Şimdi Ara

Ankara'da Home Cinema Takacak Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, birkaç sene önce 5+1 sistem almıştım ve sistem güzelce takıldı. Daha sonra bu sisteme önce uydu, vhs ve daha sonra divx player ekledim. Divx player ekleyince ses gelmedi (divx player'i BİM'den aldım diğerlerini kendim takınca olmuştu) önceki yere gittim o eleman yoktu başkasını gönderdiler. O da uzun çabalardan sonra deneme yanılma yöntemiyle sistemi taktı. Kullanma kılavuzuna bak deyince gerek yok dedi.

Geçen gün dvd izleyecektim ve DTS ses alamadığımı fark ettim ve anfinin arkasına baktığımda bir sürü bağlantıyı yanlış yapmış olduğunu gördüm frontları surroundlara takmış surroundları surround 2 lere takmış ve bizim 5+1, 2+1 gibi bir şey olmuş. Çıkardım ve hepsini uygun yerlere taktım ses alamadım. Gelen eleman gibi takınca geliyor ses ama DTS falan yok. Divx playerdan hiç ses gelmiyor.

Şimdi ben bunu taktıracak ve bu işten anlayan hangi servise taktırabilirim? Ama bunu takacak kişinin uydu sistemlerinden de anlaması lazım çünkü uydunun diseq motoru kaydı onu da ayarlaması lazım. Sistem toplama olduğu için (sony, philips, panasonic, technics, samsung, next) ve hepsi farklı yerlerden alındığı için belli markanın servisine de başvuramam.

Bu işi yapabilecek bir eleman ya da bir elektronikçi bilen bir arkadaş varsa bana adresini ya da telefonunu verebilirse çok memnun olurum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

• 359 62 32 Güneş ELEKTRONİK

8 araç 26 teknik personel

yakınen tanırım işçilikleri temizdir

Ya da alternatif
    Onur Elektronik 442 0 442
    Ankaranın en eski servislerindendir

Ya da alternatif
    Sistem Elektronik
    442 17 37

bu 3 servisten de memnun kalırsınız
  • Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.