Şimdi Ara

Ankara'da ki en dik yokuş nerede ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
11.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorumu sorma amacım o yokuşta nişanlıma araba kullanmayı öğretmek..

işin için de iddaa var ....

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'nın En Dik Yokuşu: Dikmen Yokuşu

Ankara'nın yokuşlu yapısıyla ünlü olduğu bilinmektedir. Şehrin en dik yokuşlarından biri ise Dikmen Yokuşu olarak öne çıkmaktadır. Dikmen Yokuşu, Dikmen semtinde yer almakta olup, Dikmen Yokuşları arasında en dik olanıdır.

Dikmen Yokuşu, dik eğimi ve uzun mesafeli olmasıyla bilinmektedir. Yokuşun uzunluğu yaklaşık 1 kilometre olup, eğimi %15 civarındadır. Bu diklik, araçların çıkışını zorlaştırmakta ve yürüyerek çıkmayı oldukça yorucu hale getirmektedir.

Ankara'nın en dik yokuşu olan Dikmen Yokuşu, şehrin sembolik yapılarından biri haline gelmiştir. Ankara'yı ziyaret edenler, şehrin yokuşlu yapısını deneyimlemek ve Dikmen Yokuşu'nun ihtişamını görmek isteyebilirler.

Anahtar Kelime Kullanımı:

• Ankara yokuşları
    • Dikmen yokuşu
    • Ankara'nın en dik yokuşu
    • Ankara Dikmen yokuşu
    • Dikmen yokuşları
    • Ankara'nın yokuşları
    • Ankara yokuş
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • valla nenehatun caddesi diyebilirim baya diktir ama illa ki bilinmeyen daha dik cadde sokaklar mevcuttur diye dusunuyorum ama unlu herkesin bildigi en dik cadde bu vardir ankarada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coutoup

valla nenehatun caddesi diyebilirim baya diktir ama illa ki bilinmeyen daha dik cadde sokaklar mevcuttur diye dusunuyorum ama unlu herkesin bildigi en dik cadde bu vardir ankarada.
    Ankara'da yaşamadığım için pek bilmem ama Yükseltepe taraflarında, birçok dik yokuş vardır diye tahmin ediyorum
  • quote:

valla nenehatun caddesi diyebilirim baya diktir ama illa ki bilinmeyen daha dik cadde sokaklar mevcuttur diye dusunuyorum ama unlu herkesin bildigi en dik cadde bu vardir ankarada.
    quote:

Orjinalden alıntı: coutoup

pardon bu arada ben nene hatun dedim ama orasi baya genis tek yonlu cadde, yani ogretmek icin pek uygun biryer degil, hem trafigi yogundur hem de yokusu ciktiktan sonra tekrar donup dolasip arabayi kaldirmak icin basa gelmesi zordur yani. siz o zaman mahalle aralarinda dik sokaklar bakarsaniz daha iyi olur bence, bircok mahallede de vardir ozellikle mesela yildiz tarafinda turan gunes bulvarinin paraleli olan 4. caddenin fransiz buyukelciligi tarafinda fena sayilmayacak bir yokus vardir ama ne derece trafik olur orada hic bilmiyorum hic dikkat etmedim trafigine.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: coutoup

pardon bu arada ben nene hatun dedim ama orasi baya genis tek yonlu cadde, yani ogretmek icin pek uygun biryer degil, hem trafigi yogundur hem de yokusu ciktiktan sonra tekrar donup dolasip arabayi kaldirmak icin basa gelmesi zordur yani. siz o zaman mahalle aralarinda dik sokaklar bakarsaniz daha iyi olur bence, bircok mahallede de vardir ozellikle mesela yildiz tarafinda turan gunes bulvarinin paraleli olan 4. caddenin fransiz buyukelciligi tarafinda fena sayilmayacak bir yokus vardir ama ne derece trafik olur orada hic bilmiyorum hic dikkat etmedim trafigine.

Alıntıları Göster
    öğretecem diye baskı balatayı yakmayında

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6460740D9

öğretecem diye baskı balatayı yakmayında

Alıntıları Göster
    Seyran baglarındaki ara sokaklarda yeterli dikliktedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

Seyran baglarındaki ara sokaklarda yeterli dikliktedir.

Alıntıları Göster
    başlıgı gorunce herhalde kaykayla kendını salı vercen assa zannettım ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

ilginc iddaymis bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

Alıntıları Göster
    Cebecide otururken bizim eve giden yokuş üzerine yokuş yoktur sanırım. :) Hemde boştur oralar rahatlıkla dur kalk yapabilirsiniz...Ankara üniversitesini geç, ilk ışıklardan sağa dön yukarı doğru git camiyi görürsün. Caminin yanından sağa gir az gidince gayet şekilli bir yokuşla karşılaşacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitto

Cebecide otururken bizim eve giden yokuş üzerine yokuş yoktur sanırım. :) Hemde boştur oralar rahatlıkla dur kalk yapabilirsiniz...Ankara üniversitesini geç, ilk ışıklardan sağa dön yukarı doğru git camiyi görürsün. Caminin yanından sağa gir az gidince gayet şekilli bir yokuşla karşılaşacaksın...

Alıntıları Göster
    Gaziosmanpaşada dik olmasada rürekli yokuşlar var. Şöför olan abim bile saydırdığına göre vardır oranın bir hikmeti

• quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

Gaziosmanpaşada dik olmasada rürekli yokuşlar var. Şöför olan abim bile saydırdığına göre vardır oranın bir hikmeti

Alıntıları Göster
    ilk cümleyi okuyunca nişanlısına garezi var herhalde dedim :)

niye kasıyosun ki bayanların yokuşta doğru düzgün kalktığı nerde görülmüş

o değil de eski kız arkadaşım çok iyi araba kullanırdı...istisnalar olabiliyor arada.zaten o yüzden ayrıldık.ben ondan kötüyüm diye

şaka bi yana başına iş almayasın :)

ben kız arkadaşıma arabayı verdiğimde duvarda alıyoduk soluğu

iddia falan hak getire

• quote:

Orijinalden alıntı: extremeenvy

ilk cümleyi okuyunca nişanlısına garezi var herhalde dedim :)

niye kasıyosun ki bayanların yokuşta doğru düzgün kalktığı nerde görülmüş

o değil de eski kız arkadaşım çok iyi araba kullanırdı...istisnalar olabiliyor arada.zaten o yüzden ayrıldık.ben ondan kötüyüm diye

şaka bi yana başına iş almayasın :)

ben kız arkadaşıma arabayı verdiğimde duvarda alıyoduk soluğu

iddia falan hak getire

Alıntıları Göster
    Dikmen'e çıkartmayı dene istersen. Ya da Oran tarafında bi yer var. Neredeyse 45 derecelik bir yokuş. El freniyle zor kalkanlar var. Ama orası ışıklı bi yokuş.

Dikmen Caddesinin başına kadar götür benzinliklerin oraya. Işıklarda durun. Ordan kaldırsın kaldırabiliyorsa. Olmazsa bizim evin orda bi yokuş var oraya gelin. Pis bi yokuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Dikmen'e çıkartmayı dene istersen. Ya da Oran tarafında bi yer var. Neredeyse 45 derecelik bir yokuş. El freniyle zor kalkanlar var. Ama orası ışıklı bi yokuş.

Dikmen Caddesinin başına kadar götür benzinliklerin oraya. Işıklarda durun. Ordan kaldırsın kaldırabiliyorsa. Olmazsa bizim evin orda bi yokuş var oraya gelin. Pis bi yokuştur.

Alıntıları Göster
    hocam sen ankarayı boşver ya trabzona git ya da istanbul ortaköye gel

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

oran tarafında nerde öyle bir yokuş ? merak ettim

ilker 9 cadddesini dikmen caddesine bağlayan yokuş acayip dik ve baya uzunca çık çık bitmiyor, sanki yokuşun devamı utopyaya çıkıyor, birgün teyzemle orayı çıkarken tansiyonu düşmüşdü
    ama tavsiyem orda öğretmeemn, eğer kaçırırsa konyo yoluna kadar geri geri gider

trafik nerdeyse omuyor diyebilirim okadar dik yani, durdunmu kalkma gibi bir şansın yok gerek yan durup hızlanıp yola dönmen lazım feci bir yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoppix -- 13 Haziran 2008; 23:50:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boldshark

Ankara'da yaşamadığım için pek bilmem ama Yükseltepe taraflarında, birçok dik yokuş vardır diye tahmin ediyorum

Alıntıları Göster
    dostum yükseltepeyi nereden biliyorsunuz ben orada doğdum ve büyüdüm.
    mahallemin adının donanım haberde geçtiğini görüncede dayanamadım bir selam çakayım dedim.
    ayrıca yükseltepe, şentepe taraflarında çok dik yokuşlar vardır.
    seyranbağlarında yine öyle.
    bunun dışında cinnahda fena değil.
    hüseyin gazide de dik yokuşlar var.
    ama su anda kocaelindeyim benim oturduğum yerdeki kadar yokuş çok zor bulunur.
    1.0 corsa ile yokuşta araba kullanma virtiözü oldum valla..
    quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

mahallemin adının donanım haberde geçtiğini görüncede dayanamadım bir selam çakayım dedim.
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

kocaelinde bayındırlık tarafında bi arkadaşımın evi var oradaki rampayı çıkmak beni usandırıyor çok uzun bir rampa

• quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

quote:

quote:

kocaelinde bayındırlık tarafında bi arkadaşımın evi var oradaki rampayı çıkmak beni usandırıyor çok uzun bir rampa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

quote:

evet o rampa insanı çileden cıkarıyor.hele dolmuşta iseniz.bende orda oturuyorumbizim skoda felicia ile 2 ile cıkıyodum o rampayı 3 yemiyodu.
    1.5 yıl 6.ada da oturdum şimdi daha aşagı tokiye indim.hemen bizim evin dibindeki yokuşu yürüyerek cıkmak isteyen adamın çok büyük bir cigere saglam bacaklara ihtiyacı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EIRP -- 14 Haziran 2008; 0:10:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

quote:

evet o rampa insanı çileden cıkarıyor.hele dolmuşta iseniz.bende orda oturuyorumbizim skoda felicia ile 2 ile cıkıyodum o rampayı 3 yemiyodu.
    1.5 yıl 6.ada da oturdum şimdi daha aşagı tokiye indim.hemen bizim evin dibindeki yokuşu yürüyerek cıkmak isteyen adamın çok büyük bir cigere saglam bacaklara ihtiyacı var.

Alıntıları Göster
    cinnah caddesi

• Ovecler 2. caddesi ve Cevizlidere arasinda 3. cadde var. 3. cadde bu iki caddenin ortasinda vadi gibi cukurda. 3. caddeden 2. caddeye ve Cevizlidere caddesine cikan sokaklar var. Ben 1. viteste zor ciktim. Arada yavaslarsan el freni ile bile zor kalkarsin. Unutmadan bu dedigim sokaklar 3. caddenin sonuna dogru. Ama istersen arabanin cikamayacagi bir sokak da var bu civarda. Yaya bile doru durust cikilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abavf

Ovecler 2. caddesi ve Cevizlidere arasinda 3. cadde var. 3. cadde bu iki caddenin ortasinda vadi gibi cukurda. 3. caddeden 2. caddeye ve Cevizlidere caddesine cikan sokaklar var. Ben 1. viteste zor ciktim. Arada yavaslarsan el freni ile bile zor kalkarsin. Unutmadan bu dedigim sokaklar 3. caddenin sonuna dogru. Ama istersen arabanin cikamayacagi bir sokak da var bu civarda. Yaya bile doru durust cikilmiyor.
    arkadaşlar sizin söyledikleriniz inanın yokuş değil.şimdi sana öyle bir yokuş diyeceğim ki arkadaşların dedikleri yollar düz yol kalır yanında dediğim yokuş seyran bağları zafer tepede.2.caddenin sonuna doğru otobüs durağının orada yeni yapılan binaların sağına bir yokuş yapıldı ama ne yokuş inan aşağı inmeye kokrktuğum için hiç geçmiyorum oradan dediğim yokuştan daha dik yokuş bulamazsın dostum.bırak kızı sen bile kaldıramazsın arabayı hatta dostum senin için kalkıp yokuşun resmini çektim bizim evin tam karşısında.biz biraz yüksekte olduğumuz için biraz normal yol gibi çıkmış ama harbiden aşırı dik bir yokuş.karşı binaların tam arasından inen yokuş

Ankara'da ki en dik yokuş nerede ???

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.