Şimdi Ara

SAMSUN'DA İŞİNİN UZMANI LPG USTASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler beyler. Samsun Vezirköprü'de öğretmenim. Yaklaşık 3 ay önce Hyundai Accent Admire 1.3 Mpi araç satın aldım. 1.3 motor 12valf ve 85 beygir motoru olan aracım için Samsun'da veya Amasya ve Merzifon taraflarında işinin erbabı, temiz işçilik yapan, müşteri memnuniyeti ve kalitesi ön planda olan lpg dönüşüm ustası tavsiyesi istiyorum. Ayrıca aracıma uygun lpg kiti de tavsiye ederseniz memnun kalırım. Bana yakınlarda olan lpg dönüşüm ustaları lpg kiti tavsiyesi ve fiyat için PM atabilir. Şimdiden ilginiz için teşekkür eder saygılarımı sunarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

İyi geceler beyler. Samsun Vezirköprü'de öğretmenim. Yaklaşık 3 ay önce Hyundai Accent Admire 1.3 Mpi araç satın aldım. 1.3 motor 12valf ve 85 beygir motoru olan aracım için Samsun'da veya Amasya ve Merzifon taraflarında işinin erbabı, temiz işçilik yapan, müşteri memnuniyeti ve kalitesi ön planda olan lpg dönüşüm ustası tavsiyesi istiyorum. Ayrıca aracıma uygun lpg kiti de tavsiye ederseniz memnun kalırım. Bana yakınlarda olan lpg dönüşüm ustaları lpg kiti tavsiyesi ve fiyat için PM atabilir. Şimdiden ilginiz için teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Arkadaşım ben de devlet memuruyum. Samsun merkezde işinin erbabı bir esnaf yok size tavsiyem lpg taktırma işini Çorum merkez de yaptırın. Tavsiye edebileceğim yer Hocam Otagaz sanayi sitesinde yeri isterseniz pm den telefon numarasını verebilirim. kit olarak da birçok kite baktım BRC, Lovato, aldesa, mimgaz, atiker..vs fiyat/kalite olarak aklıma Lovato yattı ve dediğim yerde Hocam otogaz da aracıma lpg montojı yaptırdım. Gayet de memnun kaldım tavsiye ederim. Samsun merkezde çalışmama ve ikamet etmeme rağmen sırf lpg montajı için Çorum a gittiğimide özellikle belirteyim.

• Merhabalar ;

Vezirköprü'den bir çok araca lpg dönüşümü yapmaktayız , daha yakın bir servis olarak Merzifon BRC Bayisi YAYLA OTOGAZ'ı ya da Çorum'a gelmeyi düşünürseniz aracınıza kendi servisimizde lpg dönüşümü yapabiliriz.Selamlar...
  • Hepinize ilginiz için teşekkür ederim. Anlaşılan Çorum yolu gözüküyor bize. Ancak nerede taktıracağım konusunda ve hangi kiti tercih etmeliyim kararsız kaldım. Sayın ozenclerotogaz zannedersem Brc bayi ve servisisiniz, aracıma uygun hangi kiti tavsiye edersiniz? Özelden fiyatı burada kiti tavsiye ederseniz sevinirim. Ayrıca Merzifon'da Yayla Otogaz herhangi bir arıza durumunda ilgilenirler mi? Malum Samsun'da Şıklar otogaz ve Erimlerotogaz gibi firmaların bencil yaklaşımları TUFANER beyi sıkıntıya sokmuş. Hem üzücü hemde asab bozucu bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

quote:

İyi geceler beyler. Samsun Vezirköprü'de öğretmenim. Yaklaşık 3 ay önce Hyundai Accent Admire 1.3 Mpi araç satın aldım. 1.3 motor 12valf ve 85 beygir motoru olan aracım için Samsun'da veya Amasya ve Merzifon taraflarında işinin erbabı, temiz işçilik yapan, müşteri memnuniyeti ve kalitesi ön planda olan lpg dönüşüm ustası tavsiyesi istiyorum. Ayrıca aracıma uygun lpg kiti de tavsiye ederseniz memnun kalırım. Bana yakınlarda olan lpg dönüşüm ustaları lpg kiti tavsiyesi ve fiyat için PM atabilir. Şimdiden ilginiz için teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Arkadaşım ben de devlet memuruyum. Samsun merkezde işinin erbabı bir esnaf yok size tavsiyem lpg taktırma işini Çorum merkez de yaptırın. Tavsiye edebileceğim yer Hocam Otagaz sanayi sitesinde yeri isterseniz pm den telefon numarasını verebilirim. kit olarak da birçok kite baktım BRC, Lovato, aldesa, mimgaz, atiker..vs fiyat/kalite olarak aklıma Lovato yattı ve dediğim yerde Hocam otogaz da aracıma lpg montojı yaptırdım. Gayet de memnun kaldım tavsiye ederim. Samsun merkezde çalışmama ve ikamet etmeme rağmen sırf lpg montajı için Çorum a gittiğimide özellikle belirteyim.

Samsun'daki servislerin burunlarından kıl aldırmamaları, yüksek fiyat, işlerine sahip çıkmamaları ....vs. O yüzden bu konu başlığını açtım. Acaba Çorum'daki Hocam Otogaz'ın işçiliğinden ve titizliklerinden memnun kaldınız mı? Hangi kite ne kadar verdiğinizi belirtirseniz memnun kalırım. Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hepinize ilginiz için teşekkür ederim. Anlaşılan Çorum yolu gözüküyor bize. Ancak nerede taktıracağım konusunda ve hangi kiti tercih etmeliyim kararsız kaldım. Sayın ozenclerotogaz zannedersem Brc bayi ve servisisiniz, aracıma uygun hangi kiti tavsiye edersiniz? Özelden fiyatı burada kiti tavsiye ederseniz sevinirim. Ayrıca Merzifon'da Yayla Otogaz herhangi bir arıza durumunda ilgilenirler mi? Malum Samsun'da Şıklar otogaz ve Erimlerotogaz gibi firmaların bencil yaklaşımları TUFANER beyi sıkıntıya sokmuş. Hem üzücü hemde asab bozucu bir durum.

Merhaba cotyora666
    Firmamız BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ve eğitim merkezidir.Firmamızda yaptıracağınız montaj sonrası memnun kalacağınızı garanti edebilirim.Aracınıza uygun ürünümüz BRC MY11 dir .Yetkili BRC servislerinde yaptıracağınız montaj sonrası aracınızın plakası ,şase numarası ve ruhsat sahibinin adı soyadı başlığı altında BRC nin web sitesinde bir dosya açarız ; bu dosyaya aracınıza takılan ürünlerin seri numaraları ve size ve aracınıza ait bilgileri bu dosyaya kaydederiz.Bu garanti ile ülke genelinde 2 yıl -100.000 km garanti ve servis hizmeti alırsınız.Sadece Yayla Otogaz'da değil tüm BRC bayileri kendi servislerinde montaj yapmış gibi bizim müşterilerimize hizmet ederler , pek tabi biz de diğer BRC bayilerinin müşterilerine hizmet ederiz.Fiyat P.M olarak tarafınıza gönderilmiştir.Selamlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

quote:

Samsun'daki servislerin burunlarından kıl aldırmamaları, yüksek fiyat, işlerine sahip çıkmamaları ....vs. O yüzden bu konu başlığını açtım. Acaba Çorum'daki Hocam Otogaz'ın işçiliğinden ve titizliklerinden memnun kaldınız mı? Hangi kite ne kadar verdiğinizi belirtirseniz memnun kalırım. Saygılar

Hocam otogaz ın montajından, işçiliğinden ve ilgisinden memnun kaldım. Şanssızlık neticesi enjektörlerden birisi arızalı çıktı o da bize denk geldi. Hocam otogaz ı gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Parantez içinde şunu da belirteyim lpg montajı konusunda karadeniz ve iç anadolu bölgeleri içinde işinin ehli,sanatkar ve tecrübeli tüm firmalar sanki çorum da özel olarak toplanmış gibi. Size tavsiyem hangi marka taktırırsanız taktırın ama mutlaka Çorum merkezde taktırın unutmadan ben çorumluda değilim, çorumlada yakından yada uzaktan bir bağlantım yok sadece işini iyi yapıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlgi ve alakanızdan dolayı herkese teşekkür ederim tüm yorumlarınızı değörlendireceğim. Vezirköprü'ye gelirseniz semaver çayımız ve yemeğimiz daima hazırdır. P.M den rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.