Şimdi Ara

Ankara'da hangi semtte ev tutmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da yeni işe başladım Gölbaşı'nda Konya Yolu üzerinde Gölbaşı Merkeze 10 km uzaklıkta. Eryaman ve Sincan'da dayım ve teyzemde kalıyorum şimdilik, çok geçmeden eve çıkmayı düşünüyorum ama nerede kalacağıma karar veremiyorum. Eryamanda tutmayı düşündüm aslında biraz da bildiğim bi yer ama iş yerine çok uzak kalıyo ve mesai erken başlıyo servise çok erken binmem gerekiyo. Gölbaşı uzaklık olarak en iyi ama ailemin de arada sırada gelme ihtimali var dayıma teyzemlere çok uzak olmasa daha iyi olur diye düşündüm o yüzden. Bu yüzden Çankaya'da bi semtte tutmayı daha mantıklı buldum hem gölbaşına yakın hem de merkezde olduğu için sincan eryaman gibi yerlere ulaşımı tek vesaitle sağlayabilirim diye ama orda da kiralar biraz pahalı ve hangi semtten tutacağımı bilemedim biraz Dikmen tarafı mantıklı geldi. Her türlü tavsiyeye, bilgiye açığım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dikmen daha mantıklı gibi araç vs yoksa adamı çok yorar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ayrancı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zaman sonra Sincan'a daha az gitmeye başlayacaksın. onun için Mamak tarafı daha mantıklı. her zaman Kızılay ve Gölbaşı'na bir vasıta ile gidebilecek bir yer bulmalısın. biraz biriktir araba al diyeceğim ama bu devirde Allah kolaylık versin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.