, yıkamacılardan gına geldi. Geçrien fevzi çakmakta yıkattım. Ne kadar dedim? 30 dedi, ne alaka dedim? Sıcak suyla yıkadım donuyor dedi. Zaten donmuş araba:) neyse içine bi bindim, içi leş gibi. Bu ne dedim? Abi gidiyorsun diye diyor.

denemek lazım bi gün hocam :)

30 lira nedir ya ? dış yıkamaya 10 tl'den fazla verilmez bence. kaldı ki o bile fazla.

• Stones kullanıcısına yanıt
    O Fevzi Çakmak'taki yıkamacıların bin türlü..onların yüzünden gına geldi bana da. Kirli su içerisinde bekletilen fırça ile yıkıyor beyefendiler, ne var ya biz hep böyle yıkarız diyor 300-400 bin liralık araçların geldiği, 30 tl diye çok özenildiğini sandığımız yerler. Üstünkörü yıkayıp daha arabanın her yerinden su akarken sizin tamam çıkın da bekleyenler girsin havasındalar. Ben anlayabilmiş değilim o 30 tl hangi hizmetin bedeli
  • polis evinin oradaki opette kendiniz yıkayabiliyorsunuz ayrıca dış yıkamadan sonra aracın içini süpürmek 1 tl. Yalnız çok sıra oluyor bugün ben sırayı gördüm vazgeçtim eve çıktım :) Bu sıranın olma sebebi de aşırı detailercı arkadaşların olması. adam kaportanın her parçasını farklı bezle siliyor 30--40 dakika bir kişiyi beklediğim olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_ibrhm

O Fevzi Çakmak'taki yıkamacıların bin türlü..onların yüzünden gına geldi bana da. Kirli su içerisinde bekletilen fırça ile yıkıyor beyefendiler, ne var ya biz hep böyle yıkarız diyor 300-400 bin liralık araçların geldiği, 30 tl diye çok özenildiğini sandığımız yerler. Üstünkörü yıkayıp daha arabanın her yerinden su akarken sizin tamam çıkın da bekleyenler girsin havasındalar. Ben anlayabilmiş değilim o 30 tl hangi hizmetin bedeli

Caddeye girer girmez ilk yıkamacı uzak durun. Yan yana 2 tane olan. Sağdaki rezillik..

• Hocam Ankarayı bilmem ama Samsunda TP de su ücretsiz köpükk 1 TL belki orada da aynidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batıkent’te var mı bildiğiniz, kendimizin araç yıkaya bildiği yerler.

• Mixenon kullanıcısına yanıt
    çakırlarda pazar yerinin içinde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

çakırlarda pazar yerinin içinde var
    Sağlık ocağının arkasındaki Pazar yerini diyorsunuz değil mi?
    Pazara bir kaç ayda bir uğrarım, orda arkada yıkamacı gördüm, ama kendin yıka olduğunu bilmiyordum.

• Eryamanda açılmayan gimsanin hemen yanındaki petrol ofisinde 2 lira su, 1 lira köpük 2 lira su ile 5 liraya yıkama yeri var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nato yolu ikea ve metro yakınında ylc opet var,yıkama durulama ve araç süpürme alanları gerçekten çok büyük.Ankara da gördüğüm en büyük alana sahipler hatta bu konuda,fiyatlarından emin değilim çok oldu uğramayalı 2 veya 3 tl olması lazım herbir işlemin

• Mixenon kullanıcısına yanıt
    Sanırım orası, cumartesi pazar kurulduğu için kapalı

• Keçiören ve Yenimahalle bölgelerinde gördüğüm kadarıyla tüm opet benzinliklerinde jeton ile araç yıkama alanları var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.