Al sana kaynak. 2019'da Mustafa Tuna'nın Mansur'un taraflı verilerinde bile yaptığı israf 30 bin dolarken kendi yaptığı 214 bin dolar. Hayır bir kere matematikten anlasan 2018'den sonra 2019'daki bu bariz düşüşün bizzat 34 liradan hesapladığını anlardın. 2014-2018 arasını 34 liradan hesap etmeyip birden 2019'a geçerken 34 liradan hesaplıyor. Biraz matematik öğrenin çok değil bakın birazcık |
Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. (29. sayfa)
-
-
İktidar yandaşı bir gazetecinin tweet'i kaynak olmuş . 2016 yılındaki düşüşü nasıl açıklıyorsun peki? Sen matematik bilmediğin gibi Türkçe de bilmiyorsun. 2019 yılında 810 milyon tl etkinlik harcanması yapıldığını söyledin. Bu konuda kanıt bekliyorum. Hatalı olduğunu kabullenmek kıvırmaktan daha erdemli davranıştır.
-
Sen de avlandın haberin yok. Kurumlarda kart basmayan o kadar çok personel olabilir ki, aklın şaşar.
Herşeye hemen atlama.
Örnek vermemi istersen sor anlatabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üslubun zaten seviyeni belli ediyor. Bu seviyedeki bir insan ciddiye alınacak birisi değildir. Ben gayet düzgün yazdım sana. İddianı ispat edemeyince şimdi iddia etsem ne olacak demeye başlamışsın. Ne olacağını söyleyeyim sana. Argümanlarını verilerle destekleyemeyen insanları aklı başında hiçbir insan ciddiye almaz.
Ha ben Mansur Yavaş'ı siyaseten pek sevmem, desteklemem. Ankara'da yaşamadığım için belediyeciliği nasıldır bilmiyorum. Ama sen ve senin tayfa öyle yalan veriler ve itici üslupla adamın üzerine gidiyor ki, amacınızın tam tersini gerçekleştirmiş oluyorsunuz.
-
Sözde haberi! paylaşan yayın organını vesile ile ilk defa görüp duymuş oldum.
Demek böyle bir medya organı da varmış. Bu medya organının da böyle takipçileri ve okuyanlar varmış.
Aslında son çeyrek yüzyılda ülkede okullaşma hamlesi yapıldıktan sonra herkes onu bunu okur olmaya başladı.
Yine bilirsiniz ülkemizde ünşversite okuyan insan sayısı Avrupa’nın toplam üniversite öğrencisi sayısından fazla.
Son çeyrek yüzyılın hükümeti yurttaşının okuyabilmesi için iyi çalışmış gibi de görünüyor.
Okula gidenlerde herhangi bir kılık kıyafet zorlaması da yok. Senin başında örtü var, yazma var, eşarp var, bere var diye sen okula gidemezsin de demiyorlar sanırım şimdilerde.
Tablo Sayıştay'ın raporundan alınma. Ayrıca ben haberin doğruluğuna dair bir yorumda bulunmadım. Tamamen senin kurduğun mantık üzerinden yürüdüm. Senin yaptığın çıkarımın hatalı olduğunu gösterdim. Mesajlaşmayı devam ettirmek istiyorsan bu konuda kal.
-
Bunlar öyle muhteşem ötesi bir kaynak! bulmuşlar ki.
Bunu paylaşanlar varya sanırım kendilerini bir hikayenin içinne kattıklarının farkında değiller.
Gözleri başka bişey görmüyorlar gibi görünüyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silistreli -- 18 Kasım 2024; 15:15:19 >
Uyanabilirmisin?
Gerçek dünya için zaten uyanığım. Senin hayal dünyanda ise, hayır, uyanamam. Uyanmak da istemem :)
Senden ricam, eğer ben hatalıysam senin kurduğun mantığın hatalı olmadığını ispatla ve benim söylediklerimi çürüt lütfen.
-
Orada yazılmış ki:
”İdarede mesaiye gelmeden maaş alan çalışan riskini ortaya çıkarmaktadır”
Riskten bahsetmiş. E o zaman taşıt ile trafiğe çıkmayalım kaza bela riski ortaya çıkıyor.
Şu basit yazı için bu kadar uğraşmaya değmez ki.
Matematiğin öldüğü noktadayız anlaşılan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizin neden hep okuduğunu anlama ile ilgili sorunlarınız oluyor?
Sayıştay diyor ki, kartını okutmayan personeller var. Bu durum bazı personellerin çalışmadan maaş aldığı ihtimalini ortaya çıkarmaktadır diyor. İzin, dış görevlendirme, sağlık raporu gibi durumlar zaten kayıtlıdır ve Sayıştaş'ın onları hesaba katmamış olmasının ihtimali yok. Burada iki ihtimal var. Bazı personeller ya iş yapmadan maaş alıyor ya da işyerine gelmesine rağmen kartını okutmuyor. İkinci ihtimal birincisinden daha az kötü olsa bile yine de kötüdür ve özür olarak sunulamaz. Demek ki belediye çalışınını takip edemiyor. Benim çalıştığım orta büyüklükteki şirkette bile kartın olmadan giriş yapamıyorsun. Çalışanı bırak, ziyaretçiler bile kartsız giriş yapamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 15 Kasım 2024; 23:20:52 > -
Bunu yazan ve beğenenlerin kafası kimsede yok. Elalemi salak kendilerini zeki zannediyorlar.
İki üç hafta evvel imamoğlu'na sallıyordu. Sonra tekrar sevmeye başladı. Anketin seviyesine göre tepki veriyorlar. Ankette hangisi yüksek çıkarsa ona daha çok saldırıyorlar.
Bunlar neden imam hatip lisesi değil de fen lisesi açılması gerektiğinin canlı örneği oldular.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 15 Kasım 2024; 23:23:56 > -
yaptığınız argumanlarla mansur yavaşa hiçbir sey olmayacak hiçbir şeklde kılına bile dokunamayacaklar çünkü hesabını verir merak etmeyin hep alnı açıktır sizin algılarınız yetmez
-
Olması mümkün mü?
Biraz akıl biraz mantık.
Diğer kuruma gitse orada da aynı sayı çıkacaktır, emin ol.
Başımıza gelen işler bunlar. ıçinde olduğum için biliyorum.
Haber! olma değerini hâlâ anlayamıyorum.
klasik akpli belediyede olası 22 yıldır yaşanan işe gelmeden maş alanlar var bu konuda herhangi bir soruşturma yapılmadı akibeti veya sorumlular hakkında bilgi yok
artı gerçek'Belediyede işe gitmeden 100 kişinin maaş aldığını tespit ettik'https://artigercek.com/guncel/belediyede-ise-gitmeden-100-kisinin-maas-aldigini-tespit-ettik-92895htüm akpli belediyeleri komple araştırılması gerekiyor bu konuda oldukça şaibe yaratıldı böyle şüpheli durumlarda araştırılması gerekir milletin cebinden çıkan paraları yedirmek marifet değil çürümüşlük kokuşmuşluk alışmış kudurmuştan beterdir hepsi araştırılsın isterse chp akp dem iyi partililer araştırılsın ama herkesin aklına da akpli belediyeler maalesef çok kötü intiba bıraktı nasılsa iktidarız hesap soran olmaz anlayışı hakim olunca götür götürebildiğin kadar algısı mevcut olmuş bunu seçimde kaybeden akpli belediyeleri gördük hepsi çarşaf çarşaf binalara asıldı bu konuda kim neler yaptı soruşturma açıldı mı ?
-
Birilerinin çalışmadan kamu kurumundan maaş alıyor olması senin için normal bir durum ki haber değeri olmadığını düşünüyorsun.
-
kartı okutmadan maaşları veremezsin bu konuda önüne gelene babasının hayrına dağıtamazsın bu konuda kontrol edilmesi gerekiyor kontrol yoksa bedava maaş alıyorlar
ilkhaber gazetesiAKP'den CHP'ye Geçen Belediye'de Borç Krizihttps://www.ilkhaber.biz/akp-den-chp-ye-gecen-belediye-de-borc-krizi/13418işe gitmeden maaş alanlar tespit edildi neler neler sağa sola ödemeler yapılmış bu sadece denizde kum haberidir daha taşları kayaları göremedik
-
Zafer Partisi Ankara Bld Bşk Adayı Bartu Soral:
“Mansur Bey milli serveti seyretti .
Ankapark’ı bilerek çürüttüler. Ben devreye girdim İngiliz bir firma işletecekti.
Çürüttükleri yer için aylık 400 bin dolar talep ettiler.
Milli servet batırıldı”
x (formerly twitter)Malik Ejder (@malikejder47) on Xhttps://x.com/malikejder47/status/1857401177865875669?t=CG_RxC5aY9QoOgf1bofNdA&s=19Ankara'nın başına gelen en büyük felaket Mansur Yavaş'tır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X