Şimdi Ara

Ankara'da hangi OPET?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, araca şimdiye kadar mazot olarak Shell GTL alıyorduk, şirketten dolayı bundan sonra OPET'ten almak zorundayım Ankara'da hangi Opet istasyonunu önerirsiniz? Bilkent'te oturuyorum Esk. Yolu, Konya Yolu, Balgat, Aşti, Bahçeli genelde gittiğim güzergahlar. Bir de OPET'te GTL'in muadili var mı?

• UP!!!
  • mazotlu araç kullanıp benzin parası vermek :) GTL kullananlara hayretler içinde bakıyorum araçları uçuyormu acaba o kadar yakıtı içtikten sonra
  • Ben emek 8. cadde de ki opetten alıyorum.İç anadolu bölgesi onlara bağlı ismini hatırlamıyorum şimdi. Hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.
  • Söğütözünde reis otonun sırasındaki opet iyidir baya yakıt aldım oradan, çok memnun kaldım...
  • Yorumlar için sağolun Söğütözünün orası uygundur orayı bi deneyeyim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

mazotlu araç kullanıp benzin parası vermek :) GTL kullananlara hayretler içinde bakıyorum araçları uçuyormu acaba o kadar yakıtı içtikten sonra

Mazotlu araba alıp gtl kullanacağıma gider benzinli araba alır rahat ederim nasıl olsa hemen hemen aynı fiyat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara batıkent nasıl bir yer
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

mazotlu araç kullanıp benzin parası vermek :) GTL kullananlara hayretler içinde bakıyorum araçları uçuyormu acaba o kadar yakıtı içtikten sonra

+1905

Son derece gereksiz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Briskhan

Söğütözünde reis otonun sırasındaki opet iyidir baya yakıt aldım oradan, çok memnun kaldım...

kafes diye bir kafe var sanırım oradamıydı o da o güzergahta zaten shell petrol ofisi ve opet var ne ararsan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

quote:

Orijinalden alıntı: Briskhan

Söğütözünde reis otonun sırasındaki opet iyidir baya yakıt aldım oradan, çok memnun kaldım...

kafes diye bir kafe var sanırım oradamıydı o da o güzergahta zaten shell petrol ofisi ve opet var ne ararsan var

Evet, kafesin de güzel cheesecake leri var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.