Şimdi Ara

Konum olarak İstanbul'da hangi üni?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul'u hiç bilmiyorum, neresi iyi, neresi kötü, nerede Suriyeli dolu, neresi yurtlara yakın bilmiyorum. İstanbul Üni mi? İstanbul Bilgi Üni mi? Yıldız Teknik Üni (Davutpaşa) mi? Sadece konum olarak soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 14 Temmuz 2023; 17:44:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Koç üniversitesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence en iyi konum itüde sarıyer baya hoşuma gidiyor

• Hocam 3 tane üni verdim bu üc tanesi arasindan sordum

• 3 üni arasından sordum

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt
    he ben genel sandım.

ytü beşiktaş > istanbul > bilgi > ytü davutpaşa

bu şekil aralarında (ytü'yü ayırdım çünkü davutpaşa baya kötü)

• Dediklerin arasında İstanbul Üniversitesi genellikle binaları fatihte, YTÜ Davutpaşa Merterde, Bilgi Eyüpsultanda bulunur. Hiçbirinin çevresi çok iyi değil ama Bilgi, İÜ, YTÜ diye sıralardım. Fatihte genel olarak yabancılar bulunur. YTÜ çevresinde ise genellikle fabrikalar vardır pek merkezi kalmaz. Ulaşım bakımındanda Bilgi daha önde gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilkentliemir B kullanıcısına yanıt
    Hem de kampüs olarak ötekilerden üstün gibi hocam değil mi?

kampüs olarak Bilgi çok daha estetik duruyor ve oturacak yerler çok fazla fakat tarihe meraklıysan İstanbul Hukuk’un bulunduğu yerde çok tarihi yerler var. Atatürk’ün öğrencilerle olan fotoğrafları vs. YTÜ’nün kampüsünün yeri kötü olsada orta bahçesindeki çimlerde oturmak keyifli. İyi bir kampüs istiyorsanız Boğaziçinin güney kampüsü veya İTÜ’nün Ayazağası hepsinden daha iyidir.

Hocam tutan üniler bunlar. Hatta belki bilgi gelmez ama muhtemelen 1.siraya yazacağım. Bakalım hayırlısı

kanka 90k ile bilgiye tam burslu girebiliyor musun

• koç>boun>itü>bilgi>istanbul>ytü

• Düşük ihtimal. 3 yıl 250K ile kapatmış bölüm son sene 79K idi sanırım. Belki o yükselirse ihtimal var ama çok düşük ihtimal. Ytü ile İstanbul üni arasında ise ikisi de kesin geliyor ama muhtemelen İstanbul seçerim çünkü ytü kampus, derslikler vesaire kötü görünüyor.

Bilginin kampüsüde aşırı iyi. Türkiyedeki en iyi kampüslerindendir özellikle santral İstanbul kısmında millet baya sosyalleşiyor. Üçünüde gezmiş biri olarak tatmin olacağınıza eminim. Kampüs çevresi sizin için çok önemliyse YTÜ’yü sona yazmak iyi bir tercih olabilir.

• istanbul üninin konumu tarihi açısından en iyi şüphesiz ama inanın yolda yürüyecek boşluk yok

• ulaşım olarak en iyi YTÜ iki kampüsüne de metro var. konum olarak yine ytü beşiktaş derdim , davutpaşa esenlerde kalıyor fakat kampüs 10 numara

Medipolün kavacık kampüsü konusunda ne düşünüyorsunuz hocam? Göztepede yer alıyor. Ben İstanbul'u bilmiyorum o yüzden neresi nasıldır pek bilgim yok ama bina gibi bir üniye benziyor. Yine de konum olarak daha sakin bir yere benziyor.

• Ytü Beşiktaş çok güzel hocam ama Davutpaşayi çok beğenemedim

okul açılınca çok güzel oluyor öğrenciler vs

• ytü davutpaşa çevresi kötü ama çevresiyle işin olmuyor metro var otobüs var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.