Şimdi Ara

Ankara'da fotograf cekmek icin yer? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ona tesadüf denir. Güzel kareyi denk getirmek şans işi, sıradan bir kesitten güzel bir kare çıkartmak ise yetenek işidir. Sokaklarda güzel bir kare yakalayacağım diye fellik fellik dolaşmanın bir manâsı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenbartug

Cok sikildim, yarin cekim yapmaya cikmak istiyorum. Genelde manzara-doga calisirim, cogu park'a da gittim. Sizin bildiginiz yerler var mi acaba?

Not : Ayni sekilde cekim yapmak isteyen varsa, beraber gidebiliriz.

Hocam,bende çekim yapayım diyorum.Yarın beraber gidelim o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Ona tesadüf denir. Güzel kareyi denk getirmek şans işi, sıradan bir kesitten güzel bir kare çıkartmak ise yetenek işidir. Sokaklarda güzel bir kare yakalayacağım diye fellik fellik dolaşmanın bir manâsı yok.

Bence asıl fotoğrafçılık budur zaten bir amatör fotoğrafçı yaşadığı şehirde fellik fellik tarihi mekan arıyorsa belli bir süre sonra sıkılacaktır.
    Ve amatörlükten de ileri gidemeyecektir.
    Zaten ankara kalesine gidip,gençlik parkına gidip daha önce yüzlerce kez fotoğrafı çekilmiş yerin tekrar fotoğrafını çekmeye çalışmanın bence hiçbir manası yok asıl olan kendine has birşeyler ortaya koymaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

quote:

Orijinalden alıntı: erenbartug

Cok sikildim, yarin cekim yapmaya cikmak istiyorum. Genelde manzara-doga calisirim, cogu park'a da gittim. Sizin bildiginiz yerler var mi acaba?

Not : Ayni sekilde cekim yapmak isteyen varsa, beraber gidebiliriz.

Hocam,bende çekim yapayım diyorum.Yarın beraber gidelim o zaman.

PM atdim hocam.
  • Karanfile git apaçileri çek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahminci_Abi

Karanfile git apaçileri çek.

Makinami seviyorum.
  • O şekilde amatör kalırsın. Bir nesneden farklı kompozisyonlar çıkartmayı öğrenmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

O şekilde amatör kalırsın. Bir nesneden farklı kompozisyonlar çıkartmayı öğrenmelisin.

Çalışkan bir öğrencinin öğretmeni olmak koalydır,seni yormaz ne öğretirsen anlar.
    Tembel bir öğrencinin öğretmeni olmak ise zordur,anlatılan her konuda öğretmeni zorlar.
    Çalışkan öğrenciye üniversite kazandırmak kolay,asıl başarı tembel öğrenci'nin üniversiteyi kazanmasını sağlamak.

Buradaki örnek olarak estergon kalesi çalışkan öğrenci'dir.Herhangi bir açıdan çekilen herhangi bir fotoğraf çekim açısı kötü olsa dahi yapının güzelliğinden ötürü güzel görünebilir.
    Fakat örnek olarak yolda giden yaşlı bir kadının güzel bir fotoğrafını çekmek ise tembel öğrenciye üniversite kazandırmak'tır.

• Altındağ Belediyesinin üst sokakları ,eski selçuklu eserleri var oralarda çekilebilir

çarşamba bende oradayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahabe -- 10 Ocak 2011; 0:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Keçiören'de Estergon kalesi var. Ya da şelale var çok yakınında. Oralarda çekebilirsin.

• ata kuleye çık
  • Vaktim olsaydı birlikte takılırdık ama şu günlerde meşgulüm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.