Şimdi Ara

Ankara'da DJARUM BLACK Nerede Bulunur?(BULDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
13.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seyyah projesi ile ankaraya geldik forumdan MetalikA ve ben geziyoruz program dahilinde. Şimdi Atakuledeyiz birazdan gençlik parkı diye bir yerde 2 saat boş serbest vaktimiz varmış. (buluşmak isteyen olursa buyursun) burada nerede djarum black buluruz? :)

edit: cok saol MrStimato abi tesekkur ederim şimdi içiyorum 3 paketi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Altug -- 2 Temmuz 2012; 21:34:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ankaraya binin beşevler metrosunda inin, hemen karşınızda tezgah görceksiniz o adam satıyo işte ama akşam 7den sonra orda oluyo genelde bu saatte nerden bulursunuz bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

ankaraya binin beşevler metrosunda inin, hemen karşınızda tezgah görceksiniz o adam satıyo işte ama akşam 7den sonra orda oluyo genelde bu saatte nerden bulursunuz bilmem.

Ankaralı mısın? O dediğimiz yere geleblir misin? Hem bir yere oturur suriyeyi kangallarla fethetme planlarını konuşuruz hemde yanında djarum varsa satarsın bize? :)

Edit: böbrekleri biz maraşta bıraktık sende evde bırak gel :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Altug -- 2 Temmuz 2012; 12:30:06 >
  • Kızılay karanfil sokak limon bazaar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çelik.

Kızılay karanfil sokak limon bazaar.

ciddi misin? Gençlik parkı kızılaya yakın mı? yada oradan gidiliyor mu zamanımız 2 saat bu arada buyur sende gel :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStimato

izmir cad bulursun

yalnız gençlik parkına yakın mı orası?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manyaksbss

quote:

izmir cad bulursun

hallederiz kızılaya gelin

Nasıl gelicez? Ayrıntı lütfen yada özelden telefonunu verir misin? :)

Ha bide MetalikA diyorki "Böbrekleri yanımızda taşımıyoruz maraşta bıraktık yinede gelelim mi?" :D :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gençlik parkının önünden güvenpark otobüsüne binin, 317 ya da 413 olabilir mesela. Güvenpark'ta inince ışıklardan karşıya geçip gama iş merkezi bitiminden sola yukarı çıkın, aba pikniğin sağ çaprazında limon bazaar var. Orda saat ve tütün satan elemandan alabilirsin. Dışarda en sağda. Bazen dışarı koymuyor bu arada, söylersen çıkaracaktır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

izmir cad bulursun

hallederiz kızılaya gelin

Nasıl gelicez? Ayrıntı lütfen yada özelden telefonunu verir misin? :)

Ha bide MetalikA diyorki "Böbrekleri yanımızda taşımıyoruz maraşta bıraktık yinede gelelim mi?" :D :D

pm gönderdim gençler
    neyse maraştan kargolarsınız sonra :))
    siz genclik parkına vardığınızda ulus metro durağına gelin ordan beraber geceriz kızılaya

Telefondan sonra bayağı güldük :D
    Maraşa gelirsende mutlaka bekleriz bizde :)

• quote:

quote:

ciddi misin? Gençlik parkı kızılaya yakın mı? yada oradan gidiliyor mu zamanımız 2 saat bu arada buyur sende gel :)

quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

Gençlik parkının önünden güvenpark otobüsüne binin, 317 ya da 413 olabilir mesela. Güvenpark'ta inince ışıklardan karşıya geçip gama iş merkezi bitiminden sola yukarı çıkın, aba pikniğin sağ çaprazında limon bazaar var. Orda saat ve tütün satan elemandan alabilirsin. Dışarda en sağda. Bazen dışarı koymuyor bu arada, söylersen çıkaracaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

Gençlik parkının önünden güvenpark otobüsüne binin, 317 ya da 413 olabilir mesela. Güvenpark'ta inince ışıklardan karşıya geçip gama iş merkezi bitiminden sola yukarı çıkın, aba pikniğin sağ çaprazında limon bazaar var. Orda saat ve tütün satan elemandan alabilirsin. Dışarda en sağda. Bazen dışarı koymuyor bu arada, söylersen çıkaracaktır.

yukarıdaki arkadaş ile buluşucaz kızılaydan alıcakmışız. Yinede teşekkürler :)

• quote:

arkadasların böbrekler alınmış olup amk gazetesine sarılmıştır geçmiş olsun öyle herkese güvenmeyeceksin bak şimdi böbreksiz maraşa gidecekler :)

Abi çok sağol ya içiyoruz şimdi arkadaşlarla gölbaşında. selamları var onlarında :)

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Altug -- 2 Temmuz 2012; 21:33:11 >
  • Arkadaşlar bahçelievler yakınlarında bildiğiniz bir yer var mı 7.caddenin girişindeki efes shop satıyor mu acaba ?
  • internetim bozuk fotoları göremiyorum djarum black sigara mı içki m?
  • Sigara sayılır
  • ESKİŞEHİR DE NERDE BULUNUR YA
  • Konuyu hortlatıyorum.Ben de ankarada arıyorum bu dedikleriniz orijinal djarum black mi?

..

..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.