Şimdi Ara

Ankara'da en iyi döner nerde yenir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
7.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Ankara'da en iyi döner nerde yenir ?

Baydöner çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: mturgaye

quote:

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

Yağlı döner yiyebiliyorsan etlik eski garajlar pecenek ve etlik Özler döner.

Ben bir de metro gross marketin dönerini severim. Senelerdir ayni lezzet..

Ankara'da peçenek döner üstüne döner yemedim. Özlerden de yedim ama peçenek ayrı.
    Biraz yağlı (kuyruk yağı olabilir), 1,5 porsiyon 25 tl civarı.
    Ortam salaş, sanırım saat 3-4 gibi kapatıyorlar, öğle arasında yer bulmak zor.

peçeneeeeeeeeeeeeekkkkk...mekanda iş yok ancak kalburüstüler bile öğlen zamanları orada...lezzet tartışılmaz...

@realburaq
    Kokudan daha önünden geçemiyorum hcm, ahh ahhh kurumsallaşacaz die rezil ettiler kendilerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 5 Mayıs 2015; 22:48:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Zaten şubeleri var hocam. Bir tanesi sakaryada. Ama nasıl tarif edeceğimi bilemedim.
    Meşhur bir internet cafe vardı Dota falan oynardı millet onun altında desem olurmu ki

Meram internet cafe.Sakaryanın ortasında ankaragüçlülerin yerinin biraz yukarısı, üst geçitin hemen sol ayağı.Bir de Selanik sokak şubesi var.

Döner olarak düşünürsek pek güzel değil.Hatay usulü olarak düşünürsek yine güzel değil.Sene 2009du sanırım.Kumrular sokakta şubesi asıl şubesi vardı, sonradan kapandı ora.Neyse chatlak internet cafedeydim.Arkadaş döner söyleyelim dedi tamam dedim.3 veya 2,5 tam hatırlamıyorum ama o zamana göre ne pahalı ne ucuzdu fiyatı.Bir döner geldi her yerinden malzeme akıyor mısır filan vardı içinde.Sonra günden güne inceldi o döner ve kalitesi düştü.Malzemeleri azalttılar.Fiyatı şuan çok çok fazla.

• Ankara'da döner Cici Piknikte yenir, rıhtım falan hikaye.
  • Kızılay meydanından bahçeli yoluna doğru yokuştan çıkarken meydandan 300-400m sonra o yol üzerinde menekşe veya sümer 2 sokak çıkışı yakınlarında bir büfe vardı ve kömür ateşinde döner ekmek yapardı ama adını unuttum neydi adı? Hosta'da baya değişmiş eklemeler yapmış ama döner ekmeği fena değildi yine, burası iyi değilse başka neresi iyiki zaten? Birde sakaryada eski fandasyland atari salonu yanında tavuk dönerci vardıda en iyisiydi şimdi kapanmış nereye gitmiş bilen var mı? İskender olarakta uludağ kebapçısı var ama döner ekmek değil.
  • Et döner için,
    kızılayda kumrular sokakta Cici ve Anadolu lokantası var. İkiside tam ankara döneri yapar.

Anıtkabirin karşısında yüzme havuzuna yakın Anıt Lezzet diye bir lokanta var döneri iyidir ama dönerli pidesi cidden çok iyi.

Peçenek döner eski garajın içinde lezzetli ama çok yağlı bana göre ve çok kalabalık.

Özge piknikte güzeldir ama Cici veya Anadoluda kalmadıysa tercih ederim.

Tavuk döner için,

KEBO diye bir yer var Kızılay Konur sokakta alman döneri gibi yapıyor bol soslu acısı cidden acılı oluyor.

Kumrular sokakta DOİS İskenderum usulu yapıyor.

Şavurma Selanik 2 sokakta arap usulu yapıyor.
  • G.M.J. G kullanıcısına yanıt
    Iskenderun usulunde dois ve maxiroll çöp. Sr döner fena değil ama zam yaptılar döner ayran 5 idi ilk açıldığında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gimart Outlette KES1DÖNER var gerçekten çok lezzetli dönerleri var deneyin derim.
  • Yorumların çoğu döner ne bilmeyenler tarafından yapılmış Ankarada orjinal en iyi döneri Peçenek Kebapçısında yersin şuraya baydöner kebo yazanlar var yaş 10 galiba

• Ankara'da en iyi döner nerde yenir bilmem ama (!) Türkiye'nin en iyi döneri nerede yenir çok iyi biliyorum. TBMM'nin arkasındaki Güvenlik Caddesine girin, aşağı taraftan, sonra 100 metre kadar yukarı çıkın Mutlu Kebap/Lokanta diye bir esnaf lokantası göreceksiniz, oraya girmeyin ve 300 metre kadar daha yukarı çıkın. Işıklara yakın sol tarafta yine Mutlu Kebap/Lokantası diye bir lokanta daha göreceksiniz, yanında balıkçı var. Hemen oraya girin. Cebinizde kredi kartı varsa en yakın ATM'den nakit para çekin, çünkü kredi kartı geçersiz. 1,5 porsiyon döner söyleyin ve umarsamaz garsonların siparişinizi getirmesini bekleyin. Ekmeği ısıttırmayı unutmayın. Hayatınızda yiyebileceğiniz en lezzetli döneri yiyeceksiniz, emin olabilirsiniz. Sonra 1,5 porsiyon daha söyleyin, korkmayın, içecekle beaber 50 TL'yi geçmeyecektir. Big Chefs gibi lokantalarda 150'ye adam gibi yemek yiyememekten çok daha iyidir. Ha bu arada saat 2'yi geçirmeyin, çünkü döner kalmaz. Niye bu kadar iyi derseniz, 1 porsiyon döneri taksiye verip 40 lira da taksi parasıyla Ümitköy'e gönderdiğini görmüşlüğüm de var.

• Pecenek, ozler, ozcelik aspava, cici piknik

Bunlarin hepsi cok iyidir yalniz pecenegin yeri farklidir

• Cici piknik dönerini geçen denedim. Sert kıkırdak gibi dişin kesmeyecegi şeyler vardı içinde. Fiyatı da pahalı kesinlikle abartılmış bir yer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cici piknik neden bu kadar abartılmış anlamadım, belki eskiden iyi olabilir onu bilmiyorum ama geçen ay gittim ve sıradan bir dönerden farkı yoktu.

ulustaki hacı bayram dönercisi oldukça iyi, kesinlikle denemelisiniz memnun kalırsınız.

çubukta lefkoşe lokantası var eğer yolunuz çubuğa düşerse mutlaka deneyin, ankarada en iyi döneri orada yedim.

peçeneği ise en kısa zamanda deneyecem.
  • Et donerden bahsediyorsak benim icin iki yer var. Eger yagsiz kiyma gibi doner seviyorsaniz duveroglu. Yok benim donerim boyle dilim dilim et olsun diyorsaniz hacibabada yiyeceksiniz yeri cevizlidere caddesinde ama hakikatten et yediginizi anliyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cici piknik gerçekten çok iyidir.Baharatsız tuzsuz et yiyemem normalde ama buraya gidince hiç aramıyorum tuzu.Fiyatı pahalı gerçekten ama bence değer.

• Furkantopcu F kullanıcısına yanıt
    tavugun kılosu 5 tl tavuk donerın 100 gr 5 tl et donerde o sekılde acaba fıyatları cok mu abartılıyo sızce ?
  • Hocam fiyat kavramı göreceli tabiki her yerde farklı ben 4 tlye de gördüm et döner 14 tlye de.Kişiden kişiye de değişir tabiki ben senede 3-4 kez giderim cici pikniğe fazla gitmediğim için koymaz bana.Kâr meselesine gelirsek yarı yarıya kazandıklarını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkantopcu -- 24 Mart 2016; 14:20:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.