Şimdi Ara

ANKARA'DA LPG USTASI TAVSİYESİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
17.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Ankara'da iyi bir LPG servisi tavsiyenize ihtiyacım var. Ancak;

- Kara düzen çalışan, özellikle bilgisayarı doğru düzgün kullanmayı bilmeyen, teknik cihazları eksik birileri değil, bu işi doğru düzgün teknoloji kullanarak, bilinçli/bilimsel şekilde yapan bir servis olmalı.

- Sadece özel bir iki markaya bakan bir yer de olmamalı. Çünkü sistemim Ekogas V-II.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Adres veya telefonunu da verebilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultranet -- 23 Aralık 2008; 1:48:21 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ANKARA'DA LPG USTASI TAVSİYESİ

Ankara'da güvenilir ve yetenekli bir LPG ustası arıyorsanız doğru yerdesiniz. En iyi LPG ustalarını bulmanıza yardımcı olmak için buradayız.

Ankara'nın En İyi LPG Ustaları

Ankara'nın en iyi LPG ustaları, aracınızın LPG sistemini güvenli ve verimli bir şekilde monte edebilir ve bakımını yapabilirler. İster yeni bir LPG sistemi taktırmak isteyin ister mevcut sisteminizde sorun giderme veya bakım yaptırmak isteyin, size yardımcı olacak deneyimli bir usta bulabilirsiniz.

En İyi Gaz Ayarı Yapan Yer

Aracınızın LPG sisteminin düzgün çalışması için doğru gaz ayarının yapılması çok önemlidir. Ankara'daki en iyi LPG ustaları, aracınızın markasına ve modeline göre en uygun gaz ayarını yapacaklardır. Bu sayede aracınız daha verimli çalışacak ve yakıt tasarrufu sağlayacaksınız.

Ankara'da LPG Nerede Taktırılır

Eğer aracınıza LPG taktırmayı düşünüyorsanız Ankara'da birçok seçenek mevcuttur. Ancak, güvenilir ve kaliteli bir hizmet almak için deneyimli ve yetkili bir LPG ustası seçmeniz önemlidir. Tavsiyelerimize göz atarak Ankara'nın en iyi LPG montaj noktalarını bulabilirsiniz.

Ankara Prins LPG Tavsiyesi

Prins, dünyanın önde gelen LPG sistemleri üreticilerinden biridir. Ankara'da aracınıza Prins LPG sistemi taktırmak istiyorsanız size birkaç tavsiyede bulunabiliriz. Deneyimli Prins LPG ustaları, aracınızın modeline en uygun Prins LPG sistemini seçecek ve profesyonel bir şekilde monte edeceklerdir.

Ankara Atiker LPG Usta Tavsiyesi

Atiker, bir diğer güvenilir LPG sistemleri üreticisidir. Ankara'da aracınıza Atiker LPG sistemi taktırmak istiyorsanız size birkaç usta tavsiye edebiliriz. Atiker LPG konusunda uzmanlaşmış ustalar, aracınıza en uygun Atiker LPG sistemini seçecek ve kaliteli bir montaj hizmeti sunacaklardır.

Umarız bu tavsiyeler Ankara'da güvenilir ve yetenekli bir LPG ustası bulmanıza yardımcı olur. Aracınızın LPG sistemiyle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız veya yeni bir LPG sistemi taktırmak istiyorsanız, size yardımcı olacak deneyimli bir usta bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tartarini yetkili Servisi + Özel Skoda Servisi + Bosch Car Service

olan uludağ otoyu öneririm sayın hocam. Ama özellikle de ALİ USTA var orda, illaki derdini ona anlat.

uludağ otonun sitesi için
  • Çok teşekkür ederim Sn. Dondurmacı. Güvenilir bir servis izlenimi veriyor gerçekten.

Hava soğuyunca, biraz zor çalışma ve zaman zaman da stop etme sorunu başladı. Bu meseleyi göstermek istiyorum.

Gerçi Tartarini yetkili servisiymiş ama benim sisteme de bakarlar herhalde.
  • HEMEN TAVSIYE EDEYIM MEMDUH USTA BU ISIN UZMANI HATTA UZMAN OTESI TEL:0312 397 8220---2781724 MEMDUH USTA
  • İVEDİK ORGANİZE SANAYİİNDE YALDIZLAR OTOGAZ DA SİNAN BEY VAR,GERÇEKTEN NE YAPTIĞINI BİLEN BİR İNSAN.SIRALI SİSTEMLER HAKKINDA UZUNCA BİR SOHBETİM OLDU KENDİSİYLE BİLGİSİ BENİM İSTEKLERİMİ KARŞILAMIŞTI.HER ARACA MONTAJ YAPMIYACAK KADARDA GÖZÜ TOK BİR İŞLETME SAHİBİ VE USTADIR.SELAMLAR...
  • ÜSTÜN OTO SERVİSİ - SERVET ÇINAR - / BÖLGE DİSTRÜBÜTÖRÜ
    Tel: 0 312 354 05 07
    Adres: ALINTERİ BULVARI NO:172 Yenimahalle/Ankara

http://www.otolpggaz.com/
  • tam tamına 10 tane arkadaşa taktırdık ve hiç birinde sorun yaşamadık.kesinlikle tavsiye ederim EYMEN OTOGAZ zekeriya var orada boranın selamı varde ilgilenirler.telefonunuda internette eymen otogaz diye arattırırsan bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara fiesta usta önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Dediğim gibi, bana gerekli olan bilgisayarla (ve varsa diğer teknik cihazlarla) sistem değerlerini bilinçli olarak inceleyip, doğru ayar yapabilecek birileridir. Tavsiyelerin çokluğu karşısında hangisine gitsem şaşırdım açıkçası
  • Hepsini tek-tek gez hangisi kafana yatarsa ona teslim ol :) Herkes kötü diildir siz kötüye düşmüş olabilirsiniz...
    Sevgi ile kalın
    quote:

Orjinalden alıntı: ultranet

Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Dediğim gibi, bana gerekli olan bilgisayarla (ve varsa diğer teknik cihazlarla) sistem değerlerini bilinçli olarak inceleyip, doğru ayar yapabilecek birileridir. Tavsiyelerin çokluğu karşısında hangisine gitsem şaşırdım açıkçası

• Konuyu biraz fazla sert ve genelleme yaparak açmışım, hatalıyım, sanırım kendimi tam ifade edemedim.

Öncelikle benim işimi yapan ustalar montajda oldukça başarılıydılar. Garanti sürecini de sorunsuz işlettiler. 1-2 sorunum vardı, giderdiler. Allah'tan korkarım, onların hakkını yiyip "kötü" olarak nitelendirilmelerini istemem.

Ancak bu iş aslen mühendislik düzeyinde teknik bilgi gerektiren, son derece karmaşık bir iş. Bu forumda öyle üyeler var ki, konuyla ilgili karmaşık matematiksel verilere, manasını bilmediğim teknik terimlere tamamen hakimler. Benim istediğim, bu üyelerimiz düzeyinde bilimsel detaylara hakim olan, bilgisayar vs. cihazları bu düzeyde bilinçli kullarak sistemimi ayarlayabilecek, gerçek bir "teknik" servis.

Kastettiğim buydu, yoksa ustalar bildiğimiz klasik ustalar. İşlerini de sonuçta kendi sınırları içinde ellerinden geldiğince yaptılar.
    Ama sistem değerlerinin optimal hale getirilmesi, kalibrasyon vs. konularla da pek ilgilenmediler açıkçası.

• Umarım Ankarada aradığınız gibi bir servis bulursunuz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

Umarım Ankarada aradığınız gibi bir servis bulursunuz :)

Kocaeli'de olsam size getirirdim Faruk Bey, ama "BRC değil" diye bakmak istemezseniz de bunu çok iyi anlardım
  • sayın ultranet Ankara MMO sızdırmazlık bürolarına gidip en çok hangi firmanın evraklarına onay verdiklerini, markalardan en çok hangi markanın montajının yapıldıgını, ve hatadan dolayı hangi firmaların daha çok geri çevrildigini ögrenebiirsiniz. Sızdırmazlık bürosu tabiki size bir firma tavsiye etmeyecektir.Çünkü bagımsız bir kuruluşlar. ama aldıgınız sonuçlara bakarak sizlerde firmaları gezip gerekli kararları verebilirsiniz sanırım.
  • Arkadaşlar dün işten nihayet bir fırsat bulup 4-5 LPG servisine götürdüm aracımı.

Kitin Ekogas olduğunu söyleyince Landirenzo, BRC, Atiker, OMVL, Lovato vs. bakan bu servislerin hepsi de, bilgisayarlarında Ekogas veya Ultragas yazılımı olmadığı için bana yardımcı olamayacaklarını söylediler. Bu durumda sizin tavsiye ettiğiniz yerler de benim araca bakamayacak sanırım??

Ben servislerde farklı markalardaki kitlere uygun olan standart bir yazılım da olabileceğini düşünmüştüm ama gördüğüm kadarıyla böyle bir yazılım da yok. Hangi markayı aldıysanız onun ustası/servisinden başkasının size faydası olamıyor sanırım?

Bir usta, Ekogas/Ultragas yazılımını internetten indirip bilgisayara kurabileceğini söyledi ama bekleyecek kadar vaktim yoktu. İnternette bulabiliyor muyuz ki bu programları? Öyleyse indirip kurup öğrenelim de kendi kitimizin ayarını kendimiz yapalım bari

• ben esnaf değil memurum ticari bir kaygım yok :) kendi ustam ve arkadaşlarımın menunuyeti olan ivedikte yıldızlar otogaz'da ramazan usta gerek müşteri memnuniyeti gerek güler yüzü ile tek geçerim..
  • atiker tatktırmayı düşünenler için ostim de maviumut lpg deki ümit ustayı tavsiye ederim.
  • yeni konu açmak istemedim acaba Ankara'da lpg ustası tavsiye edecek olan var mı ?
  • Mocan Otogaz - Ankara
  • prinssilverline taktırdım cuhadar otomotiv Gürbüz usta..Diğer araçları bilmem ama civic 2008 modeldi aracım ozenerek ve daha önce civic araç deneyimi olduğu bariz belliydi montaj yaparken.Tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    2008 model MEGAN II , 1400 motor aracımıza LPG kiti taktıracağız. Fiyatı en ucuz ve en iyi olan Kit hangisidir ?

Bilgi verrirseniz sevinirim. Kolay gelsin...
    Not: ANKARA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.