slm.arkadaşlar polen bilgisayarda msı m670 844 ytl kdv ayrıca yanında logitech x230 ses sistemi 97 ytl ve hp f380 yazıcı 120 ytl veya da epson dx4080 118 ytl almayı düşünüyorum..toplam 1062 ytl kdv dahil..Ankara da acaba bunları uygun fiyatlı temin edebileceğim alternatif mağazalar varsa ve bilgi verebilirseniz sevinirim..
slm..arkadaslar Ankara dan MSI M670 alabileçegim magaza hiç yokmu..lütfen varsa bilen yard1mc1 olsun....
arkadaşlar msi m670 i denizlide alabileceğim bir mağaza bilen var mııı???
arkadaşlar en sağlıklısı hepsiburada ve turuncu dan almanız netten verin siparişinizi
peki konyadan alabileceğim bir yer varmı
konyayı ben bilemiiycem ben ankaradan oturuyorum nereye baktıysam bu cihazı bulamadım ama netten sipariş verdim 3 günde geldi cillop gibi kurdum xp yi taş gibi çalışıyo alacaklara tavsiye ederim suanda msi m670 den yazıyoruum alcaksanız kesinlikle öneririrm...
ankaradan msı m670 satan mazağları yazıyorum bende internetten buldum
1-ankara kızılayda aktif bilg. ziya gökalp cad metro metro iş merkezi no:18-10
2-dikmende 6. cadde no:61-9 öveçler 06460
yanlız arkadaşlar bende alıcam sakın bütün laptopları alıp bitirmeyin beni adres yazdığıma pişman etmeyin zaten bütün adresleri yazmadım :)
arkadaşlar m670 modelinin 512mb ekran kartlı olanını ankarada nerden alabilirim
Ankarada nerede var m670 bilenler lütfen paylaşsın...
quote:
Orjinalden alıntı: colleger26
Ankarada nerede var m670 bilenler lütfen paylaşsın...
gestopa yazmış ya işte nerelerde olduğunu.
Bir haftada geçmiş üzerinden, belki yeni yerler vardır diye sordum.
quote:
ben laptop alırken nerden alıcağımı not almıştım sanada yazıyım ben ereyon.com dan aldım sende ordan al bence 2-3 tane daha adres veriyorum dakga geömek için yazmıyorum gerçek mağzalardır istersen telefon aç sor
1-ankara kızılay nova bilgisayar karanfil sokak no:18/10 tel:0 312 418 68 83
3-ankara mamak şahin tepe mahallesi nato yolu caddesi no:1/c tel:0 312 389 50 88
bunları intenetten buldum 1 tanesini telefonla aramıştım ama hangisi unuttum 1 ay oldu arıyalı mamaktaki dükkandı galiba yanlış hatırlamıyosam m670 kalmadı r330 versek falan filan fişmekan yani müşteri memnuniyeti üst düzeydeydi
2.sinin adı nedir??? Novadakini alabilirim ama mümkün olursa 2.2 ghz işlemciliyi arıyorum. Yardımın için teşekkürler.
Bu ne yaa komedi gibi, insanları ammada kandırıyolar, Nvidia 6100 ün paylaşımsız ı mı olur, 512 MB a çıkması ise şöyle, herhangi bir MSI M670 alın 2 gb ram yapın zaten 512 MB ye kadar çıkabiliyor, ama 256 paylaşımsız olması YALAN !!!
quote:
2.sinin adı nedir??? Novadakini alabilirim ama mümkün olursa 2.2 ghz işlemciliyi arıyorum. Yardımın için teşekkürler.
adını bilmiyorum interneten buldum adresi gogleye gir çıkar belki adı
quote:
pardon ben mesajın tarihine bakmamıştım
Ne demek, sorun değil...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme