Şimdi Ara

Ankara' da Guvenilir Teknik Servis Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, kızılay-sıhhıye taraflarında guvenebilip bilgisayarimi emanet edebilecegim teknik servis ariyorum. Bilgisayarimda bir takım problemler yaşıyorum cuma gunu boyle bir servise vereceğim. Format falan atılacak temizlenecek.
    Demetevler tarafı da olabilir. Ancak lütfen guvenilebilir bir yer olsun cok duyuyorum oyle icinden parca alan bilmem ne yapan yerler. Bilgisayari suan ben kullansam da emanet bilgisayar karşı tarafa mahcup olmak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 14 Ocak 2015; 23:54:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Merhabalar, kızılay-sıhhıye taraflarında guvenebilip bilgisayarimi emanet edebilecegim teknik servis ariyorum. Bilgisayarimda bir takım problemler yaşıyorum cuma gunu boyle bir servise vereceğim. Format falan atılacak temizlenecek.
    Demetevler tarafı da olabilir. Ancak lütfen guvenilebilir bir yer olsun cok duyuyorum oyle icinden parca alan bilmem ne yapan yerler. Bilgisayari suan ben kullansam da emanet bilgisayar karşı tarafa mahcup olmak istemem.

Buyurun gelin ben yapıyım ama keçiörendeyim :)
  • Baran18 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim teklifiniz icin. Ankarada bilebildigim yerler sadece yukarda yazdiklarim

• Bir bilen yok mu acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.