Şimdi Ara

Ankara'da Cambalkon için Sıcak Fırsat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
29
Favori
32.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

yahu adam bi fırsattır paylaşmış. Cam balkon düşünen kişi zaten dezavantajlarını göze almış demektir. Nedense hemen mualefet olma peşinde pek çok kişi. Balkon dediğin az da havadar olmalı ısı yalıtımlı camlara vs çok gerek yok bence. Çok çok özel bi konumda değilse üç aşağı beş yukarı aynı olur farketmez.

Aynen hocam sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• KOMBO KRALI kullanıcısına yanıt
    Sigarayı bırakmanı tavsiye ederim ben :)
  • neden temperli cam da lamine cam değil? ya da temperli+lamine değil?
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Fiyat yüzünden olabilir belki de. Bu arada herkes istediği yorumu yazabilir kurallar çerçevesinde kimseye de bişey demek düşmez kanaatimce.

Ben de pvc kapatma mı cambalkon mu pahalı oluyor onu soracaktım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeewbl -- 6 Mart 2015; 1:19:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

neden temperli cam da lamine cam değil? ya da temperli+lamine değil?

Lamine cam temperli kadar saglam degil o yüzden hem daha cok esniyor lamine cam

• quote:

Orijinalden alıntı: zeewbl

Fiyat yüzünden olabilir belki de. Bu arada herkes istediği yorumu yazabilir kurallar çerçevesinde kimseye de bişey demek düşmez kanaatimce.

Ben de pvc kapatma mı cambalkon mu pahalı oluyor onu soracaktım hocam

Cambalkon pahalı hocam

• Eğer aliminyum fitilli ise fiyat iyi, ben 6 ay önce 130 dan yaptırmıştım aliminyumlusunu çok araştırıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof. Dr. MEZARCI -- 6 Mart 2015; 7:56:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr. MEZARCI

Eğer aliminyum fitilli ise fiyat iyi, ben 6 ay önce 130 dan yaptırmıştım aliminyumlusunu çok araştırıp.

Alüminyum lu degil hocam alüminyum ateş pahası kilosu pahalandi baya

• quote:

Orijinalden alıntı: suattok5210

Albert genau cam balkonda 1 numara, ben yaptirdim cok memnunum

Bende geçen sene araştırdığım da o markaya ulaştım ama markadan çok montaj ve işçiliği yapan eleman önemli. Malzeme kalitelidir ama işini bilmeyen bir usta bütün malzemeyi rezil edebilir. Bende yaptırmak istiyorum İstanbuldan tavsiyesi olan varsa çok iyi olur.

• Cambalkoncu kullanıcısına yanıt
    Doğrudur biz sözleşme yaptıktan 2 ay sonra taktırmıştık, abi şuan ki fiyatla kurtarmıyor ama sözleşme yaptık kapora aldık diye yaptılar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca kullandığınız malzemelerin fotolarını da koyarsanız daha iyi olacaktır. Hatta montaj sırasındaki detay resimler güzel olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

Orijinalden alıntı: suattok5210

Albert genau cam balkonda 1 numara, ben yaptirdim cok memnunum

Bende geçen sene araştırdığım da o markaya ulaştım ama markadan çok montaj ve işçiliği yapan eleman önemli. Malzeme kalitelidir ama işini bilmeyen bir usta bütün malzemeyi rezil edebilir. Bende yaptırmak istiyorum İstanbuldan tavsiyesi olan varsa çok iyi olur.

Hocam biz türkiye'nin en büyük firmalarından birinde montajciydik kendi işimiz olsun ve kendi ekmegimizi kazanalım istedik suan referans için çalışıyoruz 2003den beri bu meslekteyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

Ayrıca kullandığınız malzemelerin fotolarını da koyarsanız daha iyi olacaktır. Hatta montaj sırasındaki detay resimler güzel olurdu.

Peki ilk montajda cekip koyacağım hiç foto çekmedim şimdiye kadar

Hayırlı uğurlu olsun. Ben arkadaşın söylediği Albert markasını yapanlar için konuşmuştum.

Sizin açınızdan iyi olur. Ama detay fotolar koyun ve tabi bunlar reklam için olmasın yani gerçekten yaptığınız şeyleri koyun. Ne bileyim ölçümleri nasıl yapıyorsunuz, terazi durumunu nasıl hallediyorsunuz,kullandığınız montaj ekipmanları neler, kullandığınız silikon markası nedir? Bu gibi bilgiler eşliğinde güzel bir tanıtım olur ve daha kolay müşteri bulursunuz.

• Ben Ankaradayım ve cam balkon ihtiyacım var, alüminyum fitil olan için fiyat ne olur onuda belirtirseniz 3 balkon var 2 tanesini cam balkon 1 tanesini açılır kapanır pimapen gibi yaptırmayı düşünüyorum fiyat uygun olursa forumdan ilk müşteri olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tncyoo

Ben Ankaradayım ve cam balkon ihtiyacım var, alüminyum fitil olan için fiyat ne olur onuda belirtirseniz 3 balkon var 2 tanesini cam balkon 1 tanesini açılır kapanır pimapen gibi yaptırmayı düşünüyorum fiyat uygun olursa forumdan ilk müşteri olabilirim

Alüminyum fitilli 140 tl yaparız

• Bir ay içinde iki balkonumuzu yaptirtacagiz. Eryaman bölgesine bakıyor musunuz? Ona göre sizinle iletişime geçerim.

• istanbul anadolu yakası içinde bu şekilde uygun fiyat alıp iyi işçilikle yaptırabilen var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.