benim dikkatimi çekmedi o bölgede gps gitmesi ancak armadanın karşısında bahçeli atarfında köşede mit var, bence çok normal jammer olması |
Ankara’da bazı yerlerde navigasyonun çalışmaması (2. sayfa)
-
-
İnsansız hava araçları ile kurumlara karşı bir saldırı yapılmasın, gözlem yapılmasın diye kullanılıyor. Bu jammer cihazlar tam kapasite çalıştırıldığında otomobilin uzaktan kumandası bile çalışmıyor. Anahtarsız giriş hiç çalışmayabiliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnsansız hava araçları GPS sinyali olmadanda çalışabilir. Uzaktan bağlantının kesildiği en önemli durumlarda AI devreye girer. Bu cihazlar çok gelişmiş cihazlardır. Bağlantının komple gittiği durumlarda bile görevini yerine getirip döneceği yeri bile biliyor.
Profesyonel bir suikast ve saldırıyı böyle basit Jammer ile önleyemezsiniz :)
Siyasiler kendilerini güvende hissediyorlar demek ki böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu güzergahta çalışmıyor mesela. kesin bilgi :)
-
Ankara içinde sıkıntı; %40 navigasyon %60 Tabelaları kullanmak durumundasınız.
Ben de Jammer seçeneğine oy kullanıyorum :D
-
Çok normal kesiciler, karıştırıcılar var her yerde. İstanbul'da da Maslak'a gelin Atatürk Oto sanayi ve Nurol plaza karşısı Büyükdere caddesinden İstinye Park'ın oraya kadar sağır ve kör alandır MİT yerleşkesinden ötürü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X