Bildirim
Ankara'da en iyi döner nerde yenir ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hilikkan
Türkiye'de döner deyince akla Ankara gelir.Peki Ankara'da en iyi döner nerde yenir ?
Özler döner'inki epey övülür. Hacıbayram'da Nazım Usta var orası zaten bir klasiktir. Bir de gmk bulvarının orada Özge Piknik var kömür ateşinde yaparlar oranın da belli müşterisi vardır, iyidir. Sembol otelin olduğu sokağın basındaydı kızılay avm nin karşı taraf yönünde ileride solda.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Özge piknik ve Cici piknik benim favorilerim.
Başka dönerciler gibi turşu, patates kızartması, yeşillik vs koyup olmayan lezzeti kamufle etme çabaları yok.
Sadece döner.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.Ramazandan sonra Özge ve Cici pikniği deneyeceğim. :) @LSG @Puredistance -
Takip. Kızılay avm nin giriş katında Butcha var güzel diye duydum daha denemedim ama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ilkokul yillarinda iken kizilayda hosta piknik mukemmeldi, kalabaliktan yer bulunmazdi. Lezzeti de superdi o zaman icin. Ama sonra inanilmaz derecede bozuldu doneri ve hizmeti. Yazik oldu gercekten tukettiler kendilerini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realburaq -- 15 Aralık 2014; 12:57:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'de döner diyince benim aklıma Hatay geliyor
Rıhtım var Hatay usulü yemek istersen. Lavaşını kızartmalarını söyleyin ama . -
quote:
Orijinalden alıntı: nasozby
Rıhtım var Hatay usulü yemek istersen. Lavaşını kızartmalarını söyleyin ama .
Hocam Rıhtımı denedim artık Hatay usulünden gına geldi. Hatay usulü döner yapanların sayıları son 2-3 senedir baya arttı.Daha çok normal döner denemek istiyorum.Kızılay AVM'de ki Butcha'yı deneyeceğim yakın zamanda.. -
Aynen baya çoğaldılar ama içlerinde en iyi Rıhtım. Ancak Hatay'daki lezzetin yanına yaklaşamazlar maalesef. -
quote:
Aynen baya çoğaldılar ama içlerinde en iyi Rıhtım. Ancak Hatay'daki lezzetin yanına yaklaşamazlar maalesef.
Evet hocam Rıhtıma 2 ay önce falan gitmiştim güzeldi.İnşallah bir gün kendi yerinde Hatay'da deneriz. :) -
Yağlı döner yiyebiliyorsan etlik eski garajlar pecenek ve etlik Özler döner.
Ben bir de metro gross marketin dönerini severim. Senelerdir ayni lezzet..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SvlyMmt
Yağlı döner yiyebiliyorsan etlik eski garajlar pecenek ve etlik Özler döner.
Ben bir de metro gross marketin dönerini severim. Senelerdir ayni lezzet..
Ankara'da peçenek döner üstüne döner yemedim. Özlerden de yedim ama peçenek ayrı.
Biraz yağlı (kuyruk yağı olabilir), 1,5 porsiyon 25 tl civarı.
Ortam salaş, sanırım saat 3-4 gibi kapatıyorlar, öğle arasında yer bulmak zor. -
quote:
Rıhtım var Hatay usulü yemek istersen. Lavaşını kızartmalarını söyleyin ama .
Hocam google'a rıhtım döner yazdım ancak birden fazla yer çıktı. Sizin dediğiniz yerin tam adresini söyleyebilir misiniz size zahmet ? -
Zaten şubeleri var hocam. Bir tanesi sakaryada. Ama nasıl tarif edeceğimi bilemedim.
Meşhur bir internet cafe vardı Dota falan oynardı millet onun altında desem olurmu ki -
hocam burası mıdır ?https://tr.foursquare.com/v/r%C4%B1ht%C4%B1m-d%C3%B6ner/4fb24715e4b010b35fe0e438 -
Aynen hocam. -
Tmmdır hocam tesekkurler
Adını bilmiyorum ama kızılayda yaya geçidinden iniyorsun sağda çicekciler biraz ilerleyince solda köşede bir dönerci var orası çok iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4techno -- 23 Nisan 2015; 21:23:14 >
-
Peçeneğin üstüne tanımam
Benzer içerikler
- afyon en iyi sucuk markaları
- kanatçı ayaz yorumları
- czn burak fiyat listesi
- anadolu yakası balık hali nerede
- en iyi kırmızı şarap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X