Şimdi Ara

Ankara'da nargile kafemi devrediyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da nargile kafemi devrediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara içmenin yasak olan yerde nasıl nargile içmeye izin veriyo devlet anlamadım gitti?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suriyeli müşteriler de dahilse alıyorum.

• SaB0 kullanıcısına yanıt
    130 bin liranın hiçbir kısmı hava parası değil, içeriye çok daha fazla tutacak malzeme alındı ve masraf yapıldı.

Günlük sabit gider masrafı (tüketilen elektriğe bağlı olarak) 700-1000 lira arası değişiyor. Satılan mubayaa üzerinden ortalama kar %30 diyebilirim, yani aşağı yukarı günlük 350-400 lira karşılığında kalıyor.

Çok doğru söylüyorsunuz, normalde kesinlikle gelinip incelenmesi gerek ancak dükkan benim diğer işlerimden dolayı 3-4 haftadır kapalı duruyor. Bilkent'te fazla mekan olmadığı gibi bu işleri yapanların da bildiği bir yer Bilkent. Lütfen yanlış anlaşılmasın ama bu konuda tok satıcıyım çünkü yerin potansiyeli zaten yıllardır biliniyor, merak ederseniz orada soruşturabilirsiniz de, ben de kapalı olarak devraldım dükkanı.
  • Laazzz kullanıcısına yanıt
    Nargile ruhsatı almadım hocam ama alınmasına herhangi bir engel yok başvurup parasını yatırdığınız takdirde alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flopyy

Günlük ciro 2300 2700 arası kira 6000 ve devrediyorsunuz. İlginç. İyi satışlar.
    Hocam dükkanla ilgilenemedikten ve ilgilenecek ekibe sahip olmadıktan sonra yapacak başka bir şeyim yok maalesef.
  • Merak edilen sorulara elimden geldiğince cevap vereyim,

Şu an faaliyet gösteren gayrimenkul, ithalat ihracat ve savunma şirketlerim var. Bunun yanı sıra Ankara anlaşmasıyla İngiltere'de şirket kurmaya çalışıyorum. Türkiye'nin neredeyse her bölgesinde ticaret yapıyorum bir de üstüne 8 yıl önce başladığım Bilkent Üniversitesi İşletme bölümünü bitirmeye çalışıyorum.

Dükkanı devralma sebebim bir 3. nesil kahve markası yaratmak ve bunu şubeleştirmekti, Şubat ayında bu sebeple devraldım dükkanı. Çok sevdiğim bir arkadaşım bu planı gerçekleştirmekte benimle beraber ilerleyecekti çünkü benim bunu yapacak zamanım yoktu ama ticaretle uğraşan arkadaşlar anlayacaklardır ki zamanın olmasa bile doğru insanlar varsa bir işe girersin.

Her neyse, bu yanımda olacak arkadaşım Bilkent'in sezon ortası sayılacak Şubat ayında 1-1.5 aylık tadilat yapmanın mantıksız olduğuna beni ikna etti ve devraldığım şekilde zorunlu tadilatları yaparak işletmeye başladık. Planımız Ağustos ayında gereken tadilatı yapıp Üniversite sezonuna dükkanı hazır etmekti. Maalesef bu arkadaşım bir kaza geçirdi, elindeki sinirler koptu ve bir ameliyat oldu. Bunun yanısıra benim ilgilendiğim ananeme kanser teşhisi kondu ve bunlarla ilgilenmek zorunda kaldım. Bir süre sonra dükkanı kapatarak devretme kararı aldım.

Kimseyi kandırmaya gerek yok bu dükkan kimseye ayda 40-50 bin lira kar bırakmaz, işletmeyi beceremeyecek kişiler bu ücreti 1 yılda amorti edemez. Ancak bir ailenin rahatlıkla geçineceği kadar kâr da bırakır, düzgün bir işletme yürütülürse kendini 8-9 ayda da amorti eder.

Uzun olduğu için kusura bakmayın, açıklayabildiysem ne mutlu bana. Saygılar.

• ithalat ihracat ve savunma şirketlerine sahip birinin cafe işine giremesi bana aşırı saçma geldi ya,düşünsenize selçuk bayraktar işi gücü bırak 3 nesil kahve markası açmak için yola çıkıp nargile cafe açtığını 😂

• Ve devir ilanını burdan veriyorsun birazcık osuruk koktu

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

ithalat ihracat ve savunma şirketlerine sahip birinin cafe işine giremesi bana aşırı saçma geldi ya,düşünsenize selçuk bayraktar işi gücü bırak 3 nesil kahve markası açmak için yola çıkıp nargile cafe açtığını 😂
    Aynen. Öyle bir adam 3. Nesil bir markayı sıfırdan kurmak yerine, halihazırda nam salmış markayı alır. Eğer onu yapmazsa bile en kötü bayilikleri olan sistemi kurulu olan bir markayı alıp direk kendi markasini koyar. Konu csb.

• Millet kepenk üstüne kepenk kapatıyor. Kira fiyatları inmek zorunda ama mal sahipleri yüzünden boş bırakılıyor dükkanlar.

Eğer rantable olsa ilanın 3.gününde devrolunur.

• Ankara'da nargile kafemi devrediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ithalat ihracat ve savunma şirketlerine sahip birinin cafe işine giremesi bana aşırı saçma geldi ya,düşünsenize selçuk bayraktar işi gücü bırak 3 nesil kahve markası açmak için yola çıkıp nargile cafe açtığını 😂
    TSK'nın ve EGM'nin kullandığı bir çok zırlı araç firmasının üreticisi olan bir firmanın bir benzinliğin içinde tostçu dükkanı olduğunu biliyor muydunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A773460ED

Ve devir ilanını burdan veriyorsun birazcık osuruk koktu
    Yıllardır forumu kullanan yakın bir dostumun tavsiyesini dikkate aldım hocam, başka sitelerde de ilan mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Aynen. Öyle bir adam 3. Nesil bir markayı sıfırdan kurmak yerine, halihazırda nam salmış markayı alır. Eğer onu yapmazsa bile en kötü bayilikleri olan sistemi kurulu olan bir markayı alıp direk kendi markasini koyar. Konu csb.

Alıntıları Göster
    Ankara'da ve hatta Türkiye'de tam randımanla işleyen, ürünleri doğru zamanda doğru şekilde son kullanıcıya ulaştırabilen bir franchising sistemine sahip herhangi bir 3. Dalga kahveci benim bildiğim kadarıyla yok. Bunlara ek olarak franchise bedeli, loyalty ve bir çok diğer masraftan haberiniz var mı bilmiyorum. Sonuç olarak tabiri caiz ise attığım taş ürküttüğüm kurbağaya değmeyecekse neyleyeyim "halihazırda nam salmış" markayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

Millet kepenk üstüne kepenk kapatıyor. Kira fiyatları inmek zorunda ama mal sahipleri yüzünden boş bırakılıyor dükkanlar.

Eğer rantable olsa ilanın 3.gününde devrolunur.
    Fikrinize saygı duyuyorum, fazlasıyla da katılıyorum. Mülküne ederinden fazla paha biçen mal sahipleri sebebiyle büyük bir sorun oluyor. Ancak bu dükkan şu an Ankara Bilkent bölgesinde kirası en düşük dükkan, anlayışlı mal sahibi sağolsun. Verimlilik konusuna gelecek olursam yer kelepir olsa idi evet ilan 3 günde devrolurdu. Ancak ben bu fiyatın kelepir olduğu iddiasında değilim, üç aşağı beş yukarı ederine satmayı düşünüyorum.
  • ycanberk kullanıcısına yanıt
    Ne yani katmerciler şirketinin benzinlik içinde tostçu dükkanı olduğunumu iddia ediyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

neyse ki ben işimden istifa etmedim...
  • quote:

Ne yani katmerciler şirketinin benzinlik içinde tostçu dükkanı olduğunumu iddia ediyorsun?
    Hayır, ama benim de sürekli gittiğim bir tostçu bu ancak sahibi Katmerciler değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.