Kendinle ilgili gerçekleri kabul etmeye başlaman iyi olmuş. Gayet de Konya'dan bahsediyordun, şimdi kıvıra kıvıra bir hal oldun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 18 Kasım 2024; 11:39:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara’da Ebru Gündeş konseri ile alakalı 69 milyonTL ödeme ile ilgili Mansur'dan açıklama. (32. sayfa)
-
-
Cemre nere? Konya nere? Nasıl bir bağlantı kurdun?
Aramızda kalmasın bu hükümet her ile üniversite, her üniversite yanına inanılmaz yurtlar yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silistreli -- 18 Kasım 2024; 15:8:5 > -
Tamam ben pes ettim artık, haklısın. Dünyanın en haklı insanı sensin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Estağfurullah, selametle.
-
Tüm harcamalar usulsüzlük Yolsuzluk para kaçırma Vs Vs aklınıza ne gelirse mecliste araştırılsın diye oylama yapalım dedik kaçmıyoruz soruşturulsun dedik mecliste akp-mhp oyları ile RED edildi
Tavuk gibi Kaçmıyoruz hesap verecez sizler de vereceksiniz hodri meydan dedik kendileri ortadan kayboldular aman sesimizi çıkarmayalım dediler
www.sozcu.com.trMuhalefetin 'kamu harcamaları araştırılsın' önerisine AKP-MHP'den ret - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/muhalefetin-kamu-harcamasi-arastirilsin-onerisine-ret-p105947
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne diyor la bu artık iha siha lafı duymayacakmışız, tam Demli oldu bu da.
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/yusufalabarda/status/1858947989898776604?t=hqhzsxfX7sWwHIeO_u96pg&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 20 Kasım 2024; 0:39:27 > -
Süreç Tam tahmin ettiğim gibi gidiyor. Mansur Yavaş 2 kişiyi görevden almış. ( Soruşturma boyunca geçici olarak deniyor ama geri gelemezler büyük ihtimal artık.) Ben bu süreçte KELLE ALACAK BİRİLERİNİ görevden alacak diyordum tam tahmin ettiğim gibi oldu.
Konserlerden sorumlu 2 daire başkanını geçici olarak görevden almış.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği konserlerde fahiş ücretler ödendiği iddia edilmişti. Balkan Mansur Yavaş, iddialarla ilgili soruşturma başlatıldığını açıklamıştı. Yapılan idari soruşturma kapsamında, Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Başkanı Haluk Erdemir ve Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi Koordinatörü Hacı Ali Bozkurt soruşturma sonuna kadar geçici olarak görevden alındı.
www.sozcu.com.trSon dakika... ABB'de iki yönetici açığa alındı - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/abb-de-iki-isim-aciga-alindi-p105984https://onedio.com/haber/abb-de-konser-depremi-iki-daire-baskani-gecici-olarak-gorevden-alindi-1259565
-
Sana matematik öğretsin diye attım. Matematik bilmiyorsun ya
Sen ciddi kafayı yemişin. 2019'da 810 milyon TL harcandı demedim toplam harcamayı 810 milyon TL olarak ve 34 e bölerek 30 milyon dolara indirdiklerini söyledim. Bir yerlerinden bilgi uydurmakta uzmansın. Kendi yandaşın solcu trollerin gibi
-
Üslubu rezil olan sensin hiç kusura bakmayacaksın. Uydurduğun bilgilerle haklı çıkmaya çalışıyorsun. Net bir şekilde kendi harcamasını 2024'teki döviz kurundan Melih'in harcamasını 2014'teki döviz kurundan hesaplayıp kendi harcamasını düşük göstermeye çalışan beceriksiz bir belediye başkanının rezilliğine ortak oluyorsun.
O zaman cevapla ezerler böyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 20 Kasım 2024; 2:23:7 > -
Matematik öğrenmesi gereken sizsiniz. Döviz kurunu farklı yıllardan hesaplayıp dolara çevirmek büyük şark kurnazlığı. Zamanında maaşı dolarla mı alıyoruz neden dolara çevriliyor diyenler şimdi işlerine gelmeyince dolara çeviriyorlar
-
Ölü yatırım dediği de şehrin merkezinde bir park. Ankara'nın merkezinde ölü bir yatırımın olması imkansız milleti saf yerine koymayın artık
MERKEZ ANKARA'DAN BAHSEDİYORUZ!
-
Ne oldu Ankapark'ta insanların eğlenmesi için harcanan para israf da konser mi masum harcama oluyor?
İkiyüzlülük deyince de siz beee
-
Bakın anlamıyorsunuz matematik bilmiyorsunuz öğretelim.
Mansur 2019 yılında bu yıla kadar olan tüm seneleri 2024'ün döviz kurundan hesaplayıp israfını Melih'ten az gösterecek kadar kurnaz. Melih'in tüm konser etkinliklerini de 2014 kurundan yani 5.5 liradan hesaplayıp kendinden fazla gösterecek kadar sinsi ve kötü niyetli bir adam. Öğrenin bunu. Tablo yorumlamayı bilmiyorsunuz bugüne kadar iyi yaşamışsınız bu akılla.
Sen 2019'da yaptığın harcamayı 2024'ten hesaplayamazsın sadece 2019 veya 2020'dekini o yılın kurundan hesaplasa 30 milyon dolar 35 olacak belki de Bu kadar kurnaz olmayın yahu.
Ayrıca şu pandemide 37 ve 111 etkinlik nasıl yapılmış bi anlatıver. Hadi bekliyorum. Herkes evdeyken bu 111 etkinlik ne oluyor? Devamlı cevap bekleme sen cevap ver kaçak güreşme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 20 Kasım 2024; 2:22:36 >
-
Giden gitti tüm paralar gitti 2 kişiyi yalandan görevden aldı. Muhtemelen mahkemeye vermeyecek 2 personelini çünkü Mansur böyle bir adam. Asla güvenilmez. Keşke Ankara'nın başından bir an önce gitse. Bizzat kendisi suçlu boşa günah keçisi aramasın
-
Ne saçmalıyorsun ya, hakikaten insan gibi laf anlatmaya çalışıyoruz sana, inatla anlamakta istemiyorsun. Garip bir Mansur düşmanlığı geliştirmişsin, hayır eleştirmeyi geçtim adeta düşmanlık geliştirmişsin. Tablonun altında ne yazıyor, sözleşmelerin yapıldığı tarihteki merkez bankası dolar kuru ile hesaplanmıştır diyor. Varsa yanlış hesaplandığını veya eksik hesaplandığını düşündüğün bir yer açıklarsın bizde biliriz. İlla hepsini 35’e bölmek istiyorsan, o da senin bilgisizliğin olarak kalır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ooooo tamam Ankapark’ta övdük. Dimi’ aslında Ankapark olsaydı; Ankara uçacaktı, kaçacaktı. Birazdan da Disneyland ile kıyaslarsan tam olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 20 Kasım 2024; 9:2:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
810'u 34'e bölünce nasıl 30 çıkıyor?
Sen verdiğin cevaplar ile kendi kendini eziyorsun. Senin başından beri üslup sorunun var. Sana düzgünce cevap verenlere bile saygısızca yaklaşıyorsun. Anlıyorum doğal ortamında böylesin ama burası sanal da olsa bir topluluk, kendini biraz dizginle, insana benzer bir şekilde davran. Sonra ban yiyorsun cevap veremeyince kuduruyorsun.
810'u 34'e bölüp nasıl 30 buldun açıklar mısın?
Bir de bu Mansur ulaşıma zam yapınca şehrin her tarafına boy boy afiş astırıyor gördün mü onları, ulaşıma yaptığı zamları asgari ücrete falan bölüyor zamları az göstermek için çok kurnaz bir adam, iş yapsa neyse yaptığı tek iş zam yapıp sosyal medyadan algı yapıp yatmak Ankaralıyı süründürmek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 20 Kasım 2024; 9:29:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X