Şimdi Ara

Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
3
Favori
10.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşım yedek meydanı biz de biliyoruz ne olduğunu.

Zafer Havalimanı 2012 yılında açıldı ve o zaman yedek meydan özelliği yoktu. 1 milyon yolcu garantisi ile peşkeş çekildi 70 milyon dolar yıllık gideri var. İşe yaramayacağı anlaşılınca çöp oldu.

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Yedek meydan, sadece para kazanma amaçlı değildir.

Orada bulunması birçok sebebten dolayı elzem.

Uzun uzun neden elzemdir diye yazmayayım şimdi. Yukarıda anlatmaya çalıştım.

Devlet illa para kazanacak veya kazanamayacak diye görevini neden ihmal etsin.

• Fatih Altaylı akpli ibbnin konserler için harcadığı parayı paylaşmış.

1. 2017 yılında 130 milyon 637 bin dolar

2. 2018 yılında 126 milyon 970 bin dolar

Şu an Mansur Yavaş için tartışılan rakam 3 milyon dolar.

Tabi ki bu Mansur'u haklı çıkarmaz. Bence hiçbir belediye şarkıcıya konser parası vermemeli.

• - İBB başkanı İmamoğlu:

"Bir konserlik rakam, onların 5-6 uçakla gittikleri tek bir uçuşun maliyeti kadar bile değil. Ankara'da Mansur Başkanımıza, İstanbul'da bize yönelik itibar suikastini, bu pespaye hallerini gülerek izliyorum. Son derece idmanlıyım, vız gelir tırıs gider.."

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Bak halen daha siz biz diyorsun, sana diyorumki sen veya bir başkası istediği kadar eleştirsin. Ankara’da yaşıyorsun, yaptığı hizmeti görüyorsun. Beğenirsin beğenmezsin, yanlıştır doğrudur bunu değerlendirmek sana kalmış. Aynısı benim içinde geçerli. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu yönetimde değil mi ? Sana buraya sayfalarca eleştiri yazısı yazarım. Hatta ilki metro yürüyen merdivenlerinden başlar. Daha bugün Yenikapı’da yangın çıktı, sürekli kullandığım bir merdiven 4 haftadır bozuk. Fakat gidipte bir eleştiri yapacaksan bunun desteğini yıllar önceki yanlışlara kulak tıkayan, ses vermeyen veya bunlardan nemalananlardan almıyorum. Şu konuya gelen %60-70 mesajın sahibi üyeler bende bloklu. Blok nedenlerini de tek tek yazarım ama yönetim siler. Bir zamanların yalakaları şimdi en büyük çığırtkanlar olmuşlar. Miden birilerine bulanacaksa git burada konuya 372726272 mesaj yazan üyelerden başla. Sonra gel Mansur’u da eleştirelim, yanlış bir şeye doğrusu için muhalafet olucaksak bunu da doğru insanlarla yapmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 14 Kasım 2024; 14:2:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• silistreli kullanıcısına yanıt

Dinazora para yatıracağına altyapıya yatırsaydı. Çevre mühendisi sanki proje arıyor. Dayı sen ne iş yapıyon? Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt

Onun döneminden sonra sellerde 6 kişi Ankara'nın göbeğinde ölmüş.

Ankara'nın göbeği neresi yeğenim?Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

• mechatengu kullanıcısına yanıt
    Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ülkemizde 1 milyon dolar konser bedeli alabilecek kaç sanatçı vardır ki?

İstanbul belediyesi sürekli konser mi düzenliyormuş? İstanbul'da buncağız verilmiş! konseri gören varsa yazabilir.

Yıllık 130 milyon ise günlük 350 bin dolar para eder.

Ya da tüm iddialar asılsız, bilemedim.

• belediyelerin bir görevi de kültür sanat etkinlikleri yapmaktır.

ankara'daki belediyenin halka ücretsiz düzenlediği athena, mor ve ötesi konserlerine katıldım. hepsi çok güzeldi. kaç para verdilerse helali hoş olsun. sonuçta ben de bu belediyeye vergi veriyorum. benim de katkım var.

böyle kaliteli gruplar parasını hakediyor.

fakat ebru gündeş? murat boz?

konser alanı düzenlemeleri ses,görüntü vs. harcadık diyorlar ama sonuçta bunları kiralıyorsun ve kiralama ücretleri de eminim bu kadar yüksek değildir.

soruşturulmasını destekliyorum.

• Üstteki şahıs tartışmadan korkup engelleyeceğine kepazeliğinin ortaya çıktığına yansaydın. TL'nin dolar karşısında değer kaybettiğini görüp hükümete sallamayı biliyorsun ya neden maliyetleri TL üzerinden hesaplayamıyorsun? Bir rezilliğin daha ortaya çıkar diye mi?

Melih'in Ankapark harcaması 2.7 milyar TL ise Mansur'un sadece konsere verdiği Ankara'ya kalıcı hizmet bırakmadığı harcaması 800 milyon TL'yi geçiyor. Ne oldu beceriksiz ve çapsız belediye başkanının sanatçıların cebine koyduğu paradan hoşnut mu oldun sen sizin ideolojiden diye? Yakalandın mı? Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

Siz bu kadar ikiyüzlüsünüz işte. Kendi partinizden biri soygun yapınca Melih'ten bile fazla soygun yapınca böyle kuyruğunuza basılmış gibi zıplarsınız Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

Gerçi artık burda çabalama Mansur'un işi bitti imajı da bitti. Hiçbir halt yapamayıp o dürüst adam, çalışmıyor ama çalmıyor da, güvenilir adam imajı yerle bir oldu kendini daha fazla zorlama parlatmak adına. Mansur nakavt. İyi de oldu. Nasıl kepaze, rezil ve ikiyüzlü bir belediye başkanı olduğu kanıtlandı. Bugüne kadar belediyeyi soyup bir de hesap vermiyordu ilk açığında patladı.

Senin gibiler de boşa kürek çekiyorlar. Sosyal yardıma harcadığı para 6 milyar TL'yi geçmiş çapsız başkanının. Melih'in Ankapark'ından 3 kat fazla ve Ankara'ya kalıcı eser yine yok. Ne oldu tepki veremiyor musun? Belediyeden aldığın maaşın, maman kesilir diye mi? Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. 

• bcan402 kullanıcısına yanıt

Şahıslar ve isimler üzerinden gitmekten ziyade para üzerinden gitmekte fayda var. 6-7 milyonluk şehirde sadece konserin yapıldığı çevrenin yüksek oranda katılım sağladığı çevre ilçelerdeki insanların zaten katılamadığı bir konsere o para verilmez. Hiç para verilmez. Hala doğruyla yanlışı ayırt edemiyorsunuz.

Belediyenin kendini savunma şekli de komik. Neymiş 2-3 bin liraya çıkıyorlarmış sahneye. Her gün konsere gitmesin zaten insanlar. Ayda 1 kere gitmek istiyorlarsa da 2-3 bin çok para değil ayırsınlar bir zahmet ki bilet fiyatları da 2-3 bin falan değil 700-800 lira. Benim paramı benim iznim, haberim olmadan konsere, sanatçılara harcayamaz. Bu kadar basit. Sen bir konsere sevdiğin bir ismin konserine gitmek istiyorsan da elini cebine atacaksın. Modern ülkelerde sistem bizzat böyle işliyor. Belediyenin verdiği konseri Avrupa'da hiçbir ülkede göremezsin.

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt
    Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama.
    Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama.x (formerly twitter)
    DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on X
    https://x.com/Darkwebhaber/status/1856772471573418084

Tamam sen de bunun hesabını ver. SGK'ya milyarlarca borç yapan kişinin hesabını ver. Milyar liraysa bu da milyar lira borç hadi bakalım. Melih'ten aldığı 209 milyon TL'yi nasıl milyar liraya çevirmiş

Mansur'un harcadığı 800 milyon TL'yi geçmiş nasıl 3 milyon dolar oluyor? Toplam 30 milyon dolar yapıyor.

Sosyal yardımların kimin cebine girdiğini biliyor musun güveniyor musun mesela? Ordan da milyar liralar harcıyorlar yani 100 milyon doları geçen bir harcama da sosyal yardımlara var. Az para mı bunlar? Belediye vakıf mı?

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

İstanbulla Ankara kıyaslanmaz anlatamıyoruz herhalde. İstanbul'un nüfusu ve yüzölçümüne bakarsak sorunların Ankara'dan bırak 3 kat fazla olmayı 30 kat fazla olduğunu görürüz. Buna rağmen Ekrem her türlü belediyecilik olarak Mansur'u sollar. Altyapı konusunda Mansur geçen şikayet ediyordu yapamıyoruz edemiyoruz diye. Sanki çözmesi gereken bizmişiz gibi. Ekrem ise altyapıyı halletmedi mi? Diğer hizmetler konusunu zaten sıraladım. Şu 6.5 yıllık sürede kim daha çok çalışma yapmış bunu herkes bariz olarak görür. Ankara'da zaten çevre ilçelerde köylerde çok sorun olmayacağı aşikar. Nüfus sadece merkeze yayılmışken buralarda hizmet yapmak İstanbulla kıyaslandığında çok daha rahatken bile 6.5 senedir yatan tembel bir adam var.

Başkası hata yaptı diye nemalandı diye şu anda nemalananı temize mi çıkarmak adalet oluyor? Diyelim bu forum 8 yıl önce olmasa Melih o zaman hata yapsa 6 yıl önce bu forum açıldığında Mansur belediye başkanlığına geldiğinde Mansur'u ise 5 yıl önce eleştirmeye başladığımızda haksız mı olacağız? O zaman da diyecek misin bu forum yoktu ama başka sosyal medya sitelerinde Melih'i eleştirdin mi diye? Geçmişle yaşamayı bırakın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 14 Kasım 2024; 18:25:52 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.