Şimdi Ara

Ankara'da iyi lastik Rot-balansçısı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
4
Favori
23.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok karışık mevzular. Dahası konuya ben bile hakim değilim. Büyüklerimizin kararı.
  • mrb arkadaşlar biz yıllardır erdem kardeşlere gideriz babamda ben de arabalarımızı oraya götürürüz internette okuduğum yorumu sordum oto sanayi sitesine taşınacağınız yazılmış dedim onlarda şaşmazdaki oto sanayi sitesiyle hiç bir bağlantılarının olmadığını söylediler Konya Yolundaki yerlerine de iş merkezi yapılacağından dolayı aynı kadroyla aynı isimle Dikmen Keklikpınarına 1 ay içinde taşınacaklarmış bende sizler için kartını aldım adresi yazıyorum
    Dikmen Caddesi No:457 Keklikpınarı
    TEL NO:286 72 75/287 59 50 Numaraları değişmiycekmiş zaten aynı kalıyormuş
    Cepten ulaşmak isterseniz:0542 662 40 15
    umarım faydalı olabilmişimdir.gerçekten Ankarada tek geçerimSorunuz olursa cevaplarım

• Ben de keklikte oturuyorum, araba alırsam kesin uğrarım buraya.
  • Yusuf hocam, Cumartesi günü Erdemler Rot Balans'taydım. İşini bu kadar severek ve özenli
    bir şekilde yapan kişileri görmekten çok mutlu oldum. Aracımın lastiklerinden 3'ünün janta
    düzgün geçirilmediğini tespit edip, janttan söküp tekrar taktı ustalarımız. Hatta
    bir tanesine bu sökme takma işlemi sanırım ilki ustamızın içine tam sinmediğinden
    ikinci kere yapıldı. Daha sonra önce araç dışında sonra araç üzerinde balans işlemi
    tamamlandı.

Yaklaşık bir aydır aracımızı lastik balansı sorunlu şekilde kullanıyorduk. Servisinizden
    çıktıktan sonra aracımız tekrar ilk günkü sürüş konforuna kavuştu. Direksiyonda
    artık değil 80-100, 180km/s hızında bile zerre kadar titreme yok. Zaten Erdemler'den
    çıkarken ustalarımız garanti vermişti, araca bindikten sonra tekrar tekrar "ellerine
    sağlık" diye düşündük eşimle ben.

Bundan sonra tüm lastik sökme-takma, rot ve balans işlerinde gideceğimiz yer belli.
    Sizinle de daha sonraki gelişlerimizde görüşmek dileğiyle, tekrar teşekkür ederim.

Jantımızı ustanız beğenmedi bu arada :)
     Ankara'da iyi lastik Rot-balansçısı?

• quote:

Orijinalden alıntı: -YuSSuF-

Erdemler Rot-Balans Servisi

Değerli forumdaşım büyük bir ihtimal arabanın jantları orjinal değil. Jantların orjinal olmadığından dolayı senin işin şöyle yapılmalı:

1. Jantlar sökülüp jant göbeğindeki fiber bileziklerin janta ve arabaya tam uyum göstermesini sağlamak.
    2. Lastikleri kaliteli ve kalibrasyonu iyi yapılmış bir balans makinesinde balanslarının yapılması.
    3. Lastiklerin arabaya bijonları dengeli sıkılarak takılması.
    4. Halk içinde üzerinde balans dediğimiz(finishbalancer) ile ön tekerlerin balansına arabanın üzerinde bakılması.
    5. Araba ile test sürüşüne çıkılması.
    6. Kendin görüp onaylaman.

Bunun için güzel bir rot balansçıya gitmen gerekiyor.

İstersen adresimiz: Oto Sanayi Sitesi 1.cadde 9.sokak(yeni 2537.sok) No:65 Şaşmaz/ANKARA (Erdemler Rot-Balans Servisi)
    Konya yolu (Erdem Kardeşler Rot-Balans) 'da var ama orada işler çok hızlı işliyor. Seninle ilgilenemeyebilirler.(Senin işin uzun ve itina gerektirdiğinden dolayı)

Erdemler Rot-Balans Servisi'ne bekleriz...

Hocam aracın alt takımlarında bir sorun varsa tespit edebiliyor musunuz? benim araçta aşırı sağa çekme durumu var. bilgisayarlı rot a soktum fakat usta herşeyin gayet iyi olduğunu söyledi. Yani aracın rot ayarı bozuk değilse, sağa çekme probleminin kaynağını tespit edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ersincapa

mrb arkadaşlar biz yıllardır erdem kardeşlere gideriz babamda ben de arabalarımızı oraya götürürüz internette okuduğum yorumu sordum oto sanayi sitesine taşınacağınız yazılmış dedim onlarda şaşmazdaki oto sanayi sitesiyle hiç bir bağlantılarının olmadığını söylediler Konya Yolundaki yerlerine de iş merkezi yapılacağından dolayı aynı kadroyla aynı isimle Dikmen Keklikpınarına 1 ay içinde taşınacaklarmış bende sizler için kartını aldım adresi yazıyorum
    Dikmen Caddesi No:457 Keklikpınarı
    TEL NO:286 72 75/287 59 50 Numaraları değişmiycekmiş zaten aynı kalıyormuş
    Cepten ulaşmak isterseniz:0542 662 40 15
    umarım faydalı olabilmişimdir.gerçekten Ankarada tek geçerimSorunuz olursa cevaplarım

Forumdaşım Dedem ve Size bu bilgiyi verenler çok eskiden beri ortaklar. Üstte de paylaştığım üzere artık iki yeni adresiniz olacak. Onlar (size bu bilgiyi verenler) de kendilerine bir dükkan açmayı planlamış ve yerlerini tutmuşlar. Biz de Şaşmazdaki yerimizde devam ediyoruz. . Tercih sizin... Farkındaysan ben onlar gibi karalama poılitikası yapmıyorum!! Yine de teşekkürler nasıl insanlarla karşı karşıya olduğumuzu bir kere daha anımsadım.(Demek bizimle hiçbir bağlantıları yokmuş.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YuSSuF- -- 26 Aralık 2011; 16:17:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: d_hamen

quote:

Değerli forumdaşım büyük bir ihtimal arabanın jantları orjinal değil. Jantların orjinal olmadığından dolayı senin işin şöyle yapılmalı:

1. Jantlar sökülüp jant göbeğindeki fiber bileziklerin janta ve arabaya tam uyum göstermesini sağlamak.
    2. Lastikleri kaliteli ve kalibrasyonu iyi yapılmış bir balans makinesinde balanslarının yapılması.
    4. Halk içinde üzerinde balans dediğimiz(finishbalancer) ile ön tekerlerin balansına arabanın üzerinde bakılması.

İstersen adresimiz: Oto Sanayi Sitesi 1.cadde 9.sokak(yeni 2537.sok) No:65 Şaşmaz/ANKARA (Erdemler Rot-Balans Servisi)
    Konya yolu (Erdem Kardeşler Rot-Balans) 'da var ama orada işler çok hızlı işliyor. Seninle ilgilenemeyebilirler.(Senin işin uzun ve itina gerektirdiğinden dolayı)

Hocam aracın alt takımlarında bir sorun varsa tespit edebiliyor musunuz? benim araçta aşırı sağa çekme durumu var. bilgisayarlı rot a soktum fakat usta herşeyin gayet iyi olduğunu söyledi. Yani aracın rot ayarı bozuk değilse, sağa çekme probleminin kaynağını tespit edebilir misiniz?

Forumdaşım elimizden geleni yaparız. Muhtemelen sorunun hemen çözülür.

1. Aracın ön takımına yeniden bakılacak.
    2. Rot ayarı yeniden kontrol edilecek.
    3. Daha sonra bir problem kaldıysa lastikler yer değiştirilecek.
    4. Sorununuz çözülecek. (Merak etme fazla bir ücret değil. Hepsi rot ayarına dahil.)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: d_hamen

quote:

Forumdaşım elimizden geleni yaparız. Muhtemelen sorunun hemen çözülür.

1. Aracın ön takımına yeniden bakılacak.
    2. Rot ayarı yeniden kontrol edilecek.
    3. Daha sonra bir problem kaldıysa lastikler yer değiştirilecek.
    4. Sorununuz çözülecek. (Merak etme fazla bir ücret değil. Hepsi rot ayarına dahil.)

Süper!! cumartesi ordayım. Hayırlı işler, kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilsever

Yusuf hocam, Cumartesi günü Erdemler Rot Balans'taydım. İşini bu kadar severek ve özenli
    bir şekilde yapan kişileri görmekten çok mutlu oldum. Aracımın lastiklerinden 3'ünün janta
    düzgün geçirilmediğini tespit edip, janttan söküp tekrar taktı ustalarımız. Hatta
    bir tanesine bu sökme takma işlemi sanırım ilki ustamızın içine tam sinmediğinden
    ikinci kere yapıldı. Daha sonra önce araç dışında sonra araç üzerinde balans işlemi
    tamamlandı.

Yaklaşık bir aydır aracımızı lastik balansı sorunlu şekilde kullanıyorduk. Servisinizden
    artık değil 80-100, 180km/s hızında bile zerre kadar titreme yok. Zaten Erdemler'den
    çıkarken ustalarımız garanti vermişti, araca bindikten sonra tekrar tekrar "ellerine

Bundan sonra tüm lastik sökme-takma, rot ve balans işlerinde gideceğimiz yer belli.
    Sizinle de daha sonraki gelişlerimizde görüşmek dileğiyle, tekrar teşekkür ederim.

Babam ve ustaları işini bayağı çok severler. Bu yüzden onları hep hayranlıkla izlemişimdir.

Size söylediğim gibi tecrübeli ustalar oldukları için(sorunu çözülemeyen araçların son uğradıkları ustalardır) aracınızın sorunlarını çözeceğinden emindim. Bunu sizden duymak babamı ve beni de çok mutlu etti.

Jantın görünüşü gerçekten çok güzel ama ustalar neden böyle birşey söyledi bilemiyorum. Belki de babam kıskanmıştır bizim arabada neden yok diye :) Şaka bir yana beni çok memnun ettiniz. Yeniden görüşmek üzere.

• quote:

quote:

Yusuf hocam, Cumartesi günü Erdemler Rot Balans'taydım. İşini bu kadar severek ve özenli
    tamamlandı.

Babam ve ustaları işini bayağı çok severler. Bu yüzden onları hep hayranlıkla izlemişimdir.

Size söylediğim gibi tecrübeli ustalar oldukları için(sorunu çözülemeyen araçların son uğradıkları ustalardır) aracınızın sorunlarını çözeceğinden emindim. Bunu sizden duymak babamı ve beni de çok mutlu etti.

Jantın görünüşü gerçekten çok güzel ama ustalar neden böyle birşey söyledi bilemiyorum. Belki de babam kıskanmıştır bizim arabada neden yok diye :) Şaka bir yana beni çok memnun ettiniz. Yeniden görüşmek üzere.

Cuma günü (20 Nisan) Erdemler Rot balansda rot ayarı yaptırdım.
    İşinin ehi temiz dürüst insanlar.
    Tavsiye ederim.

• Bugün sabah 10 gibi buradaki yorumları okuyarak 2009 doblo aracımda 120 km süratte ortaya çıkan titreme için Erdemler Rot-Balans Servisi'ne gittim. Sol ön tekerdeki 2 bijon sardığı için ustalarımızı bayağı uğraştırmamıza rağmen hiç üşenmeden tornacı parçacı gezerek sorunumuzu 2 saat gibi kısa bir sürede eksiksiz ve sorunsuz hallettiler. Erdemler Rot-Balans Servisi'ne çok teşekkür ederim.

Erdemler Rot-Balans Servisi'nde

- İnsanlık/Esnaflık
    - Ustalık
    - Güleryüz

bulabilirsiniz. Ben kesinlikle Ankara'daki tüm arkadaşlara tavsiye ederim.
  • Erdem Kardeşler'de yazlık veya kışlık lastikleri saklıyorlar mı? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
  • Erdemler Rot Balans servisinden bu konuyu güncel olarak takip eden var mı? birkaç sorum olacak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalkaan

Bugün sabah 10 gibi buradaki yorumları okuyarak 2009 doblo aracımda 120 km süratte ortaya çıkan titreme için Erdemler Rot-Balans Servisi'ne gittim. Sol ön tekerdeki 2 bijon sardığı için ustalarımızı bayağı uğraştırmamıza rağmen hiç üşenmeden tornacı parçacı gezerek sorunumuzu 2 saat gibi kısa bir sürede eksiksiz ve sorunsuz hallettiler. Erdemler Rot-Balans Servisi'ne çok teşekkür ederim.

Erdemler Rot-Balans Servisi'nde

- İnsanlık/Esnaflık
    - Ustalık
    - Güleryüz

bulabilirsiniz. Ben kesinlikle Ankara'daki tüm arkadaşlara tavsiye ederim.

merhabalar
    dikmende ki yerleri duruyor mu?

aracıma kışlık lastik taktıracağım ama janta zarar gelmesinden korkuyorum. böyle güvenilir bir yerde taktırmak isterim.

• Haftasonu Erdemler Rot Balanstaydım. 4 lastik değişim ve uzun zamandır süren rot ayarı problemim için gitmiştim. Mehmet Erdem abimiz hemen yardımcı oldu. Derli toplu bir şekilde lastiklerim değişti ve 2 farklı rotçuda ayar yaptırıp bir türlü çözülemeyen sorunum halledildi. Makul fiyatla artık zor bulunur düzgün ustalarla muhatap olmak beni çok memnun etti. Ellerine sağlık diyorum.
  • Benim de böyle bir yere gitmeye ihtiyacım var bir çukura girdim jantıma bir şey oldu mu eğilme vs merak ediyorum yusuf arkadaşımız forumda mı buralarda mı...?
  • Dün Erdemler'de kış lastiklerini taktırdım ve balans yaptırdım. Ustalarımız yine çok güzel iş çıkardılar, böyle güzel iş yapan insanlara kazandıkları her kuruş helal hoş olsun.

Usta bana jant düzeltme işlemi de yaptıklarını söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilsever -- 25 Kasım 2012; 23:14:45 >
  • Ben de lastiklerimi yeni taktırdım ama kıllığımdan mıdır nedir hiç tek seferde balanstan memnun kalamadım, haftasonu mutlaka sizi de bunaltacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre -- 25 Kasım 2012; 23:12:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Ben de lastiklerimi yeni taktırdım ama kıllığımdan mıdır nedir hiç tek seferde balanstan memnun kalamadım, haftasonu mutlaka sizi de bunaltacağım

Ben başka yerde 3 kere yaptırmıştım, bilgisayarda balans düzgün gözüküyor ama nedense titreyip duruyordu. Erdemler'deki ustalar sorunu çok güzel halletmişlerdi. Yaz başında Seat servisine götürdüm, ne yaptılarsa balansı bozdular. Servisten bir sonuç elde edemeyeceğimi bildiğim için gittim Erdemler'e kaymak gibi oldu resmen. Çok reklam yaptım ama :) hak ediyor bu ustalar. Sizin de sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, yaşasanız bile geri götürün mutlaka çözümünü bulurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilsever -- 25 Kasım 2012; 23:22:40 >

• quote:

Dün Erdemler'de kış lastiklerini taktırdım ve balans yaptırdım. Ustalarımız yine çok güzel iş çıkardılar, böyle güzel iş yapan insanlara kazandıkları her kuruş helal hoş olsun.

Usta bana jant düzeltme işlemi de yaptıklarını söylemişti.

kardeş adres ve telefon verebilir misin ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.