Şimdi Ara

Ankara'da su fiyatlarında yüzde 50 indirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

vaktin çok boş boş yazıyorsun yine ben diyeceğimi dedim ben bu ülkede chp hdpkk bebek katili terör zihniyetini istemiyorum asla istemedim istemeyeceğim.

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

Dini hakkında cevabını adı gibi bildiği bir soruyu siyasi sebeplerle cevap veremeyen birini kim ister?

Oy verdiği, ölümüne savunduğu partinin eyaletinde yaşarım bile diyemeyeni kim ister?

Mesela Esad savaştan önce kimi öldürmüş deyince, bir şey diyemeyip (Ben ne yapıyorum, bunun vebali büyük olur. Rabbim hesabını sorar... Demeyip) Arkasını döner dönmez Katil Esad demeyi sürdüren birini kim ister?

.

.

.

Yavrum sana bildiğim iki yolu yazdım. Sen hangi yolu seçtin PKK için? Allah seni insan yaratmış, papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayacağına sen ne yapıyorsun? Senin sorunu gidermek için izlediğin yolo nedir onu yaz.

• Ankara'da su fiyatlarında yüzde 50 indirim
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Tühh bee tam seçim kutlayacaktık, seni çizmişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

atatürkün kurduğu parti demlilere emanet edilmiş.Ankara'da su fiyatlarında yüzde 50 indirim 

Ankara'da su fiyatlarında yüzde 50 indirimmedyali tvyoutube
    #sokakröportajları #röportaj #haber Türkiye'nin siyaset gündeminde öne çıkan konular üzerine vatandaşlarımızın görüşlerini aldığımız sokak röportajları yayınlıyoruz. Sokak röportajlarıyla gündemdeki konular hakkında halkın nabzını tutuyor, izleyicilere Türkiye'nin gerçek gündemini ve vatandaşımızın sesini duyuruyoruz.
    https://www.youtube.com/watch?v=qeg8Mr38xf4
  • babus0606 B kullanıcısına yanıt
    Demli falan yok Türkiye ittifakı var
    saf olmayın hep kandırılıyosunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.