Şimdi Ara

Ankara'da Dershane Tavsiyesi 2019 - Açı ve Kampüs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
21.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam kesinlikle ortadoğulular. hem eğitim kalitesi hem şartlar çok iyi
  • ankaracovboy A kullanıcısına yanıt
    ortadoğulular hakkında güzel şeyler duymuştum birde hacettepeliler var orayı da araştır istersen bire bir ilginin yüksek olduğu kurumları tercih etmen senin yararına olur
  • Sincandaki sınavların hiçbirisine bakmayin hepsi berbat derece sinifindaki öğrencileri umurlarinda degil. Öğretmen kadrosu da kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keçiören ve Yenimahalle de oturanlar için söylüyorum bunu. Ankara dershane arayışına girdi iseniz ve en iyisini istiyorsanız Prestij ATA Dershanesi ni tavsiye ediyorum. Saçma sapan kurumlara gidip paranızı rezil etmeyin. Gidersiniz verdiğiniz paranın kat kat karşılığını alırsınız. Geçen sene ben dershane ye kayıt olmadan önce fiyatlar şu şekildeydi. Sınav 6000 den falan alıyordu tabi pazarlık yaparsanız. Çözüm falan 4000 den alıyordu. Odtülüler iyi bir pazarlık ile 7000 falan oluyordu. tabi bu dediklerim yks ye hazırlananlar için. prestij ata 12 bin civarı alıyordu diye hatırlıyorum. ben bir kuruma gittim benim arkadaşım da prestij ata ya gitti. Gittiğim dershanenin ismini vermeyecem ama çok bilinen tanınan her yerde karşınıza gelen kurumlardan bir tanesi. 1 sene sonra korona zamanı arkadaşım ile konuşmaya başladım. Korona zamanı dershanesi yani prestij ata bir çok firma ile anlaşıp ücretli bir sürü uygulamayı ve derslerimize yardımcı olacak bir çok içeriği ücretsiz bir şekilde verdiklerini öğrendim. Prestij ata nın kurucusu Harun ERKURT diye biri, araştırdım boğaziçi bilgisayar mühendisliği mezunuymuş. prestij ata da kendi yazılımlarını kullandığı için bu yazılımları da Harun bey üretmiş. Sonra neyse 1 kaç gün daha geçti gene konuştuk dershane evlerine kadar föy leri kitapları hatta online deneme olabilmeleri için deneme kitapçıklarını dahi ulaştırmışlar. Benim kendi gittiğim dershanenin korona zamanı sadece saçma sapan bir sistemden online ders anlattıklarını görünce sinirlendim tabi. ama gittiğim kuruma da bir şey diyemiyorum çünkü dershanecilik genel anlamda zaten böyle bir şeydi. Sınav sonuçları açıklanmadı ama şu anki duruma göre ben mezuna kaldım ve bu sene prestij ata ya gidecem. bu arada tavsiyem prestij ata ya giden tanıdığınız varsa mutlaka fikirlerini alın. Ben gittim görüştüm arkadaşımdan öğrendiğim kadarı ile de adamlar dershanecilik anlayışını baştan yazmışlar. (Edit: Arkadaşlar prestij ata ya kaydoldum. gidiyorum. gayet memnunum. bir ara bir kaç sıkıntı yaşadım bir kaç hoca ile ilgili. 2 hoca hakkında sürekli şikayette bulunduk ama maalesef uzunca bir süre değiştirilmedi. Kurumda Harun bey den başka iş yapmayı bilen yok. Yani yönetici olarak çok fazla eksiktiler. Sonrasında bir gün Harun hoca tek tek öğrencileri arayıp kurumdan memnunlar mı diye soruyormuş. beni de aradı. bir kaç hocadan memnun olmadığımı söyledim. sonraki hafta tüm öğrencilere bir anket yaptı. ardından o 2 hocayı direkt işten atıp yerine daha kaliteli hocalar aldı. Sanırım şu anda da diğer ortakları ile tüm ortaklık anlaşmalarını fesh etti. Sonra herkesten özür dileyip aradaki açığı gidermek için elinden geleni yaptı. tavsiyem prestij ata ya gidecekseniz bile Harun hocanın kurumda olup olmadığını kesinlikle sorun eğitim işleri müdürlere falan kaldığında işler çok güzel gitmeyebiliyor. Ama genede oldukça memnunum herkese tavsiye ederim. Normalin çok üzerinde bir eğitim verdikleri ortada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrakaraogan -- 19 Mart 2021; 6:11:27 >

• Aradan sıyrılamayacaksa kesinlikle Açıya gönderilmemeli. Kendim 12.sınıfta gittim ve pişmanım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ankaracovboy A kullanıcısına yanıt
    hocam size bir şey sorsam olur mu? ben de mezuna kalacagım galiba ve mamak'a taşınacağım. mamaktaki en iyi, kendim ders çalışmam açısından rahat kütüphane neresidir? eve bakarken o civarlara bakacağız yakın olsun diye de. teşekkür ederim şimdiden

• Ozel ders alinmadigi surece %90 birbirinin aynisi. Fiyat biraz fark ediyor. Ismini bildigimiz dershanelere guvenilebilir. Ben pek bilinmeyen bir taneye ozel ders icin gittim. Sinif dersi almama ragmen pek memnun kaldigimi soyleyemem. Lokasyon olarak da kizilayi tavsiye ederim. Genelde dershaneler merkezi subelerine daha cok ogretmen yigiyorlar (bu da anlatimi cesitlendiriyor)

• a&y

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.