Şimdi Ara

Ankara'da su fiyatlarında yüzde 50 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mansur Yavaş 3 yılda 2 kat daha fazla altyapı yatırımı yaptı. Altyapıda dev yatırımlara devam edeceğini söylüyor
    220 kilometresi asbestli (kanserojen) olmak üzere 391 kilometre içme suyu hattı yenilendi.
    Türkiye nin en büyük ilçelerinden birisi olan polatlı’nın köyü Yüzükbaşı hattı yenilendi, günler süren kesintilerin önüne geçildi. 1,6 milyara mal olacak 107 kilometrelik İvedik – Polatlı İçme Suyu Hattı yapımı tamamlanmak üzere. Bayramda ivedik suyu verilmesi planlanıyor.
    Çubuk – Akyurt İçme Suyu Hattı tamamlandı. Temelli içme suyu yenileme projesi tamamlandı. Nallıhan – Çayırhan İçme Suyu Hattı tamamlandı.
    650 bin kişiye temiz su sağlayacak Mamak – Gölbaşı İçme Suyu Hattı bitmek üzere. Elmadağ hattı için ise çalımalara başlandı.
    Ankara nın Mansur başkan sevgisi sende gaz yapmış şunları sindirince haber ver
    Kültür sanat Ulaşım, kentsel dönüşüm ve tarımsal destek alanlarında neler yaptığını da yazarız. Kafan açılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 10 Mart 2024; 4:12:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• man utd kullanıcısına yanıt

hee sizi böyle mi kandırıyorlar :) yersen

• denn.zent D kullanıcısına yanıt

sizin efendilik anlayışınız sorunlu, ortama karşı hiçbirşey yapmayıp arkadan fitnelik yapanlar efendi ise demekki zihniyetiniz aynıymış. Efendilik yalnız başınada olduğunda kalabalıkta olduğun gibi olmaktır. Mustafa tuna böyle dir demedim diyemem de ama abdulalh gülden davut avrupa aferimcisi bebecanları hiç sayma bence

Ben melih gökçek illa olsun olmalı derdin de değilim. Ama adam zamanında Ankarayı ankara yaptı haa başkası daha sessiz sakin olur işini yapardı o ayrı o karakter meselesi

Eski sistem ucubeydi başbakan birşey yapar cumhurbaşkanı engeller vs böyel devlet yönetimi mi olur bizim bin yıllık gelenekte böyle birşey yok zaten ne oldu ise bayı hayranlığı ve oradna getirilen ucube sistemler ile oldu. Bunun özetinin videosunu da defalarca attım yine atayım.

Mesele Erdoğan değil ama sistemin bu olması gerekiyor. Bir sorumlu olacak sevabı ile günahı ile o kişi sorumlu olacak çok başlılık sorun oluyor bunuda defalarca gördük geçmişte hükümet sabah kurulup akşam yıkılıyordu.

ve cumhurbaşkanı oy oranına bakmadan canının istediğine hükümet kurma görevi veriyordu baktı işine gelmedi seçime gönderiyordu. Çift başlılığın sorunsalını yıllarca yaşadı bu millet hala gelmiş o sistemi savunuyorlar.

Emre Gülümyoutube
    Türk ne demektir? / Uğur Mumcu
    https://www.youtube.com/watch?v=Fq-6xIupOg0

• Seçim kazanmak için bu populist vaatlerin modası geçmiyor.

Belki sözünde durursun seçimden sonra o indirim yapılır ama çok zaman geçmeden fazlasıyla bindirim yapılır.

Bu populizm her parti için geçerli.

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

TDK'ya göre efendiliğin birkaç anlamı var. Benim kastettiğim ise görgülü, nazik, kibar olan Yani ben saydıklarımın hiçbirisine iyi demiyorum. AKP'deki birilerine bakınca iyidir. Yani kötünün iyisi. Mesela Abdullah Gül küfür etmiyor. Kaba konuşmuyor. Yemek mi yiyor? Gelsin gazeteciler çeksin... Reis yemek yerken gazetecilerin görüntü alması yasak. Başka bir örnek sizin bayıldığınız içişleri bakanı vardı ya hani. Polise kanunsuz emir veriyordu, yakalayınca bacaklarını kırın diye. Binali Bey bir iki gün sonra polise KANUNDAN AYRILMAYIN diye EFENDİCE diyordu. Senin yaş var baya değil mi? Atıyorum oğlunu polis yanlışla uyuşturucu satıyor sandı, bacaklarını kırdı.

Sen okula gitmedin mi? % 99.9 gitmişsindir, peki ne yapıyordun okulda? Ne öğrendin? Bacak kadar bebeler biliyor hükümdarın yanında mesela kurultay var. Hükümdarı görevden alabilir, kararını değiştirebilir. Hükümdarın yanında sadrazam var (bugünün başbakanı) Hükümdarın yanında oğulları var, darbe yapıp babalarını indiriyor. En inanmayacağın örnekle Yavuz Sultan Selim, Fatih Sultan Mehmet.. Osmanlı devletinde şeyhülislam vardı, bu karar dine aykırı dedi mi iş bitiyordu... Osmanlının son zamanlarında bile padişahın yetkileri kısıtlanmıştı. Padişahın yanında bir hükumet, o hükumetin bir başı vardı (başbakan). Padişah günümüz cumhurbaşkanı gibiydi.

Getirdiğin sistemin dünya üzerinde örneğini göstersene. Gelişmiş veya gelişmekte olan tek bir ülkede. Sakın ABD falan deyip kendini komik duruma düşürme. Zaten iki sistemin farkı da ortada. Markette rafa sor, duvara sor fiyatlardan sana farkını söylesin. AKP'nin ilk yıllarına dön, şimdiye göre niye kat kat iyiydi her şey? Sezer Cumhurbaşkanıydı. AKP'nin başında üç kişi vardı... Senin dediğin gerçek olsa tam tersi olmalıydı.

Batıdan o ucube sistemi getirenler eline de akıllı telefonu zorla mı verdi? Osmanlı sarığı takıp, şalvar mı giyorsun sen, veya fes... Osmanlıca öğrendin mi? Bebelerin öğrendi mi? Batının teknolojisi güzel, kıyafetleri güzel, filmleri güzel.

Sen bir işe girdin diyelim. O işte çok iyi olmak istiyorsun diyelim. Kimi takip edersin? İşi iyi yapan Ali'yi mi işten kaytaran Veli'yi mi? Ali'yi sevdiğinden mi? Ali belki ciğeri beş para etmez adam. Ama işi iyi biliyor... Yani batı hayranlığı yoktur. Araplar 100 sene önce en gelişmiş medeniyet olsaydı Arapları takip ederdik. Ki Türk devletleri zamanında Arapları, Farsları, Çinlileri takip ediyordu. Dediğim gibi okullarda bunlar parasız öğretiliyor. Dersi dinleyen bacak kadar sümüklü bebeler biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 10 Mart 2024; 14:13:49 >

Yemek yerken çekmek çekmemek ne yav, adap olsa yeme yerken görüntü verilmez sen hangi edep hayadan bahsediyorsun?

Kibar konuşup fitnelik yapacağına tabiki kimsenin kaba konuşmasını istemem ama dobra diyelim ona dobra konuşup dürüst olmasını tercih ederim.

Batının ilmini bilmini almıyorsunki batının taklitini yapıyorsun. Bunca zaman montajcılıktan öte gidememişsin. Kendine özgü hiçbir şey üretememişsin anca kültürünü empoze etmişsin gelmiş bana ne diyor. Bu uğurda Türk kültüründen bile vazgeçip batı hayranlığı ile yaşamışsın çocuk yetiştirmişsin. Bak yukarıdaki videoda gayet net anlatılıyor. Bilim ilim almak başka kültürünü sistemini empoze etmek başka

Tabiki Bir yöneten olacak ve yöneteninde ekibi olacak bu sistemde ekip olmadığını nereden biliyorsun? Sadece bu sistemde Sorumlu bir öncekinde Sorumsuz bir Cumhurbaşkanı tam yetkili icraacı bir başbakan Cumhurbaşkanının insafına kalmış. Ve Cumhurbaşkanını halk seçmiyor hiçbir sorumluluk almıyor bu sistemi destekliyorsun öylemi?

Şuanki sistem Osmanlıda olan sistem Sorumlu tek kişi onunda bir ekibi var fikir alıyor ama sorumluluğuda kendi alıyor çünkü son karar ona ait çünkü halk onu seçmiş. Madem sorumlu başkası olacak halk niye onu seçiyor?

Yukarıda da dediğim gibi maalesef biz batının ilmini bilimini değil kokuşmuş kültürünü aldık yoksa ilmini alsaydık şuan KAAN savaş uçağı yada onun motoru nerde naraları atanlar yerine çoktan bunları yapmış olurduk. TOGG elektrikli araba yaptık diye değil çok önceden motorunu kendimiz yaptığımız Türkiye lisanslı araçlarımız olurdu.

Onun yerine ne oldu marshall planı ile yapılan uçaklar gömüldü herşeyi bize ucuza veren bir batıya güdümlü olup montajcılık ile yetindik koç sabancı vestel bilmem ne gibi firmalarda bu ülkeyi montajcılık ile sömürdü. Ama biz batıya hayranızya sorun yok :)

İyi işte şuanda batından alacağımız birşey kalmadı bir abd kaldı batıda ayakta duran ab gitti gidiyor çin dünya ekonomisini dizayn ediyor onu frenlemek için abd hindistanı besliyor vs vs bakalım ne olacak.

Ben bilim ilimi almayalım demiyorum alalım ama onu alacağız diye kendi kültürümüzden kendi öz benliğimizden vazgeçmemiş gerekmiyordu bizde yapılan bu oldu maalesef.

Yapılanlar ortada
    Şimdilik sabret seçim sonunda zoruna gidecek zaten

hee en son seçimde piro dedeniz bilmem neyiniz ile zorunuza gittiği gibimi :) hdpkk bebek katili teröristler ile demlene demlene bu hale geldiniz hala akıllanmadınız. Neyse anca işte ülkücüden devşirme icraatsız yavaş ile seçim kazanma umudu taşıyacak kadar acınası haliniz var :)

Murray Newton Rothbardyoutube
    MANSUR YAVAŞ - KOMÜNİZM
    https://www.youtube.com/watch?v=j_J91gylKSA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 10 Mart 2024; 18:20:22 >
    Trol maaşının hakkını verememişsin.
    Kim açılım saçılımcı kim çadır mahkemeci kim teröristleri devlet kanalına çıkarıyor kim emniyet müdürü gaffar okkanın katili hüdacılarla ortak ortada.
    Bu düşük zeka örneği siyasi söylemleri bırak icraatlara bak

Herkesi kendiniz gibi para için yapan zatlar sanmanız kendi acınası haliniz. Şükür ne bir partiye üyeyim nede bir partiden kurumdan kuruluştan para alıyorum.

1990 lardan beri hdpkk bebek katil teröristler ile demlenmeyi bırakammış bitirmemiş zihniyet gelmiş bir açılıma laf eder olmu. Hadi ak parti açılım yaptı ağzıın payını aldı peki chp 1990 dan beri ne yapıyorda bu bebek katil iteröristler ile demlenmeyi bırakmıyor?

kendi zekanın algılaması kadar sanman acınası halini gösteriyor. İşte sorun orada bu yavaş mansurun bir icraatıda yok :)

Soru sorduk değil mi? Var mı getirdiğin sistemin bir örneği daha? Kimsenin aklına gelmemiş, siz bulmuşsunuz. Bütün dünya salak bir siz akıllısınız. Güzel kardeşim bak hiçbir şey bilmiyorsan yaz doların yıllara göre değişimi diye, AKP gücü ele geçirdikçe, AKP içinde Reis gücü tek başına ele geçirdikçe dolar nasıl yükselmiş.

Başka yerde de yazdım, sen veya ailen. Kime oy verdiniz de seçilmedi? 1950'den beri yapsaydınız. Ha Osmanlı zamanı da batılılaşma için uğraşan çok padişah, devlet adamı oldu. Kellesini ortaya koyarak. Kitap çıkar sadece bu konudan da diyeceğim Abdülhamit deyip yere göğe koymadığınız Padişah var ya. Amcası, babası, dedeleri Sultan 2.Mahmut, Sultan 3.Selim yaptı Abdülhamit bozdu.

Arkadaşım ben kimseye iyi veya kötü demiyorum.

Gökçek: Kahvehane ağzı ile konuşuyor. Ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Bel altı konuşmalar, torunu yaşındaki kızlara sataşmalar... Üstelik makamı da uygun değil. Çok meraklıysan vekil, bakan vs. ol bari Gerçi o makamlarda da bu lafları etmesi uygun değil de neyse. SİZ BU TİP ADAMLARA BAYILIRSINIZ.

Tuna: Efendi adam. Oturmasını biliyor, kalkmasını biliyor. Sağa sola sataşmıyor efendice işine bakıyor. SİZ BU TİP ADAMLARI SEVMEZSİNİZ.

Tutturmuşsun Gül fitneci diye. Bana ne. Hadi Gül öyle Ya Binali Bey? Nerede şu an Binali Bey? Hangi dediğini iki etti Reis'in?

Bak hala Osmanlıda sorumlu tek kişi diyorsun. Divan toplantısı (günümüz bakanlar kurulu) Fatih Sultan Mehmet'den itibaren padişah katılmıyor (Sor orta okula giden bebeye anlatsın) Orada vezirler, sadrazam, şu, bu kendi aralarında tartışıyor. Padişah pencereden izleyip onlara müdahale etmiyor. Bir kararı beğenmezse pencereyi kapatıyor (Günümüz Cumhurbaşkanının vetosuna benziyor) Akıl var mantık var, bir kişi koskaca devleti yönetebilir mi? Koç Holding yazmışsın mesela, orası senin olsa genel müdür vs.çalıştırmayıp bütün sorumluluğu kendin mi alacaksın? Elini vicdanına koyup, Allah beni görüyor, kalbimden geçeni biliyor deyip cevap yaz hele.

Seçim sonunda kaybolma burda ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben dedim diyeceğimi sen anlama kistemiyorsan ne diyeyim. Yani şuanda dünyadaki bütün sistemler iyimi görüyorzu batının halini abd nin halini çinin rusyanın, bak dünyanın sistemi Filistinde yapılan soykırımı engelleyemiyor.

Dünyanın hiçbir sistemi ülkesinde olanları engellemiyor.

Eski sistem ile ülke yönetilemez oldu sürekli hükümetler kurulup devriliyordu iyice çekilmez hal aldı çift başlılık kargaşaya kaosa sebep oluyordu. Cumhurbaşkanının canının istemediği işleri veto ediyor yada engelliyor. Gelmiş hala onu savunuyorsun. Buda başka bir sistem ve buradada kurullar var konuşuluyor tartışılıyor. Eksiği vardır illaki ama eski sistemden daha oturaklı daha ideal bir sistem.

Ben batıdan bilgi alınmasına karşı değilim tabi bilgi nerede fazla ise alacaksın ama bizim batıdan aldığımız bilgi değil ilim değil onların kültürünü empoze ettik onlar gibi yaşayınca ne olacaksa işte o olduk ucube birşey halinn geldi ülke, kendi kültürümüz ile yaşayıp batının bilgisini alalı mdemedik. Bunun neyini anlamak istemiyorsun.

Montaj aileleri bu ülkenin kaymağını yiyip hiçbir emek AR_GE çalışması yapmadan sömürdüler neyini müdürden bilmem neden bahsediyorsun. MOntaj ailesi italyan fransa kırması araçları yerli diye bu ülkeye kakalayan zihniyet, bu ülke için hiçbir faydası olmayan ama bu ülkenin bütün zenginliklerini sömüren bir zihniyet.

Bunlar elim vicdanımda yazdığım şeyler. Asıl sen elini vicdanına koyda söyle, geçmiş sistem bu ülke için nasıl faydalı oluyor acaba ve bunca yıl niye olmadı

Ayrıca bu ülkede geçmişte seçilenler hükümet oluyor ama etkin olmuyordu askeri bürokrasisi yargısı her türlü baskıyı yapıp işine gelmediğinde darbe yapıyordu sen neden bahsediyorsun ya, abd nin bizim çocukalr başardı sözlerini duymayacak kadar yaptıklarını görmeyecek kadar mı sağar dilsiz oldunuz.

ben 2002 yılında beri buradayım arada işlerin yoğunluğunda girmem bazen girerim. Biri seçildi seçilmedi diye girecek yada girmeyecek değilim.

Ben bu ülkede chp hdpkk bebek katili terör zihniyetinin etkin olmasını istemem asla istemiyorum. O zihniyet bu ülke için sorun sıkıntıdır.

Sen herkesi çocukken kötü amcaların seni şekerle 🍆 kandırmasına maruz kaldığım gibi kandırıldığını mi düşünüyorsun anlaşılan kötü amcalar senle iyi sakalaşmis 👌 travma yaratmış sende yanılıyor muyum 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anayasa değişikliğine destek istemek için mecliste gurup olarak bebek katili teröristlerin ayaklarına gittiniz . Hem de 2 kere.

t24
    Anayasa değişikliği teklifi hazırlıkları başladı; AKP’nin HDP ziyareti tartışmalara neden oldu
    https://t24.com.tr/konular/anayasa-degisikligi-teklifi-hazirliklari-basladi-akp-nin-hdp-ziyareti-tartismalara-neden-oldu,280

Yedek lastiğiniz de son derece olumlu demişti.

www.ntv.com.tr
    Bahçeli'den, AK Parti heyetinin HDP'yi ziyaretine ilişkin açıklama
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/bahceliden-ak-parti-heyetinin-hdpyi-ziyaretine-iliskin-aciklama,IyKl05Xl4E2E9iRp4hkugg

Sonra bir daha bebek katili teröristlerin ayağına gittiniz yalvaramadan döndünüz. Teröristlerden red yiyecek kadar küçüldünüz. Razı olsalar bebek katili teröristlerle ülkenin anayasasını yapacaktınız.

https://medyascope.tv/2023/01/09/hdp-basortusu-konusunda-akpnin-randevu-talebini-reddetti-gorusme-zemini-ortadan-kalkti/

Hiç utanmanız da yok. Bu ülkenin Anayasasını hazırlamayı düşündüğün teröristler onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 11 Mart 2024; 6:20:5 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.