Şimdi Ara

Ankara'da ki en dik yokuş nerede ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
11.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum bu arada nişanlın araba kullanmayı biliyormu şayet bilmiyorsa önce bi düz yolda öğret derim yoksa başın çok ağrır
  • Arkadasım bu ıs oyle en dik rampada fılan ogretılmez.Once ayakların kavrama noktasına alısması lazım.Bu ısı dık rampada yaparsanız cok kufur ederler benden soylemesı.Illada dık dıyorsan dıkmende cok guzel ramplar mevcut.Kolay gelsın
  • dikmen taraflarında bir sürü yer var sokuluya bak keklik pınarında çok dik 60 derecelik yokuşlar var
  • şentepede bi yokuş var araba 2vitese geçmiyor desem yeridir ama tam tarif edemem sadece gidince biliyorum
    birde yenimahlleden ışıklardan (lunaparkın yanında kalan yol) orda bi yokuş var o da saglam
  • arkadasın dedigi gibi ilker 9. cadde cok dik ayrıca orandan dikmene gecişte 2 arabanın zor sıgdıgı toprak bir dere yolu var ama orda kesinlikle yuvarlanırsınız.
  • istanbulda gaziosmapaşada bi yokuşlar var ustayım diyenler çıkamıyor.Geçende albea ile 3 4 dakika olduğumuz yerde kaldık hareket edemedik
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRat

arkadasın dedigi gibi ilker 9. cadde cok dik ayrıca orandan dikmene gecişte 2 arabanın zor sıgdıgı toprak bir dere yolu var ama orda kesinlikle yuvarlanırsınız.

heee yaa orası acayip bri yer çok dik değil ama çok kötü bir yer sol taraf uçurum 2 araba yanyana gidemiyor karşıdan gelen arabalara aşağıya inen arabalar yol veriyor,

kışın orda bir macera yaşadıkki dillere desdandı valla, dik değil ama tehlikeli çocuk tavuk inek herşe çıkabilyor zaten yarısı camurlu yarısı mıcır iğrenç ötesi, daha 15 dk önce ordandan dikemene geçerken orayı kullandım :D
  • ankaranın en tarla yollarını sorarsanız eğer: ziyabey cad. (balgat) ve kumrular sok. (kızılay) diyebilirim; dikmen cad. vardı yapılıyor sanırım.

3 yıldır inönü bulvarının trafiğini aksatan milli kütüphane ve karayolları gen müd. metro istasyonlarının bitirilme tarihini bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mitto

Cebecide otururken bizim eve giden yokuş üzerine yokuş yoktur sanırım. :) Hemde boştur oralar rahatlıkla dur kalk yapabilirsiniz...Ankara üniversitesini geç, ilk ışıklardan sağa dön yukarı doğru git camiyi görürsün. Caminin yanından sağa gir az gidince gayet şekilli bir yokuşla karşılaşacaksın...

aynen bende orayi diyecektim oradaki bir eve bizim arkadasin esyalarini anadol ile goturme gafletinde bulunmustus anadol 3 metre cikti ve kaldi ecayip diktir.

ayrica ankaranin dikmeni de meshurdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 14 Haziran 2008; 18:20:04 >
  • hocam iyi gene geri gitmemişsiniz

quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

istanbulda gaziosmapaşada bi yokuşlar var ustayım diyenler çıkamıyor.Geçende albea ile 3 4 dakika olduğumuz yerde kaldık hareket edemedik

• quote:

Orjinalden alıntı: mitto

Cebecide otururken bizim eve giden yokuş üzerine yokuş yoktur sanırım. :) Hemde boştur oralar rahatlıkla dur kalk yapabilirsiniz...Ankara üniversitesini geç, ilk ışıklardan sağa dön yukarı doğru git camiyi görürsün. Caminin yanından sağa gir az gidince gayet şekilli bir yokuşla karşılaşacaksın...

Çoğu gün geçiyorum oradan, hiç fena bir yokuş değil. Tabii daha beteri de var, bu bahsedilen yere çok yakın. Kolej'de Azak Sokak'ta, anlatmak mümkün değil
  • dikmen/sokulluda; dikmen pazarının altında bir yokuş var.en dik olan orası ama orda kalkış çalışması falan yapamazsınız.kısa bir iniş-çıkış şeklinde.orda durursanız bi daha kaldırabilir misiniz arabayı onu da bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whoppix

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Dikmen'e çıkartmayı dene istersen. Ya da Oran tarafında bi yer var. Neredeyse 45 derecelik bir yokuş. El freniyle zor kalkanlar var. Ama orası ışıklı bi yokuş.

Dikmen Caddesinin başına kadar götür benzinliklerin oraya. Işıklarda durun. Ordan kaldırsın kaldırabiliyorsa. Olmazsa bizim evin orda bi yokuş var oraya gelin. Pis bi yokuştur.

oran tarafında nerde öyle bir yokuş ? merak ettim

ilker 9 cadddesini dikmen caddesine bağlayan yokuş acayip dik ve baya uzunca çık çık bitmiyor, sanki yokuşun devamı utopyaya çıkıyor, birgün teyzemle orayı çıkarken tansiyonu düşmüşdü
    ama tavsiyem orda öğretmeemn, eğer kaçırırsa konyo yoluna kadar geri geri gider

trafik nerdeyse omuyor diyebilirim okadar dik yani, durdunmu kalkma gibi bir şansın yok gerek yan durup hızlanıp yola dönmen lazım feci bir yer

Ara yol zaten. Oran'dan Çankaya'ya ya da Çankay'dan Oran'a doğru giderken bi yer.

• Beykoz'da bir yokuş var, sokağın başlangıcında "Aşağı inmeyin, bir daha çıkamazsınız" diye bir tabela var, varın siz düşünün nasıl bir yokuş olduğunu .
  • quote:

Orjinalden alıntı: liarda

Seyran baglarındaki ara sokaklarda yeterli dikliktedir.

• ankaranın dikmenden sonrası tamamen yokuş
    ama hakkaten zorlu olabilir 45 dereceye varan yokuşlar var
    mesela bir tanesi turan güneş bulvarından msb lojmanlarına doğru giderken göral peugotdan sağa dön orda çok uzun bir yokuş var
    ben ilk gördüğümde hakkaten uçurum filan sandım
  • Ankara' da yokuştan çok ne var ki! Her semtte çok dik yokuşlar bulunmakta, aramaya gerek yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: levogrande

Ankara' da yokuştan çok ne var ki! Her semtte çok dik yokuşlar bulunmakta, aramaya gerek yok!

Bak orası çok doğru
    Fakat en kolay bulunabilecek olanı Nene Hatun Caddesi' dir. Yıllardır geçerim oradan. Fakat trafik yoğun bir yoldur dikkatli olun.

Nişanlıya araba öğretme olayına gelirsek... Hocam boşuna hiç uğraşmayın, evlendikten sonra alın otomatik bir araba kurtulun. Hem arabanız yıpranmamış, hem de sinirleriniz gerilmemiş olur. Araba öğretilmesine harcanacak vakitte de gidin kafe tarzı bir yere ya da havalar ısındı, parka falan gidin bakın keyfinize. Evlendikten sonra bu günlerinizi çok ararsınız. Boşuna araba içinde vakit geçirmeyin

Ben öyle yaptım da...

• Dikmen Cd'den Hürriyet Cd.sine inen sokaklardan birine götür.
    Misal bizim yan sokakta çoğu araba çıkamaz, bir denerler, geri inip başka yola dönerler.

Dikmen Cd.'den yukarı doğru çıkıyorsun. Polisevinden 2km kadar sonra, sağda makromarket görürsün.
    Makromarket'in hemen bitişinde sağa doğru bir sokak iner.
    20m ileride sağda Denizbank, solda Oyakbank olan sokak diyeyim.
    O sokak sağlamdır.
  • Veya Çetin Emecin devamında (Mesnevi oluyor herhalde adı), ayrancıya doğru dönen bir sokak var.
    Güz Sokak. Orası da baya sağlamdır.

Veya gene Dikmen Cd.sinde, bu yeni yapılan Mesa Doru sitesi var. Polisevinden 2km yukarıda gene.
    Yukarı doğru çıkarken Mesa'yı gördüğünüz yerde aşağıya doğru iner sokak.
    O sokağın da son kısmı çok diktir. 100hpnin altında arabalar kolay kolay çıkamaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.