Şimdi Ara

Bolu'da nerede ne yenir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bolu'ya gideceğim Pazartesi sabah saat 11 de boludayım arabayla gidecem en uygun ve kaliteli arabayla gidip yiyebileceğim nereler var ne yemeyelim kahvaltıdan öğle yemeğine akşam yemeğine neresini ne önerirsiniz fiyatı ve uzaklığı ne kadar geniş bir bilgi alayım bolu arkadaşlardan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bolu deyince akla aşçılar dolayısıyla yemek geliyor demi ? :) Gelmesin kardeşim, çünkü eğer Bolu merkezde yemek yiyecek yer arıyorsan malesef öyle bir yeri ben de 5 ayda keşfedemedim. Afiyet olsun şimdiden. Nerede yiyeceğini çok merak ediyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSO J318.5-22

Bolu deyince akla aşçılar dolayısıyla yemek geliyor demi ? :) Gelmesin kardeşim, çünkü eğer Bolu merkezde yemek yiyecek yer arıyorsan malesef öyle bir yeri ben de 5 ayda keşfedemedim. Afiyet olsun şimdiden. Nerede yiyeceğini çok merak ediyorum :)

Ne yiyeceğiz bu Bolu'da Ankara'dan ekmek arası mı yapıp götüreyim ne dersin
    Gunü birlik gidip gelecem zaten gitmişsen guzel tatlar var ise yemektir amacım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

quote:

Bolu deyince akla aşçılar dolayısıyla yemek geliyor demi ? :) Gelmesin kardeşim, çünkü eğer Bolu merkezde yemek yiyecek yer arıyorsan malesef öyle bir yeri ben de 5 ayda keşfedemedim. Afiyet olsun şimdiden. Nerede yiyeceğini çok merak ediyorum :)

Gunü birlik gidip gelecem zaten gitmişsen guzel tatlar var ise yemektir amacım :)

Hocam dediğim gibi merkezde yemek yiyecek adam gibi bir yer yok. Şöyle söyleyeyim merkezde Kebap 14 diye eski bir mekan var. Oraya bi gidelim dedik bi ara. İskender söyledik. Adamlar iskenderin sosunu dönerin yanına koymuş ve salçalı suydu o da zaten vs. vs. Bir de tadı iyi ılda neyse hani, ama o da vasat. Üniversiteye giderken Süleyman'ın yeri diye bir yer var. Orası genelde dolu oluyor. Hiç gitmedim, ama bir deneyebilirsin. Hem de bana söylersin sonra yemeklerin nasıl olduğunu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

quote:

Hocam dediğim gibi merkezde yemek yiyecek adam gibi bir yer yok. Şöyle söyleyeyim merkezde Kebap 14 diye eski bir mekan var. Oraya bi gidelim dedik bi ara. İskender söyledik. Adamlar iskenderin sosunu dönerin yanına koymuş ve salçalı suydu o da zaten vs. vs. Bir de tadı iyi ılda neyse hani, ama o da vasat. Üniversiteye giderken Süleyman'ın yeri diye bir yer var. Orası genelde dolu oluyor. Hiç gitmedim, ama bir deneyebilirsin. Hem de bana söylersin sonra yemeklerin nasıl olduğunu :)

Korkutma benı
    Başka Bolu'dan arkadaş yok mu ya çık sen aradan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.