Şimdi Ara

Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
3
Favori
10.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O bahsi geçen belediyenin toplam kaç personeli olabilir ki?

Yahu biraz mantık, çok şey demiyoruz ama…

Seçimden sonra ibb işçi çıkarttı, çıkarttığının iki katı işçi (yandaş) aldı sanırım. Şimdi iki katı işmi oluyor belediye de? Hergün şebeke suyuna neden zam geliyor sanıyorsun?

Kent lokantalarında yenilen yemeklerin, yol ve kaldırım yapımında muhalif belediyelerce alınan katkı payları, işe alınan eski dönemin iki latı çalışanın maaşını sen ödüyorsun işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

ankapark ölü yatırım olduğu için mansur yavaşın değil melih gökçek tarafından harabe edilmiştir orası ankara için değil ihale için yapılmış rant için işletmeye verilen şirket çoktan iflas etmiş mansur yavaşın herhangi bir sorumluluğu değildir

yetkin report
    AnkaPark: Çünkü öncelik Ankara değil, ihale yapmaktı - Yetkin Report
    https://yetkinreport.com/2022/07/28/ankapark-cunku-oncelik-ankara-degil-ihale-yapmakti/
  • silistreli kullanıcısına yanıt

bakın o dediğiniz hepsi tüm ödemeleri mevcut zaten soruşturma içinde bir tane chpli hırsızlık yaptı yolsuzluk yaptı zarara uğratıldı vs şeyleri göremiyuoruz duyamıyoruz kent lokantası açılmış demek ki kar ediyor ekmek büfeleri açılmış ucuza veriyor tümü hesabı veriliyor müfettişler yakalamış olsa haberlerini duyardık bir ara ibb 500 terörist var dediler hepsi yalan çıktı sırf algı ve iftira argümanı peşlerine taktılar

forumda algı yaratmak iftira etmek yalan haberlerle maaş alan o troller de ortaya çıkacak kayıtları ödemeleri illa ki çıkarılacak iktidar değişince hepsi ortaya çıkacak o haberleri de duyacağız 

2,6 B görüntüleme · 59 ifade | AKP ve AK trolleri 200 bin kişilik bir kadro ile 2023 için sosyal medyada çalışma yapıyormuş! Bu Cumhuriyet masa başında kurulmadı! Cumhuriyet ve tüm... | By Dr. Işık Özkefeli | Facebookfacebook
    AKP ve AK trolleri 200 bin kişilik bir kadro ile 2023 için sosyal medyada çalışma yapıyormuş! Bu Cumhuriyet masa başında kurulmadı! Cumhuriyet ve tüm...
    https://www.facebook.com/drisikkefeli/videos/1062717917834375

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 16 Kasım 2024; 0:57:51 >

• dephyr kullanıcısına yanıt

Ankapark'ın içindeki oyuncakları parçalayan ve bununla da övünen, alınmış oyuncaklarla hazır çalışan parkın üzerinde tepinip koskoca parkı yıkarak parçalayarak harabeye çeviren, bunu da kendi medyalarından maharetmiş gibi servis eden belediyeye Mansur Yavaş belediyeciliği denir.

Koskoca parkı harabeye çevirip oyuncukları parçalayan adamı alkışlayan ve parçalanmış parkla gurur duyan seçmene de CHP seçmeni denir.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

ben bu söylediklerine katılmıyorum yergi yapmak için bunu ihale eden melih gökçeke sorun neden böyle oldu diye eminim o da mansuru şikayet edecektir

o ankapark bir şirkete ihale edilmiş oda iflas etmiş müşteri gelmeyince eee ne olacaktı tabii ki hurdaya döner iflas eden ankapark belediyeye geçince külliyen zarar zaten neyi toplanacak

www.sonkaleizmir.com
    801 milyon dolarlık rezalet!
    https://www.sonkaleizmir.com/haber/801-milyon-dolarlik-rezalet/117976

ankahaber.net
    ANKAPARK’TAKİ MİLYARLIK ZARAR MECLİS GÜNDEMİNDE. CHP, MECLİS ARAŞTIRMA KOMİSYONU KURULMASINI İSTEDİ
    https://ankahaber.net/haber/detay/ankaparktaki_milyarlik_zarar_meclis_gundeminde_chp_meclis_arastirma_komisyonu_kurulmasini_istedi_52492

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 16 Kasım 2024; 1:13:31 >

Sen işine gelmeyen şeye katılmazsın zaten.

Video koyduk adam İngiltere'den Merlin şirketini getirmiş parkı işletmek için, seninkiler adamlara küfür eder gibi cevap vermiş. Neden? Sen bu çapsızlığın cevabını ver istersen, Ankara'yı nasıl bir karanlık yönetiyor görürsün inşallah.

• Adamlar resmen yatırımı çöpe stmışlar gibi duruyor.

Yazık değilmi? Konsere gelince yağdırmışlar. Adı geçen paralara bakarmısın?

• silistreli kullanıcısına yanıt

Milli bayramlara halka yapılan ücretsiz konserlere mi rahatsızlık yarattı sende atatürk konusunda şüphen mi var?

Milli coşkuyu yaşamak istemiyormusun akp iktidarın istediği düşünceler zihniyeti oluşuyor diyanet başkanı da böyle asla atatürk demez hutbelerde asla anmazlar törenlerde kendileri hastadır yada yurtdışında keyfü sefa içinde yada defalarca umreye hacca tavaf edip durmadan dönüp duruyorlar

• farkettiyseniz akpden kimse yargılanmıyor ama chpden olunca hemen yargı sonrada kalkıp adalete güvenin  

Bekliyordum zaten Atatürk'ün sözü ne zaman edilecek diye.

Milli bayramlardan milletin neden sıkıntısı olabilir ki?

Uğur Mumcu rahmetli demiş ya; "Bu ülkede banka soyarken kar maskesi, ülke soyarken Atatürk maskesi takılır"

Kurum yatırım yapıyor şehre, aynı kurum harcananları silip çöpe atmış olmuyormu?

E şimdi kim doğru yapmış? Kim milli serveti çöpe atmış oluyor?

Sanatçı 5 milyon almış, platforma onlarca milyon vermişler.

Mavi ve ötesi ben bu parayı almadım diye açıklıyor.

Nerde bu onlarca milyon dolar konser paraları? Bile biliyorsan buraya yazabilirmisin?

Nasıl eğleniyormuyuz?

Zaten ülke de infial yarattı bu paralar, hadi görelim bakalım bundan sonra konserlere onmilyonlarca dolar ödeyebilecekler mi?

Platform kurmak kaç para?

aga boşuna anlatma verecek cevabı yok zaten cevap vermek gibi bir derdi de yok kendince laf ebeliği yapıyor. Bu aktrollere Disnayland Paris üzerinden dinazorparkın nasıl ölü bir yatırım olduğunu hesaplar ile anlattım. Antalya expoda hiç edilen 1 MİLYAR DOLARI anlattım. Ama adamlar 3 maymunu oynamak dışında hiçbir şey yapmadı. Şu anda 1 milyar dolarlık hiç bir halta yaramayan ve ne bakanlığın nede akpli zenginlerin devir almak istemediği Antalya expo ile ilgili bir tane cevap veren Allah'ın kulu çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 16 Kasım 2024; 12:35:58 >
  • WTFunny W kullanıcısına yanıt

Söyle mi diyelim 1 milyar çalan hırsız ama 50 milyon çalan masum.

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Bu projenin başında bizzat rte vardı. Ankara da ki konser ile ilgili yaptığın araştırmaların yarısını bile yapıp burada Antalya expo da yapılan hırsızlık, talan ve israf ile ilgili bir konu yazabilirsin. 50milyon TL için burada 20 tane yorum yapanlar 34Milyar TL için forumu ayağa kaldırması lazım.

Olay ne biliyor musun.

Türkiyede 1950 den beri siyaset hırsızlık için yapılır. Bu kaniksanmis kabul edilmiş bir şeydir. Ortada hırsızlık varsa millet neden ses çıkarsın çıkarmaz ki olayı bu. Siyaset bunun için var. Ama sen ben hırsızlığa karşıyım diyerek erkeklik yapıp sonra bunu kendin yaparsa değil 20 yorum 20 bin yorum yapılır

Senin dediğine göre rte ve akp, hırsızlığa ve yolsuzluğa karşı değil mi? Bu ülke de akpnin yaptığı ve yapmaya devam ettiği yolsuzluklar, hırsızlıklar, adam kayırmalar normal mi? bu yüzden mi mulakatda elendiği için intihar edilen gencin haberi yapılmadı? Artık akpnin yaptığı yolsuzlukları hırsızlıkları ve adam kayırmaları normal görüyorsan bence bu durum daha da vahim.

Herhalde anlatamadım türkiyede siyaset bir yere gelmek için yapılır. Bu yüzden partilerin il başkanlığına insanlar gider kendileri için torpil arar. Toplum için bu normaldir. Kendini öldürenler haksızlığa ugrayanalr üzerinden bana soru sorma. Ben bu şeye normal demiyorum.

Sen demedin mi bu kadar neden yaygara kopuyor. Çünkü toplum normları var.

• Herkes aktif siyasete zengin olmak için giriyor bunu kimse inkar edemez, bu şekilde yapmayan varsa da bir elinin parmak sayısını geçmez.

Bu sistem de kolay kolay değişmez çünkü bu ülkede rejim bu şekilde.

Buraya kadar sanırım herkes hem fikir.

Bu sistemi değiştiremeyeceğimize göre biz vatandaşlara düşen tek şey; hizmet beklemek.

Buraya gelip AKP de şunu yaptı bunu yaptı demek Ankara'da Mansur Yavaş yönetimi altında hizmetsiz yaşamak zorunda kalan vatandaşa haksızlıktır.

Bu Mansur Yavaş inanın bomboş bir adam. Vizyonsuz, ileri görüşü olmayan, yönetemeyen, günümüz insan ihtiyaçlarından habersiz, çözüm üretemeyen, bir ideolojisi olmayan, başkan oldum ama bu şehire ne yaparım da bu insanları daha iyi ve rahat yaşatırım hakkında hiçbir fikri olmayan bir adam.

AKP veya Melih Gökçek veya başkası.. Kendi çıkarına ne yaparsa kendi bilir ama ben hizmet bekliyorum hocam. Ben sene 2025'te koskoca Türkiye'nin başkentinde ortaçağ köyünde yaşıyor gibi yaşamak istemiyorum.

işine gelen yolsuzluk, hırsızlık, adam kayırmaları gündeme getirip işine gelmeyenlere karşı 3 maymunu oynaması toplum normu falan değildir, düpedüz ikiyüzlülüktür.

Acaba ikiyüzlülük norm olabilir mi

Toplumun bir kısmı için evet olabilir ama Türk toplumun hepsi için norm olamaz.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.