Arkadaşlar her sabah Ankara'da istanbul yolundan anadolu bulvarına inip ordanda çevre yoluna çıkıyorum ama yaklaşık bir- bir buçuk aydır her sabah istanbul yolundan anadolu bulvarına inen kopruyu bir çekici kapatıyor ben genelde 8bucuk gibi ordan geçiyorum ve durum hep böyle, öğlene doğru geçtiğim zamanlardaysa çekici gitmiş oluyor; bunun sebebini bilen var mı arkadaşlar.. cevap verenlere şimdiden teşekkürler ve herkese iyi seneler...
yogunlugu kaldirmadigi icindir belki hocam, uzunca bir sure ben de o yolu kullanmistim, sabahlari inanilmaz trafik oluyor, peki oraya donemeyince ne yapiyorsunuz? altrenatif yol var mi?
ilerden a city nin yanından dönüyorum arkalardan dolaşıp anadolu bulvarına çıkıyorum; benim gibi bir çok sürücü geçerken anlam veremiyordur niye köprünün her sabah kapatılıp kulağı tersten göstermeye mahkum edildiğine... aynı yoğunluk benimle benzer şekilde arkadan dolaşıp anadolu bulvarına girmek isteyen sürücüler tarafından yine yaratılıyor köprü kapalı olsada değişen bir şey olmuyor.
bir aydır her sabah durum böyle arkadaşlar çileden çıkmamak mümkün değil..
Her akşam da hipodrom caddesinden Konya yoluna çıkış sivil plakalı bir otomobil konularak kapatılıyor.
Anadolu bulvar sabahları tam bir facia oluyor. İnanılmaz bir yoğunluk var. Bir dönem kullandığım bir yoldu. Sanırım yoğunluktan dolayı kapatılıyor dur.
bu araba konulup yol kapatılması da yeni çıktı. tandoğana gelmeden sağa doğru ilk çıkışıda arada kapatıyorlar. trafik felakat tabiki.
quote:
Orijinalden alıntı: kujo bu araba konulup yol kapatılması da yeni çıktı. tandoğana gelmeden sağa doğru ilk çıkışıda arada kapatıyorlar. trafik felakat tabiki.
hah ben de nerede goruyordum diye dusnuyorum, cok tesekkurler :) isin komigi yolun kapali oldugunu oraya gelene kadar bilme ihtimaliniz yok, tam bir cagdaslik ornegi!
ümitköyden kızılay yönüne inanılmaz bir trafik olduğundan kapatılıyordur. Fakat bu ilkel uygulamalarla çözüme ulaşmaktan ziyade insanlara daha fazla çile çektiriyorlar. Kızılay yönündeki yoğunluk, armadanın karşısındaki 2 şeridi işgal eden devasa demir yığınından ve aşti-konya yolu dönüşündeki cebe girebilmek için milletin birbirinin üstüne çıkmasından kaynaklanmaktadır. Bu demir yığını ve o cep yapılmadan önce Eskişehir Kızılay yönünde bu denli bir sıkışıklık yaşanmamaktaydı.
Nedir bu Ankaradaki çekici yada sivil-resmi polis araçları koyarak yol kapatma olayı yahu...Bu ne görgüsüzlüktür böyle...Bu kadar halka saygısız olunur...İki seferde söğütözünden kızılaya gitmek isterken ben yaşadım aynı sorunu bir baktım heryer kapalı taaa ayrancı pazarının önüne çıkmışım
Yine söğütözünde bir sefer aynı uygulama vardı ve ama bu sefer ato tarafına doğru ilerliyordum fordun ilerisinden u çekip atoya gidecektim ve köprünün yani alt geçitin karşı tarafı yine aynı şekilde kapalı idi çekiciler vs ile akşam saatleri idi ve bir sürü koruma kırmızı plakalı beni dıt dıt arkadan taciz etti tabiki yol vermedim sinirimden sanırım uygulamanın tek sebebi bu efendiler rahat gitsin gelsin diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme